Нека новата година да ни донесе много здраве и спокойствие! 
Граци, Ния е прекрасница
уау, ама то почти дошло време да раждаш

. Явно възпалението е тръгнало на долу и сега кашля много лошо и втори ден е с Т. Сега чакаме педиатърката да дойде, но съм сигурна, че няма да му се размине АБ този път. Доста дълго чакахме да му мине без сериозно лечение, но не става
.
.
.
. В крайна сметка разбра ли се какво му има на детето и какво е породило тези "съмнения"?
Пожелавам на вас и семействата ви да сте много щастливи през 2012 година, да има в изобилие от всичко, което си пожелаете и най-вече много здраве, късмет и чудеса!!!
Чакам баща му и пак отиваме на лекар. Уж здравни, здрави, ама пък като ни почнеееее не пуска, мамка му
Аз съм за първи ден днес на работа и като гледам май в болнични ще излизам
Така е, докато пораснат зор ще видиме 

За съжаление не знаех още, че съм бременна, защото последно ми дойде на 08.12. Рано сутринта в 5,00 часа получих силни болки в корема и гениталиите. Извикахме линейка и се наложи спешна операция. За щастие запазих яйчника и тръбата, но се наложи освен лапароскопията и коремна операция, защото се пълнех с кръв. Останах цяла седмица в болницата и сега се радвам отново на децата и мъжа ми. Изключително съм благодарна на спешния екип, който ме откара в правилната болница, на гинеколога, който ми постави бързо диагнозата и събра екип за операция, на сестрите, които се грижеха за мен, сякаш бях единствената в отделението. Сега съм много объркана и още изплашена, не съм сигурна какво решение ще взема за напред. Трябваше ми повече от 1 година да се реша за трето дете, а сега просто не знам... Дано не съм ви стреснала с моя разказ, но ми се искаше да споделя с вас. 
Сега вече се успокои и се гушкаме. Марина също беше доста тъжна и искаше да остава да спи при мен в отделението. Мъжът ми се справи геройски с децата, с домакинството, с ежедневните свиждания в болницата. Сега ще остане още една седмица у дома да ми помага и после се връща на работа.
на всички!
Изчакайте да мине повечко време и действайте на ново! Най-важното е , че лекарите са спасили тръбите!