*SportsDirect-31

• 46 537
  • 702
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Понеже мразя голословието, ето скийн с поръчка до БГ направена днес:

Поръчката е с 42 артикула (дрехи и обувки). Нямам идея колко тежи. Няма и къде да се провери. Платена през ПП. Доставката е 19.99 паунда. Знам и за поръчки на стойност 2но по-голяма (надали са по-леки), чиято доставка не е по-скъпа.
Никакви недомлъвки няма. Голяма част от момичетата тук правят общи поръчки, като за доставка се плаща 10% от стойността на поръчката. Няма лошо. Аз също съм участвала и ще продължа да го правя, тогава, когато преценя, че е по-изгодно за мен. При по-малка поръчка е по-добре, но за мен, най-коректно е всеки да прецени как е най-изгодно за него, имайки пълна информация.
Останалите неща, които предложих - все ми е едно дали ще се опишат или не в първия пост. Всеки разумен човек би се замислил дали има резон и не би съдил сами и единствено от собствената си камбанария (опит от поръчване от само 2 сайт-а). За себе си мога да кажа, че тази ми поръчка за сега се случва не благодарение изчерпателната информация на първия пост, а благодарение на опита ми, знаенето на език и питането в темата. Не забравяйте, че има безброй сайтове и не може да се следят всички теми от първа до последна страница. За това си има първи пост Peace
Желая успешно и изгодно пазаруване на всички и благодаря на неуморните да обясняват едно и също нещо 12345678 пъти в тема!

Ти погледна ли снимката ,която аз бях дала.Там доставката до БГ е 29.99.http://prikachi.com/images/657/3888657N.png
Мисля ,че вече е излишно да  спориш ,че доставката не зависи от артикулите и сумата на самата поръчка.
Ако фиксираш мен ,че пазарувам от 2 сайта - бъркаш.Пиша в 2теми в този форум,но това не означава ,че пазарувам от 2 сайта - били те английски или френски.
Пак ще напиша ,че НЕ ПРАВЯ общи поръчки и всички редовно четящи тази тема го знаят.

Аз пък като вляза в темата и като видя кой я пуска - gul4i - и като знам колко некоректна беше преди две години (едва ли се е променила) веднага ми става ясно, че всичко е до личен интерес.
Имаше и едни стар блог (пак на тази gul4i) за общи поръчки, в който веднъж публикувах съобщение и то бе изтрито.

Много грубоооооо ! #Cussing out
Къде видя личен интерес и кое по-точно не е достоверно относно доставката в първи пост ?
Ако беше написала ,че доставката е фиксирана от 19.99 паунда за БГ и изведнъж някой реши да си поръча колела,палатки и все тежки неща и види доставка 30.00 паунда тогава пак инфото нямаше да е достоверно в първи пост ,нали ?

Познавам Гюлчи вече повече от 2 години.Никога не съм имала някакъв проблем с нея,напротив правила ми е хиляди услуги.Макар ,че аз съм от София ,а тя не е продължавам да поръчвам чрез нея.
Гюлчи ,хиляди благодарностти ! newsm51

Останете си със здраве ! Peace

# 421
  • София
   Имам въпрос - мъжките дънки Лии купър отговарят ли си на номера? Получих за мъжа ми неговия номер, но са по - малки с 5-6см а пише номера, който и на всичките му останали дънки...Имам съмнение, че самия панталон е с грешен номер... А как става процедурата, ако искам да ги върна? Благодаря ви предварително за отговорите!  Praynig   bouquet

# 422
  • София
   Имам въпрос - мъжките дънки Лии купър отговарят ли си на номера? Получих за мъжа ми неговия номер, но са по - малки с 5-6см а пише номера, който и на всичките му останали дънки...Имам съмнение, че самия панталон е с грешен номер... А как става процедурата, ако искам да ги върна? Благодаря ви предварително за отговорите!  Praynig   bouquet

Да,според мен си отговарят.Имам няколко чифта №38 и № 30.
Ако искаш да ги замениш за по-голям № ще трябва да си платиш доставката до Англия и после те ще ти ги изпратят по DHL./ пиша по спомен обяснението на Змейчето в предишните теми /. Peace

# 423
И аз мисля, че си отговарят, поръчах скоро на мъжът ми 36 номер(носи този размер и от други марки) и са му точно.Възможно е и да е сгрешен размер, освен ако нещо модела не е по-втален някак newsm78.
Иначе няма смисъл да ги връщате, освен ако не е по-скъп модел.Продайте тези и поръчайте отново по-изгодно е.

# 424
  • София
Здравейте!
Вчера си взех първата поръчка в един голям кашон и 6 кг тежка! Всичко сложили в отделен кашон в кашона, отделно каталог и някаква чаша, които заедно сигурно тежат 1 кг. Винаги ли слагат такива  "екстри" или зависи от сумата и от това дали е първа поръчка.
Мога да дам информация за тези пантофи.

