Наближава...Дядо Коледа подаръци стяга

• 67 446
  • 813
  •   1
Отговори
# 360
  • София
 Ние имаме ето такава ферма (продава се на части и ако детето е достатъчно голямо може да помогне в сглобяването.)

Аз с подаръците на големия ми син не изпитвам затруднения. Избрал е какво и от кого иска както за имения си ден, така и за Коледа. С дребното обаче изпитвам затруднения. Като го питам какво иска да му донесе дядо Коледа казва, че иска кубчета, а ние имаме какви ли не и той вече не играе с тях  ooooh!. Най-бебешките сме ги прехвърлили на братовчед му, имаме с букви, с цифри, дървени с които се редят различни животни и ето такива на Djeco Единственото, което ми хрумва до момента са ето такива магнитни, но ще се радвам на още идеи и предложения

# 361
  • София
http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Toys/Animals-and-Playsets/Syl … ouse%280022373%29

а в това къще ми останаха и очите и душата Simple Smile

# 362
  • София
Ох, а в английския Амазон има уникални къщи, стигащи до 300 паунда. Ясно е, че ще си остана само с плакненето на очи.

# 363
Къщенцето е разкошно наистина.
Аз пък все гледам кукленските къщи. Моя мечта от дете.
Та ако имах момиченце, със сигурност щях да купя някаква огромна и прекрасна.

# 364
  • София
еее 300 паунда..тази си е направи евтиния.

# 365
  • София

Аз пък все гледам кукленските къщи. Моя мечта от дете.
О, аз кукленските имах предвид - явно не съм прочела внимателно точно какви къщи обсъждате.
На мен не са ми мечта, но определено, ако имах възможност, щях да купя на детето и с радост щях да си играя и аз.  Grinning

# 366
...ако имах възможност, щях да купя на детето и с радост щях да си играя и аз.  Grinning

Това и аз имах предвид. Дето само си нямам момиченце Grinning.

# 367
А смърфове с къщи има ли изобщо и ако да - къде?

Аз взех на мойта дъщеря две къщи със смърфовете от Джъмбо - едната е голяма мелница, а другата къщата на Смърфиета. Но има и други разновидности и не са розови Simple Smile Голямата струва 60 лв., а малките са по 40 лв. Отделно има и човечета, които се продават.
Друга идея се сещам, че имаше къщи на Мики маус и какво ли още не - трябва да разгледаш - има какво да се избере.

# 368
  • София
Страхотно е! Жестоко! Да вземе дядо Коледа на мен да ми донесе една такава  Laughing Изобщо не знаех колко много човечета има http://www.sylvanianfamilies.com.au/ Аз точно за такива говорех, но не се изразих както трябва. Някой ни подари едно самотно такова животинче и малкия много му се радва, че било малко и миличко. За моя радост засега поне не го влекат разни "Герои 108" и други доста агресивни.
А в Джъмбо вярно имаше смърфове, но бяха в непосредствена близост до Маккуин и аз се зарових в колите. После съм забравила за какво точно отидох  Blush

# 369
  • София
аз тези ги помня от моето детство, страшна любов ми бяха.

# 370
  • София
Преди време гледах за дървени кукленски къщи и не бяха много скъпи. Даже бях поръчала за подарък за момиченцето на едно приятелско семейство, но сайта се оказа менте. А в другия магазин ги бяха свършили.
Тогава се нагледахме на какви ли не къщички. Освен, че много пари ви трябва и голяма детска стая Simple Smile Защото гледахме къщички с размер на хлапето Simple Smile

# 371
Да се включа и аз Simple Smile)) Попаднах на това - http://twistermall.com/ и ми прави впечатление, че имат интересни неща.По-специално бижутата от цветя и подаръците са идейни. Някой има ли подобно бижу? Интересно ми е наистина ли изглеждат като на снимката? И някой пазарувал ли е от там?
Оригинално изглеждат и ме грабнаха за подарък за майка ми и свекърва ми. Simple Smile

# 372
  • софия
Да се включа и аз Simple Smile)) Попаднах на това - http://twistermall.com/ и ми прави впечатление, че имат интересни неща.По-специално бижутата от цветя и подаръците са идейни. Някой има ли подобно бижу? Интересно ми е наистина ли изглеждат като на снимката? И някой пазарувал ли е от там?
Оригинално изглеждат и ме грабнаха за подарък за майка ми и свекърва ми. Simple Smile
На живо съм виждала на bijucvete. Изглеждат ми същите като тези от този сайт. Много са ефектни и красиви. Много се бях навила да си купя нещо, но от толкова неща, които ми харесаха не можах да избера и ми мина.

# 373
Значи смело ще поръчам Simple Smile)) Мисля,че и двете ще се зарадват, а и няма да обикалям по магазините.

# 374
  • софия
Както всяко нещо и това е въпрос на вкус. На мен много ми харесват - нежни, ефектни, различни. Ако и на тях им допадат подобен тип бужута, със сигурност ще им харесат.

Общи условия

Активация на акаунт