Дружбенчето чака зимни чудеса покрито с есенни листа N 14

• 52 596
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
        Здравейте дружбенски мами,
Днес записах сина ми на детска кухня, но се оказа, че искат 30 бурканчета и 60 капачки. Трябва да ги занеса до 10 дни, а не знам от къде да намеря. Моля някой, ако знае къде има бурканчета да ми пише или някоя мама има и вече не и трябват да ми ги продаде

Теди, днес ще слизам до мазето и предполагам ще изровя няколко, а капачките трябва да си купиш ти, преди 4 години не си спомням да съм давала бурканчета.

Момичета, тука кварталните легенди носят мълвата, че в началото на Дружба-2 се строи някакъв нов супермаркет, имате ли представа на коя верига ще бъде.

# 136
  • София
Ако става въпрос за това до Слатинска борса е поредния Кауфланд.

# 137
Ако става въпрос за това до Слатинска борса е поредния Кауфланд.

Не, не, на мястото на някогашна дискотека ли, ресторант ли, Корал, в началото на Дружба-2, този новият Кауфланд ще е по скоро за Слатина и Дружба-1 удобен.

# 138
Разбрах какво ще бъде - ДМ откриват на 01/12, срещу Кауфланд, на ъгъла, където беше едно голямо кафе.

# 139
Момичета, подарявам си количката, ако имате познати в нужда на които ще им свърши работа много ще се радвам.
http://prodavalnik.com/kolichka-bertoni-chanta-i2686829

# 140
Бурканчетата не ни ги връщат като се отпишем от кухнята.
Ние вече не сме на кухня, но казаха, че не може да ги върнат.

Мисля, че се продават във високия блок срещу ОДЗ Звездичка, до пазара на Дружба 2. В този блок има магазин за домашни потреби  Peace

# 141
На 21 ноември 2011 г. (понеделник) във връзка с подмяна на спирателен кран и реконструкция на уличен водопровод в ж.к. „Дружба”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в :
Ж.к. „Дружба” 2.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на кръстовището на ул. „Хан Кристиян Андерсен” и бул. „Проф. Цветан Лазаров” и пред бл.211 на ул. „Обиколна”.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

# 142
На 21 ноември 2011 г. (понеделник) във връзка с подмяна на спирателен кран и реконструкция на уличен водопровод в ж.к. „Дружба”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в :
Ж.к. „Дружба” 2.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на кръстовището на ул. „Хан Кристиян Андерсен” и бул. „Проф. Цветан Лазаров” и пред бл.211 на ул. „Обиколна”.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.
е тия вече се уляха.Взе да ми омръзват с техните ремонти.

# 143
20.40ч все още нямаме вода...... а когато вземе че дойде водата, то ще текне една кал от чешмата....

# 144
Добре де...22.00 часа е вече, вода няма  newsm78

Сайта им не работи  smile3516

Аз не се стърпях и се обадих. Ужас!!! Вода няма да има до 1 часа на 22-ри ноември. Водоноски щяло да има пред Лидл, Била...Който иска да излезе при тези температури  smile3514

# 145
Да попитам мамите от Дружба 1.От къде купувате пюрета на Хип?  Досега съм обиколила всички големи вериги ,но имат по няколко вида само.Единственото място където има целия асортимент е в Пинокио с/у пощата ,но там са много по-скъпи.Знаете ли къде другаде има богат асортимент ?

# 146
Знам че питаш за Дружба 1, но все пак да кажа, ако имаш път към Дружба 2. В Цариградски комплекс отвориха един магазин, където са пълен асортимент и са на добри цени. Точно до аптека Нора. Точно срешу него, от другата страна на площдката, има друг, който е по-отдавна, но там са с 7-8ст. по-скъпи.

# 147
и аз да си кажа за Дружба 2 в аптека Нота Бене на бул Цветан Лазаров съм виждала пюрета на Хип

# 148
Да попитам мамите от Дружба 1.От къде купувате пюрета на Хип?  Досега съм обиколила всички големи вериги ,но имат по няколко вида само.Единственото място където има целия асортимент е в Пинокио с/у пощата ,но там са много по-скъпи.Знаете ли къде другаде има богат асортимент ?
Аз само Пинокио знам с голям асортимент...Когато ние купувахме пюрета зареждахме над хладилника с 20-30 бурканчета, купени от Кауфланд или Карфур. И само в инцидентни случаи купувах от Пинокио. Ако няма голям избор в хипермаркетите просто купувах няколко бурканчета от "екзотиките" от Пинокио. Но определено там са доста скъпи и не е на сметка да пазаруваш основно от там...

# 149
Малко извън коментираните теми: можете ли да ми препоръчате добър учител по английски? Предпочитам да е в района.

Общи условия

Активация на акаунт