МАЙчета 2009 - 8

• 40 847
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Да е жив и здрав Жорко! С две каки весело ще расте! Мама Рони бързо да се възстанови и скоро да се прибират вкъщи!
Смехоранке, и аз я чаках всеки момент да се похвали. Всичко наред ли е при тях?

# 676
  • софия
Наред е Мигленце.Голяма епизиотомия са и правили и доста са я шили,но с нея и Жорко всичко е ок.Той голям мъж се е родил 3.700кг. и 53см.

# 677
Да е жив и здрав Жорко и много щастие да носи на мама Рони   bouquet
Зайо честит рожден ден на патерички  newsm59
При нас лудницата е пълна,децата ме правят много дива и щастлива  Laughing Станали са големи беладжии.Днес най-накрая ми замириса на пролет,насадих една камара семенца и се надявам да се хванат.След малко децата отиват по леглата,а аз мисля да релаксирам малко с чаша вино и хубав филм.Приятна вечер на всички!!!

# 678
  • вече Пловдив
Добро утро!
Честит голям син на мама Рони! Да е здрав и щастлив Жорко, много радост да носи на голямото им семейство, а каките много да слушат и помагат!  bouquet Леко възстановяване на Рони и да вземе да се мерне в темичката ни...
Смешко, благодаря за хубавата вест  Grinning
Зайо, на патерички - честит рожден ден! Много щастие ти желая!  newsm51 И ти не е лошо да се разпишеш как сте в Швейцарско...
Мигле, напоследък като че ли депресията и донякъде отчаянието са завладели всички (или поне хората около мен). Дано вече да минава, че ето пролетта идва ...
Мария, как ти завидях за мириса на пролет... Така ми се иска вече да е топло и слънчево  Praynig

Бела е болна вече 3-и ден. Вдигна в събота 37,4, но помислих, че е от зъбче (расте й първият от вторите кътници). В неделя обаче вдигна 39,2 + обилна хрема и кашлица. Днес на обяд пак ще сме при педиатъра. Само се моля да не е пак бронхит  Praynig

# 679
  • софия

Ванче,дано бързичко да се оправи Бела!Пиши после,какво ви е казал лекаря.
Мари,много се радвам,че се разписа! Hug
Вчера Тони организира на Ицко неделен преди обед в градския транспорт.Ицето никога не се е качвал в автобус и всеки път като види казва,че иска да се качи ,, НА АБОТУШ" GrinningИ понеже баща му много му угажда и са си голяма партийка вчера му изпълни желанието.Е,голямо щастие,като се прибра му светеха очичките.

# 680
като се прибра му светеха очичките.
Много сладко! Дечица!

Моята пък сладуранка, някъде от около месец, си играе сама на кукли. Имам в предвид хваща 2 плюшени играчки или предмета (примерно JSM-чета) и почват да си говорят едно на друго. Така се заиграва, че никой неможе да я спре. Местиш я от една стая в друга, а двете животинчета продължават да си приказват. Много обича да си играе и на "бабо, дай огънче". Най-много и харесва да я яде кучето. Голям смях пада.

# 681
  • вече Пловдив
Здравейте, момичета!
Да се отчета днес, че вчера нямах нет - Бела не била сериозно болна, каза педиатърът, затова изписа само сироп за кашлица и изопринозин. В четвъртък ще я водя на контролен преглед. Температурата падна още вчера, днес не е вдигала.
Интересното е, че вчера като се обадих в яслата да предупредя, че е болна, сестрата каза, че 8 от 18-те деца в групата са болни  ooooh! Всички вдигнали температура през последните дни. Явно, това е поредният вирус...
Вяра, колко мило ми стана, като описваш как си играе Кати. Иска ми се и моята дъщеря така да се заиграва, ама нъцки. Най-новата й игра е да ме "реше" - разбирайте с един пластмасов нож от нейната кухня да се мъчи да ми приглажда косата (аз съм с къдрава коса и това е мисия невъзможна  Mr. Green).
Смешко, и Бела обожава да се вози в градския транспорт. Радва се на билетчето, закача се с контрольорите - абе много общителна  ooooh!

# 682
  • София
Честит Жорко и от мен на Рони, да е жив и здрав и с много късмет!! Бързо възстановяване на Рони!! А тя защо не свирка, че е тук, сега ́и намирам името в бумагите Simple Smile
Дано Бела наистина оздравява вече!!
Аз пък взех да давам на Ваньо някакъв сироп Фрутилакс за разхлабване, че ми дойде до гуша. Малко съм скептична, но ще видим...
В градски транспорт още не сме се возили  Blush, но предполагам, че ще му хареса!

