Дружбенчето чака зимни чудеса покрито с есенни листа N 14

• 52 058
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, времето става все по-хладно, как планирате да се забавлявате с малчуганите?

# 91
ДУ, почерпете се, днес моето момченце има имен ден!

Ние вече си имаме любимо място за зимните дни - новото клубче в the Mall е страхотно, има и ресторант- идеално за кафе, вечеря и забавление на децата. Лъчи пощурява там.Иначе у дома измисляме игри до безкрай Simple Smile

# 92
Момичета,предлагам нещо ново в Дружба-1.Моля,погледнете,все още е в процес на разработка  http//srachkovci.dir.bg

# 93
ДУ, почерпете се, днес моето момченце има имен ден!

Ние вече си имаме любимо място за зимните дни - новото клубче в the Mall е страхотно, има и ресторант- идеално за кафе, вечеря и забавление на децата. Лъчи пощурява там.Иначе у дома измисляме игри до безкрай Simple Smile

Я кажи къде е този клуб,че последния път търсихме клуб и не намерихме  newsm78

# 94
На последния етаж с/у боулинга и киното

# 95
И ние от два месеца сме болни, и в крайна сметка привиках бабата да я погледа седмица и половина в къщи. Като ви чета ме е страх, че няма да има особен ефект, след като се върне на ясла Sad Минахме през всички грипове, сополи, кашлици и какво ли още не. Нямат ли край?

# 96
Колкото и зле да звучи, няма край.Ние сме от тези където ходят за по няколко дни на ясла и след това поне седмица в къщи Sad

# 97
А с какво се оправяте? Аз взех да се отчайвам. Днес ходихме на лекар и ни дадоха АБ, не защото се влошава и й има нещо, а понеже не се подобрява от сиропите, които пием. Аз обаче си поисках гърлен секрет и ще го изчакам, преди да дам каквото и да било. Шокирах се, когато лекарката каза, че дори да няма бактерия, пак трябва да дам АБ, понеже трябвало да излекуваме детето  Shocked Аз ли съм глупава, или АБ лекува само бактериални инфекции? Ние с мъжа ми също сме болни, въпреки че аз пих 10 дни АБ. Какво е това чудо, никога до сега не съм била така  Tired

# 98
Аз антибиотик не давам.Един единствен път и то само капки за нос който вече бяха наложителни.Разчитам на разнообразно хранене, плодове ,зеленчуци и му давам по 1л. мед всеки ден.Сега ни изписаха Изопринозин за подсилване на имунната система и него давам, за носа стеримар + еуфорбиум и това е.
Но за носа знам че няма оправия, като хванат някоя бактерия и с месеци си я носят докато организма я пребори(Така поне съм чувала)  Peace

# 99
А, че каляме, кашляме постоянно... оправим се за 2-3 дни отиваме на ДЯ и се разболяваме ...
Ама да се оплача.. Мъжът ми води детето на детска и го взима. Днес една от сестрите взела да му се кара че не сме му обръщали внимание  #2gunfire Абе, тая за каква се мисли?!? Това че ме няма по родителски срещи и не го водя не и дава право да ни казва че не се грижим за него...
Ония дни правила сцени със сменяне на памперс 30 минути то след като съм измила дупето му сутринта обула  новия.  #Cussing out
Цирка е пълен, ама аз нямам никакво време да се занимавам с тъпи овце дето не си знаят работата!!!
Няма как да се появявам всеки ден и да се правя на мила като работя на другия край на града и пътувам по 2 часа до работното си място и се прибирам в 20 часа вечерта  Twisted Evil

Вярно е, че другите майки обикалят детските градини всеки ден, но това е положението у нас!!!
Нова работа не се намира лесно за да си правя илюзиите, че ще ме оставят да се размотавам за да ходя да се усмихвам да лелките от яслата, че ми гледали детето ...
И на мен ми се иска да си стоя при сина и да го гледам, но за сега няма как да стане. Все някой трябва да изкарва пари за да плаща за детска за сметки и за лекарствата на детето дето от ден да ден се увеличават заради болестите  #Cussing out

# 100
Здравейте момичета и аз съм дружбенска мама

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 20:36 от roxandra

# 101
klodiaАбсолютно те подкрепям и разбирам и ние сме на същия хал, но няма как това е период през който всички минаваме.Изобщо да не ти пука да си приказват каквото искат. Peace

# 102
Е, и аз да "цопна" в отбора на оплакващите се от боледуването на децата.. Sad И нас не ни подмина.. Close
Нашата е с кашлица, личната каза, че е нещо на ларинкса. Иначе няма Т и други "екстри", но за тази "придобивка" пием 3 сиропа+Изопринозин за имунната система. За два дена няма кой знае какъв напредък лечението, но до петък се надявам да има някакъв резултат за контролния преглед...Ще споделя как е  след него.
Иначе започна да казва 3-4 думички, опитваме се да я научим да си казва репликата за коледното тържество, но засега сме без особен резултат  hahaha Ще видим как ще се представи, но все пак има още месец и половина да си научи думичката Wink hahaha
Това е засега от нас! До скоро Wink  bouquet

# 103
  • София
Хайде и аз да се включа.  Simple Smile До седмица се местим в Дружба 1.

# 104
  • гр.София
Добре дошла  Hug
в кой блок?

Общи условия

Активация на акаунт