*SportsDirect-31

• 46 607
  • 702
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, включвам се в темата за Спортсдирект, за да попитам някой знае ли реда за връщане на дефектна стока. Искам да споделя също, че от 2 години пазарувам, аз и мои приятели от този сайт, и нямаше проблеми с липсващите и дефектни стоки- възстановяваха ми пълната цена / в редки случаи на половина, когато стоката е читава, но е сгрешен номер например/. Обаче от 2-3 месеца започнаха да ми създават главоболия. Последната пратка дойде с едни дънки Lee C, неотговарящи на размера си и една сива риза пак Lee C/11п/ с набръчкан маншет и втъкан голям черен конец на рамото - не става въобще за пред хора. Писах им - първо ми отговориха, че дефектите не са фабрични, а транспортни, пак писах - предложиха да  ми въстановят 3 п . Писах че ще се съглася поне на 5п- не! 3п било максимум или да я върна. Та искам да им я върна, но незнам как да стане и кой ще плати транспортните. Ако имате опит, моля помогнете!

# 226
Момичета харесала съм тези дънки за мъжа ми http://www.sportsdirect.com/pierre-cardin-denim-jeans-men-644027?colcode=64402703, някой има ли идея отговарят ли номерата и какво означава в номерацията R, разбрах че L е дължината но R нещо не ми стана ясно?

Привет, поръчвала съм от тези дънки- отговарят си и L  е лонг-дълги, а R е регулар- нормални.
Макар че, както писах преди малко, дънки на Lee C номер 32 ми пристигнаха  с размерите на 30.

# 227
sise_to,благодаря ти!  bouquet
Тея дни ще пусна поръчка и като пристигне ще споделя Simple Smile

# 228
  • София
Тедичка, малко късно, но - огромно благодаря за темата bouquet
Аз, таковата.....да ви следя Blush

# 229
  • София
Някой, който е поръчвал тези апрески, може ли да ми даде размер на стелката на С9 или С10?

# 230
Някой, който е поръчвал тези апрески, може ли да ми даде размер на стелката на С9 или С10?

Не виждам да е възможно някой да има точно тези,тъй като още не са налични.

# 231
Здравейте,
Дали имам проблем някъде се чудя? newsm78
Вчера пуснах поръчка,преминах през всички стъпки както винаги.Приеха плащането и ми изпратиха на пощата ордер.Обаче.....до този момент никакви пари не са изтеглени от сметката.До сега винаги когато съм пазарувала в момента плащането ми теглеха парите.
Трябва ли да се притеснявам,че някъде нещо не е както трябва?
Благодаря предварително  bouquet

# 232
  • София

pre- order това ли означавало... Laughing, ок, да не ги поръчвам тогава, благодаря много   bouquet

# 233

pre- order това ли означавало... Laughing, ок, да не ги поръчвам тогава, благодаря много   bouquet

С червения шрифт е написано,че не са налични и след коя дата ще са.

# 234
  • София

С червения шрифт е написано,че не са налични и след коя дата ще са.
Да, видях, ще почакаме още няколко дни. Благодаря!!!

# 235
  • In the jungle out there..
Привет, момичета!
Някой може ли да даде размери за детските долнища на Марвел - 5-6г и 7-8г. http://www.sportsdirect.com/marvel-closed-hem-jog-pants-infants- … ?colcode=32504603

Благодаря предварително!
Повтарям си питането и се надявам някой да има информация. Синът ми е доста висок  и от доста време му поръчвам р-р 7-8г, но последният път долнищата на Donnay се оказаха като за мен, та се чудя сега кой р-р да поръчам newsm78

# 236
  • Варна
Здравейте,
Дали имам проблем някъде се чудя? newsm78
Вчера пуснах поръчка,преминах през всички стъпки както винаги.Приеха плащането и ми изпратиха на пощата ордер.Обаче.....до този момент никакви пари не са изтеглени от сметката.До сега винаги когато съм пазарувала в момента плащането ми теглеха парите.
Трябва ли да се притеснявам,че някъде нещо не е както трябва?
Благодаря предварително  bouquet

Никога не ги теглят при пускане на поръчката,а само ги блокират в последствие дърпат само сумата на изпратените артикули.Имало е случаии поръчката ми да стигне до БГ и тогава чак да ги изтеглят.

# 237
Алекс 2007   ,гледах  само по тази таблица,която е в сайта им-
http://www.sportsdirect.com/customerservices/SizeChart.aspx.Там няма инфо обаче Peace

Не, не се гледа там размерът. Значи в дясно на размерите в самия сайт( където си отмяташ желаният размер) има едно квадратче с въпросителен знак! Като го натиснеш и ти излиза таблицата с размерите. Там са според марките - в случая няма на Фила, затова гледаш основната страница - General  Peace

Благодаря!  bouquet

# 238
Момичета, някой поръчвал ли е този модел на NIKE: http://www.sportsdirect.com/nike-lykin-11-v-girls-035085?
Не мога да се ориентирам кой номер да поръчам. Дъщеря ми носи 31ви номер обувки, а дължината на крачето и е 19.5см.

Така като гледам,тези не са налични Rolling Eyes

# 239
  • Стара Загора
Запис да следя темата.  Grinning
Ако на някой му попаднат хубави маратонки на Пума за 1 годинка, ще се радвам на линк. Искам да спретна малките за рождените дни.

Общи условия

Активация на акаунт