Дружбенчето чака зимни чудеса покрито с есенни листа N 14

• 52 588
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Опа, и ние сме в Дружба, посещаваме 13 ОДЗ, трета ясла.
при Ивкова и Димитрова-ние също бяхме в тази група

да, засега мнението ми за тях е много добро. Дано да бъде и занапред такова!

# 121
lili2024 няма как да стане за сутрешно кафенце. че съм от рано на работа, но за вечерно може да се организираме Simple Smile не че има там къде наблизо, но може да се измисли нещо.Много ме е яд ,че в този район няма някое детско клубче  Tired апък ако съм пропуснала и има кажете  Peace
Lorkaa аз съм що годе доволна, само това с водата не ми харесва, но се примирявам, просто на взимане от ясла съм въоръжена с едно шишенце с вода Naughty

# 122
Lorkaa аз съм що годе доволна, само това с водата не ми харесва, но се примирявам, просто на взимане от ясла съм въоръжена с едно шишенце с вода Naughty

Аз гледам по шишето и те казват, че и предлагат. Споделиха също, че и в чашки им наливат. Моята госпожичка пие много вода особено когато се храни, но там още не се е проявила с характера си.

# 123
Здравейте Simple Smile Аз пак влизам с един бърз въпрос.
С какво черпите в Детската градина за рождените дни на децата?
Тони в Петък става на 2 И направо съм в неведение какво да занеса там  newsm78

# 124

Аз нося торта, натурален сок и бонбони.

# 125
Мами, за ваша информация:

Известие за планирано спиране
Уважаеми клиенти,

На 17 ноември 2011 г. (четвъртък) във връзка с аварийна реконструкция на уличен водопровод в ж.к. „Дружба”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в :
Ж.к. „Дружба” 2 – трета, четвърта и пета част
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на кръстовището на ул. „Хан Кристиян Андерсен” и бул. „Проф. Цветан Лазаров” и пред бл.211 на ул. „Обиколна”.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
“Софийска вода” АД

# 126

Благодаря!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 127

Благодаря!!!  bouquet  bouquet  bouquet

И аз занесох торта наторален сок и бонбони и някакви соленки от магазина.  Hug

# 128
Аз също нося торта, сок и нещо солено + балони, шапки и свирки за децата. Само, че тортата задължително трябва да е със сертификат за качество. Peace

# 129
Момичета искате ли да си спретнем една среща?Каня ви на кафенце.

# 130
Тортата вече е поръчана и утре вечерта ще я взема. Купих сладки и сок, чинийки чашки, обаче останаха шапките и свирките...
Мисля че са малки за свирки, но знам ли  newsm78 ще видим ...

Мога ли да внеса фотоапарат и да го оставя на лелите да снимат рождения ден? Или няма да им се иска те да се занимават с това?

# 131
klodia носиш фотоапарата и госпожите ще ги наснимат, не се притеснявай. Дори им пускат музика, има нещо като мини-дискотека. Спокойно, всичко ще мине чудесно, децата ще са доволни, сигурна съм!
Честит ви празник, между другото  Hug

# 132
        Здравейте дружбенски мами,
Днес записах сина ми на детска кухня, но се оказа, че искат 30 бурканчета и 60 капачки. Трябва да ги занеса до 10 дни, а не знам от къде да намеря. Моля някой, ако знае къде има бурканчета да ми пише или някоя мама има и вече не и трябват да ми ги продаде

# 133
Уф много се ядосах ... от сладкарницата забравиха да ми дадат сертификата за тортата  ooooh! Сега как ще го взема  newsm78
А ми трябва сутринта за детската градина  Sick Sick Sick

# 134
Здравейте,момичета.
Рядко влизам да пиша,но ви чета.
В банята от вчера ми стоят кофи с вода Joy,заради глупостите на Софийска вода,а те не спираха водата.
Искам да ви питам дали знаете в района на трета и четвърта част на Дружба-2,някое клубче подходящо за рожден ден на второкласник?Моето зверче иска да си празнува рождения ден,но се чудя къде да ги водя с приятелчетата му.

Общи условия

Активация на акаунт