# 683
Леле колко съм отвеяна... Честит син на Рони!   bouquet Да бъде здрав и послушен!

За градския транспорт да кажа и аз. Моята щерка се вози всеки ден с него, защото ОДЗ-то не ни е много близко. На 2 спирки сме. Малката като види автобуса да се задава и казва "ето го бусааа!" Ако не е нашия, казва "не е нашето!" На връщане спирките са 3. Като наближи да слизаме и сама започва да става от седалката на която е седнала. Като слезем от него, почва да му маха и да му казва "чао бус!" Та такива работи.

Хайде болните да оздравяват, че всички май се измъчихме вече с тая тежка зима!

# 684
  • София
Привет мили мои,
най-накрая сколасах да драсна някой ред Grinning
 Първо да честитя на Рони и да и пожелая,много  здраве,бързо възстановяване и късмет в  живота на малкият Жорко.Сигурна съм,че ще бъде достойна свекърва,и честичко ще четем за нея в бившият ДиС по настоящем семейни отношения или нещо  от сорта  Mr. Green
При мен всичко е на пълни обороти,както се казва достигнах предела на силите си  Mr. Green  ама щом още осъществявам самостоятелно придвижване от точка А до точка Б,има надежда Laughing
 Днес случайно се засякох с Мадленка,отделен е въпроса,че не я познах и  имаше кратък момент на конфуз докато я разпозная Crazy Да ви кажа две чавета,явно яко топят килограмите.
 Много ми се иска да се видя с вас,но малките часове за срещи са непосилни за мен,и мога само мислено да ви завиждам на купонясването.Детето ми може да няма режим,ама майка му заспива с кокошките и даже не знам,какво прави през останалите  два часа докато заспи.Мисля,че одъртявам..... Thinking  Mr. Green

Надявам се вече всички да са здрави.Таз годишният грип,беше много гаден.Уж Евгенчето ми е ДЖелезен Mr. Green,ама се тръшна и беше много зле,вече всичко е ок.

На Зайчето поднасям огромни извинения и едно закъсняло   Hug

Много народ ми се губи,както тук така и във ФБ.

Лека вечер от мен

# 685
  • софия
Ето ме и мен!Преди малко се прибрахме от ваксина.Криста се държа геройски.
Цитат
Сигурна съм,че ще бъде достойна свекърва,и честичко ще четем за нея в бившият ДиС по настоящем семейни отношения или нещо  от сорта
Ааааа,Стаситке,не така!Между Ицко и Рая не се получи,ама сега ще опитаме с Криста и Жорко,та хич не ми се ще да е от ония дето ги ,,хранят" там. Mr. Green
Да ви кажа,Жорко е прекрасно бебе,много е хубав,пу-пу.
А,това за килата и двете чавете,така е.Не ти трябват фитнес и диети.Няма да споделям моите,само ще кажа,че вече съм си на килата от преди да забременея.
Ми това е за сега!Хубав ден на всички! Hug

# 686
  • Русе
Да се разпиша и аз.
Честито на Рони! Да е жив и здрав принца а на нея бързо възстановяване  Hug

Стас, н'ема да се даваш  Hug
И другите другарски от лудницата също. Все ще ни огрее слънцето и нещата ще се кротна. Аз му намерих лесното. Пия едни розови хапченца и хич не ми пука. Е, викам все още но намалих поне децибелите  Crazy
Иначе Гого съвсем се разлигави. То не бяха претенции, тръшкане, лиготии   ooooh!
Самостоятелен е и то доста. Сам се облича и съблича (тук с малко помощ), сам си мие зъбите, сам пишка. С нощен памперс е ама не го е ползвал от поне месец. Махнах го след НГ но две нощи се напишка и му го върнах. На пролет. Покрай брат си научи доста числа и букви. И смята. Покрай някой филмчета научи няколко думи на испански и сега ги вкарва в бг. Той бг. езика не оправил ще ми приказва на други ама.....да се развива детето  Mr. Green

# 687
  • вече Пловдив
Аз му намерих лесното. Пия едни розови хапченца и хич не ми пука. Е, викам все още но намалих поне децибелите  Crazy
Ели, с рецепта ли са, че и аз имам нужда вече?  Crazy

# 688
  • Русе
Личната ми ги изписа така че бяха с рецепта. Не знам иначе дали се продават свободно. Диаксин се казват.
Инае ми предложи хомео. Седатив или нещо такова беше  newsm78

# 689
  • софия
Цитат
Инае ми предложи хомео. Седатив или нещо такова беше
Оооо,това е:,,Мижи да те лажем!"На мен са ми ги изписвали като бременеех с Ицко.Ама не работят,поне при мен. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт