Любители на котки - тема 54

• 52 375
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Просълзих се от умиление

# 541
  • In a surreal moment!
Естел - последната снимка е много трогателна, просълзи ме и мен...жалко, че ще ги разделите.

Radost Nezemna -
лелее....милите, така хубаво сте се нагласили...Ама, да попитам - коремчето не го ли пипахте, котета не шават, как не се досетихте...или ви е за първи път?

Теичка - писанката ти е прекрасна!

Ние до тази сутрин бяхме окупирали пространството пред камината. От Писанчо не може да се сложи дърво, не се помръдва, ще го подпалим или затиснем , ама не... Маша се кротна и тя вкъщи, да и се начудиш, не съм и виждала очите за толкова време от лятото насам. Въобще...студа събира семейството  Grinning . Мъжо навеси суджуците и Маша оглася махлата като включи скарата. Чака черпнята. Върви разправяй , че не бива, има сол и прочие... Днес ще си сготвим пилешка супичка, без застройка и зарзавати, ей тъй бульонче, за мен с лимонче, за тях - попарка. Определено ще са доволни. Сега се припичат на слънце. Чувам, че Стуен увива и Братчеда се е довлякъл, че кучетата лаят като бесни. И те ще закачат от попарата, кво да ги правя...

# 542
  • София
Ох, невероятно сладки са двамата прегърнати! И на мен ми се дорева, като си помисля, че ще ги разделите. Сигурно и на теб не ти е лесно, както са ти пред погледа сладурите...

# 543
  • Варна

Radost Nezemna - [/b]лелее....милите, така хубаво сте се нагласили...Ама, да попитам - коремчето не го ли пипахте, котета не шават, как не се досетихте...или ви е за първи път?

Котката е на приятеля ми, но вече живеем всички заедно, а при първата й бременност е била гледана от баща му... аз подозирах, че няма котки, ама много си дебелееше, ходеше да гнезди, спря да се разгонва, много спеше... котарака беше с големи препоръки... обаче... няма никой в коремчето  Crazy мисля, че толкова много искахме котенцата, че не ни е правило впечатление, че знаците са фалшиви! Догодина със сигурност ще пробваме пак! Аз повече почнах да се притеснявам да не е пометнала и да я интоксикират мъртви плодове и т.н. и затова тази сутрин вече много изтрещях! И като разбрахме какво е, само прихнахме да се смеем и се успокоихме, защото вече мислех, че ще трябва животоспасяващи мерки... а то трябва диета hahaha та така... не сме разочаровани - тя е много млада още, ще има бебенца със сигурност; само на 3 1/2 години е! Благодаря на всички за позитивизма, който ни изпратихте  Hug Hug

# 544
 Radost Nezemna, от сърце ти благодаря !!!  Joy Joy Joy Така скоро не съм се смяла, а снимката е уникална  Heart Eyes И кво...викаш котенца чакате, а  Mr. Green
Теичка, изтребителят много страшен бе, да се пазите ей  Laughing

Estell, рижото коте е толкова сладко (и двете са), много мила картинка са  Heart Eyes Представям си какво ти е, да искаш да си го оставиш но да трябва да се съобразяваш.....Лошото е, че като свикне човек после е много мъка  Confused

St., тоз сладур неземен сякаш крещи: Намачкай ме, намачкай ме ! Мисля че ако ми падне няма да му простя ! Simple Smile И на Танчето и твоя са уникални красавци и сладури  Peace

Шарина тука се е разбесняла , намери един плюшен смърф и го подмята навсякъде.....Вече се е научила като се изкъпя, да се покатерва по кракът ми и да суче от ръкава на хавлията ми. Защо го прави ? И до кога ще "суче" това диване ?  newsm78

# 545
Мацухито и той има слабост към мокрите хавлии. Много обича да се настанява върху тях, ако случайно забравя някоя на леглото.
Прегърнатите котета са много умилителна гледка Heart Eyes

# 546
Buttinsky, правил ли е друга беля с пишкането след онзи последния пък когато ни разказа?

Estell, и аз ще заблея в хора - наистина страхотни. И как само голямото е гушнало малкото! Никога не съм виждала две котки така да се галят. Наживо не съм виждала. Само тук, във вашите снимки.

Теичка, и твоята котка е много красива. На мен любима шарка са ми когато има ей така и жълтичко, и черно, и беличко. Какато и на Blizna4e е такава Шарина. Едно време имах такава котка и аз. Помня, че баба ми все обичаше да казва докато я гали: "Гледай гледай, баби, как го е господ нашарил" Joy

# 547
  • София
Вижте на какво попаднах - оферта за безплатен преглед на малки котенца  Grinning  И подарък ще получат Grinning

# 548
Благодаря момичета  Hug Heart Eyes
Ама Рижко и Мърчо са изключително мил и прекрасен тандем. Жалко за двамката, но като няма начин...
St. , баба ти много хубаво нещо е казала, аз обожавам рижави котета, понеже като малка имах едно Маце, и толкова го обичах, а то изчезна някъде. После спасявах две рижи котенца, дори от едното имаме поколение. На село е при баба, не знам на колко години е, но има 7 със сигурност. Много е страхлив и не дава да го пипат много. Не мога да немря снимка, иначе бих пуснала. Много е чаровен е една леко извита нагоре муцунка.  Heart Eyes
А преди малко дадох на Лъки Дронтала,  hahaha Не я разклащах много този път, понеже беше послушна и си глътна хапчето по лесния начин.  Mr. Green

# 549
Танче,ние вече си имаме такъв подарък  Grinning.
Estell, ако знаеш само как ти завиждам за нежността,която проявява котарака ти. Бекс днес облиза бебето,но до такива ласки не са стигнали.Дребния играе с него,но Бекс много се вживява  и  мъника врещи.Не знам в бъдеще как ще се развият отношенията им,но силно се надявам да се разбират  Praynig!

# 550
Здравейте! Да се включим и ние с нашата Джиджи в темата-тя е на 5 месеца.Взехме си я от интернет, от сайта Аз помагам, а ти?
Тя е лудо коте, живо и игриво! Когато я взехме повръщаше и имаше разстройство, една седмица беше на системи при ветеринарпя, но имаше воля за живот и оцеля! Сега играе по цял ден, закача се, мърка и е чудесно приятелче-много си я обичаме и я глезим, нищо че ни ядосва.
Скоро очакваме и мъничката Лора да пристигне вкъщи-нея ще я вземем от групата във фейсбук БЕЗ ДОМ-ПЛОВДИВ, но този път ще я осиновим официално, а не като Джиджи, която ни дадоха на добра воля.
Ще се радвам ако ми кжете какви са правата и задълженията на двете страни по дотовора за осиновяване, тъй като досега не съм подписвала такъв.
Също искам да ви кажа, че разгледах снимките и постовете ви и писончетата ви са чудесни-нищо, че котетата са егоисти и не са всеотдайни като кучетата, те си имат своя чар и аура и аз много се радвам, че си имам Джиджи!
Слагам ви две нейни снимки засега-едната е от деня, когато дойде вкъщи, а другата няколко месеца по-късно, в любимата й поза за спане  Grinning

# 551
Джиджи е прекрасна ! Много е нежничка и малка  Heart Eyes  И моята Джелка обича да спи по подобен начин на дивана  hahaha
Ама Джели тук е по-малка... и по-слаба  Blush :

# 552
Buttinsky, правил ли е друга беля с пишкането след онзи последния пък когато ни разказа?

Събори ми едно сувенирче под формата на яйце и го счупи. Иначе не се е напишквал.
Отделно тази вечер ми идеше да го удуша по едно време. Върнах се късно от една вечеря и постоянно искаше да влиза при нас в спалнята. По едно време вече не се търпеше- скачаше като маймуна от мен върху мъжа ми върху шкафовете и обратно.... А точно си мислех, че съм го приспала...
Сега като седнах пред компютъра, реши, че вече кротичко може да си полегне в скута ми...Може би защото му сипах да си хапне малко суха храна.

# 553
Малко спам, но не се сдържах:
Ох, милото то! Колкото и да обичам котките, просто не мога да си представя котка да направи нещо такова... Освен ако не са майка и малко може би. А колко сърцераздирателни истории има за кучетата и тяхната вярност и загриженост и към хора, и към други животни. Ох, не трябваше май в тая тема да пиша такива предателски мисли  hahaha но тооооолкова искам куче... Друго такова животно просто няма.
Дидитка, направо ме учудваш с това мнение, че то от Америка поне веднъж седмично чета как котка осиновила/спасила друго животно/стопани, последно четох за котка осиновила катериче или съселче, не помня точно. Съцераздирателни истории има  и за котки извършили подвизи, човек трябва само да се разтърси. Ние имахме котка, която осинови кученце, което майка му отхвърли, голяма картинка бяха  Heart Eyes.
Теичка, мацинка да не репетира за Хелоуин  Hug?

Също искам да ви кажа, че разгледах снимките и постовете ви и писончетата ви са чудесни-нищо, че котетата са егоисти и не са всеотдайни като кучетата, те си имат своя чар и аура и аз много се радвам, че си имам Джиджи!
Katalinna, сама ще се убедиш, че котетата хич не са чак такива егоисти и непревързващи се към стопаните си както ги набеждават.

Ще се радвам ако ми кжете какви са правата и задълженията на двете страни по дотовора за осиновяване, тъй като досега не съм подписвала такъв.
Задължаваш се  да полагаш грижи за животното, да го храниш,  лекуваш, осигуряваш добри условия за живот, съгласно вида и потребностите му.
Съгласяваш се  да предоставяш информация за състоянието на животното  ,   да изпращаш снимки на животното и осигуряваш достъп за посещения от страна на този, който ти дава котето.
При промяна на : местообитаването на животното (смяна на адрес) или телефонен номер трябва да ги уведомиш.
По принцип трябва да се кастрира животното, ако ти се даде некастрирано, в смисъл, ако е още малко за кастрация като порасне трябва да се кастрира.
ВРЕМЕННИЯT СТОПАНИН се задължава да приеме обратно животното, ако се установи, че ОСИНОВИТЕЛЯТ има трудности при отглеждането му или то не успява да се приспособи към новите условия на живот.
 ВРЕМЕННИЯT СТОПАНИН има право да изземе кучето, ако се установи, че ОСИНОВИТЕЛЯТ не полага необходимите грижи за него или се отнася нехуманно, включително да уведоми компетентните органи съгласно ЗЗДЛ.
Общо взето това е, не знам точно вашият договор какъв ще е, но ще се разберете с момичетата, а транспорт намерили се?

При нас вече си личи, че идват студовете, мацораните ме налазват през нощта да ме топлят, като малки печици са Heart Eyes.
Поздрави и прегръдки на всички косматковци  Hug!

# 554
Вижте на какво попаднах днес: http://inews.bg/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BD … 992_i.116793.html. Моите котки биха изглеждали така - в първия момент ще си наежат опашките, а в следващия момент - вече никой няма да ги вижда и дори едва ли ще е видял в коя посока са избягали  Crazy (съжалявам за дългия линк, но не знам друг начин, за да го кача  Blush)

Общи условия

Активация на акаунт