Алекс и той не дава много, много да го целувам.
Гушка се още, но не иска целувки. 
От неделя е при баба си и тази нощ отново е направил пристъп и е кашлял без да спре от 4 до 6 ч. Моля ви ако някое от вашите деца има такъв проблем кажете какво да го правя, че да го облекча малко детето. Иначе е супер жизнен и не се спира на едно място, обаче като почне да кашля и няма спирка. Нито му се седи вкъщи, нито мога да го пусна на градина.
Направо ми се къса сърцето като го гледам, а стомахът ми става на топка като го чуя
Дайте някакъв съвет, че съм се видяла в чудо
инхалации не дава да му правим, затова включвам уреда си за парна баня на лицето, махам пластмасовия накрайник и слагам малко сода бикарбонат (това по съвет на личната лекарка) и го оставпм да работи така близо до него докато гледа детско или докато спи. овлажнява въздуха и помага. но не знам дали е подходящо за ларингитни пристъпи
Ти какво даваш на Мишето при пристъп?
Снощи са му сложили орбазон, спал е през нощта без да се обади, свекито го е наложила с ракия и аспирин, но от сутринта пак не спира
. Дадох вече едно шишенце Ериус, а сега давам Ксизал на капки. Снощи лекарката му е изписала някакви нови лекарства, но свекито не може да ги прочете. Като ги купи ще ви пиша. Адски ми е притеснено, защото от Нова Година почти не е спирал с изключение на 3-4 дни когато беше значително понамаляла. Докато беше при мен правих инхалации с физиологичен разтвор и се повлияваше много добре, но свекито няма инхалатор. При нас всичко е в гърлото, гърдичките са му чисти
Направо ми иде да си сложа въжето като го слушам миличкия ми
Снощи са му сложили орбазон, спал е през нощта без да се обади, свекито го е наложила с ракия и аспирин, но от сутринта пак не спира
. Дадох вече едно шишенце Ериус, а сега давам Ксизал на капки. Снощи лекарката му е изписала някакви нови лекарства, но свекито не може да ги прочете. Като ги купи ще ви пиша. Адски ми е притеснено, защото от Нова Година почти не е спирал с изключение на 3-4 дни когато беше значително понамаляла. Докато беше при мен правих инхалации с физиологичен разтвор и се повлияваше много добре, но свекито няма инхалатор. При нас всичко е в гърлото, гърдичките са му чисти
Направо ми иде да си сложа въжето като го слушам миличкия ми
в Горна ли са ходили на лекар? ох, ужасно
! Милото Денисче!
Нямам опит с ларенгиални пристъпи, но и аз това знам - при пристъп да се изведе навън,ако е хладно или да се пусне гореща вода и да се затвориш с него в банята. И запазване на спокойствие, защото паниката влияе лошо на детето и влошава пристъпа. Дано намерите скоро вчрнотот лечение. 

Препоръчани теми