Дружбенчето чака зимни чудеса покрито с есенни листа N 14

• 52 586
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
  • София
в бл. 66 Simple Smile

# 106
  • гр.София
до Езерото, супер, може да се засечем на някоя разходка, а дъщеря ми е все там на разходка с детегледачката  Grinning

# 107
  • София
Дааа, много бих се радвала... Simple Smile

# 108
Момичета, да ви се оплача... Cry Пипи днес изпи около половин шишенце панадол! И така сладко ми се облизваше насеща...призля ми като я видях... Cry Звънях на личната, добре, че си вдигна телефона. Каза, да я накарам да повърне и да я следя за около 1-2 часа да няма реакция ( не каза каква) и да пие много течности. И като я питах какво да правя ако има реакция тя ми каза да ходим в токсикологията в Пирогов...Ама така спокойно го каза... #Cussing out #2gunfire Накарах Пипи да повърне, после поспа 1.5-2 часа на обяд, но откато стана е една отпусната..Към 17.30ч повърна панадола, но отказва да яде каквото и да е Cry От сутринта нищо не е яла, а и с тези две повръщания коремчето й е съвсем празно ooooh! Сега я сложих да спи, едва я удържах до сега, спи й се още от 19.00 ч...Поне през целия ден си пиеше водичка, не я отказваше. Но според вас това, че не яде дали е проблем? Аз й давам все пак лекарствата за гърлото...Дали има все още опасност за нея заради този панадол? Не ми е спокойно хич, значи...От толкова дни не съм се наспала и сега с този проблем вече съм на ръба.. Cry #Cussing out

# 109
hoty нямам идея аз какви толкова странични реакции може да има,то нали е обезболяващо и затова май е отпусната (но не съм компетентна да коментирам), смятам и че е нормално да не иска да яде предвид че е и повръщала, важното е че пие водичка.
Да ви кажа педиатър-ката ми каза,че  дюлята е много полезна и подсилваща имунитета.Сварена или само водичката също  Peace

# 110
hoty.Как е детето днес?

# 111
# 112
hoty пиши как е детето днес, че като ти прочетох поста, направо ми настръхна косата. Дано всичко е наред!  fingerscrossed

# 113
Момичета, благодаря ви, че сте загрижени за нас...Пипи сутринта беше много унила и апатична.. Cry Накарах я да хапне половин попара колкото да не е без хич, изпи си сиропите за гърлото, пи вода и си легна да спи...Спи от 10.30 сутринта, вече 2 часа. Много е отпаднала, но според мен е свързано с това, че панадола е болкоуспокояващо и й действа така отпускащо, както е казала и tufituri. Днес следобед сме на лекар и тогава ще я види Педито и ще каже какво да правим.
А, събуди се мишката..Отивам да я видя, до скоро!

# 114
Здравейте.Да се запища и аз.Казвам се Лилия имам си едно съкровище -казва се Йордан и е роден на 24.09.2007. Живеем в Дружба 1 блок90.Ходи на детска градина в 13 ОДЗ.Ще се радвам да срещна познати  и непознати мами.

# 115
lili2024Здрасти и ни е сме в 13 ОДЗ в първа яслена група "Мечо пух "Simple Smile Вие от кога ходите там и доволна ли си ?

# 116
# 117
lili2024Здрасти и ни е сме в 13 ОДЗ в първа яслена група "Мечо пух "Simple Smile Вие от кога ходите там и доволна ли си ?
здрасти.ние първо бяхме в трета ясла а сего вече сме във втора група в градината.ми доволна съм-естествено че няма да го гледат както ти си гледаш детето но много зависи на какъв персонал ще попаднеш
може да пием кафе някоя сутрин

# 118
Опа, и ние сме в Дружба, посещаваме 13 ОДЗ, трета ясла.

# 119
Опа, и ние сме в Дружба, посещаваме 13 ОДЗ, трета ясла.
при Ивкова и Димитрова-ние също бяхме в тази група

Общи условия

Активация на акаунт