Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справим с проблем с пренаселеността на котки?
Каква храна е подходяща за котка и как да избера подходяща храна за моята котка?
Каква вода е подходяща за котките?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справим с проблем с пренаселеността на котки?
-
Каква храна е подходяща за котка и как да избера подходяща храна за моята котка?
Подходящата храна за котка включва консерви, суха храна и сварено пилешко филе без сол. Важно е да избягвате храната с консерванти и да предпочитате по-здравословна и без вредни добавки опция. Когато избирате храна за вашата котка, вземете предвид състава на храната, като предпочитате висококачествени марки. Разнообразието от храни и предпочитанията на вашата котка също трябва да бъдат взети под внимание. Подходящата храна за котки трябва да има високо съдържание на протеини, като например суха храна с високо съдържание на протеин и ниско съдържание на въглехидрати от зърнени култури, ориз вместо царевица. Освен това е важно да се избягват храни с ниско качество и да се предпочитат реномирани марки. Не се препоръчва хранене само с хрущяли; вместо това трябва да се избере храна с по-висока хранителна стойност.
-
Каква вода е подходяща за котките?
-
Как да приготвя храна за котка?
-
Какви са подходящите грижи за котка?

Днес заведохме кавказката ни овчарка на преглед в Централната вет. клиника (по ваши препоръки и останахме много доволни). Има нещо като киста на крака, външна. Тъпия ми приятел реши да ми даде 60 килограмовия змей да го държа, докато той влезе за номерче. Аз 100 пъти му каза, че не мога да го удържа, понеже съм с цели 10 кила под неговото тегло, но не, мъжо реши, че ще се справя.

А аз се бях нагласила, уж да излизаме после с мъжо... Спряхме преди един бордюр, който ако бях отнесла, както летях с глава напред и по земята, сега нямаше да пиша. Добре, че жената се сети и прибра кучето си пак вътре.
И като го подхванах.... Само дето не го набих и него наред с песа. 

Пък столовете не ми изглеждат хич неудобни да ти кажа.