И детските и мъжките са умалени поне с един номер. Аз си взех UK6, намъквам се, но са ми адски тесни и не стават да ги нося. Иначе са с твърда подметка и изглеждат здрави.
А да попитам за детските пантофи от този тип

Отзад на петата твърдо ли е, както например на К&K?

# 425
  • София
   Може ли да ви помоля за размери на 36 и 38, че искам пак да му поръчам!  Hug
 Тези, които получих са 36
талия 43-44см
ханш55-56см
дължина крачол вътре 81см
ширина на крачола горе31см
http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-straight-leg-jeans-mens-6 … ?colcode=64416204
   Ако ги върна да им пиша ли или направо да пращам?

# 426
  • София
Момичета, ако сте го коментирали се извинявам, но ме интересува дали това якенце си отговаря на размера. Защото ние сме на 4,4г., но сме по-едрички.

http://www.sportsdirect.com/dora-the-explorer-padded-bomber-jack … ?colcode=29903103

# 427
  • София
Здравейте  Hug
Някой случайно да е купувал от плетените шапки ?
Ето такава и подобни:
http://www.sportsdirect.com/spongebob-knit-beanie-childrens-9047 … ?colcode=90478491

То вярно, че се разтяга ама поне някакъв ориентировъчен размер или възраст  Rolling Eyes
Трябва ми за 7 годишно дете.

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 10:45 от jullianna

# 428
момичета,имам поръчка направена на 30 със статус new order,значи ли това,че още не е обработена,нямам и имейл?

# 429
  • София
Здравейте,
искам да си поръчам тези маратонки - http://www.sportsdirect.com/nike-dart-ix-leather-ladies-271155?colcode=27115533 - 4 номер, т.е. 37
Въпроса ми е уголемени ли са размерите и ако някой има маратонки Найк - UK 4 да ми измери стелката.
Благодаря предварително.

# 430
  • Пловдив
поръчах на малката "Наик"4-мерихме в магазин-съвсем малко е по-голама,но 36 номер е малка.
мъжът ми пък носи 40 номер и си поръча 41-/7/ ,но от астротреинерс и мy беше много малка.
Добре е да ги мериш тyк в магазин и тогава да поръчаш.

# 431
  • Дивия Северозапад

Много грубоооооо ! #Cussing out
Къде видя личен интерес и кое по-точно не е достоверно относно доставката в първи пост ?
Ако беше написала ,че доставката е фиксирана от 19.99 паунда за БГ и изведнъж някой реши да си поръча колела,палатки и все тежки неща и види доставка 30.00 паунда тогава пак инфото нямаше да е достоверно в първи пост ,нали ?

Познавам Гюлчи вече повече от 2 години.Никога не съм имала някакъв проблем с нея,напротив правила ми е хиляди услуги.Макар ,че аз съм от София ,а тя не е продължавам да поръчвам чрез нея.
Останете си със здраве ! Peace
Грубо, но това е истината. Относно доставката, имам позната, която скоро се е включвала в обща поръчка и която след като е платила 10% за доставката е била изнудена да даде допълнително пари за доставка (уж поръчката била по-обемна). Ако искате ще я питам при кой е поръчвала. Тя ми развиваше такива теории, че доставката много бързо нараствала от 20, на 40 и т.н. паунда (с по 20). Така са й обяснили.

# 432
Да,доскоро беше така,нарастваше с по 20,но не чак толкова бързо,явно някой се е възползвал некоректно.Аз съм плащала и 40,и 60 лири един път,голяма си беше поръчката,но 10-те % си ги покриваха.От скоро забелязах,че от 20 не става 40,а 30,явно е нещо като междинна сума,после пак става 40.

# 433
Здравейте, някой има ли отзиви за тези маратонки http://www.sportsdirect.com/donnay-hampton-vel-jnr13-099001?colcode=09900132 отговарят ли си на номерата и стават ли за широк крак, а ако някой има UK4 или UK5 ще съм много благодарна ако измери стелката

същото питане имам и за тези ботушки http://www.sportsdirect.com/odeon-three-strap-boot-ladies-232105

# 434
Момичета, да ви попитам тези url[http://www.sportsdirect.com/fila-foggia-hi-inf-12-024054?colcode=02405491]url отговарят ли си на номерата, или са умалени/уголемени.
Ще помоля, ако някой ги има да измери стелката на ЮК 8 или съседен.
Благодаря  bouquet

Доста пъти са коментирани точно тези и точно този номер,незнам и аз вече за кой път пиша за тях  Tired  Стелката на С8 е 16,2 см.

Здравейте, имам същия въпрос но за С5.Ако спазвам логиката, че между всеки следващ номер има разлика от 1 см, значи С5 е със стелка 13,2см.Така ли е?мерси

Общи условия

Активация на акаунт