Дружбенчето чака зимни чудеса покрито с есенни листа N 14

• 52 572
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • гр.София
Да, със сигурност ще се запознаем  Wink аз питах за облеклото какво да бъде, казаха "удобно" и с маратонки. И аз сериозно и диета започвам, че съм за резил  Mr. Green

# 616
И аз искам на народни танци. Ама толкова съм се обездвижила и закръглила, че ме е страх дали ще мога да се отлепя от земята  Embarassed

# 617
  • София
Оххххх много болна тема.След раждането(не по време на бременноста) качих над 20 кг.
И аз знам че мн се отслабва  от народни танци.

# 618
  • гр.София
Аз от понеделник почвам 90ДД + танците, че тази зима станах за резил, от кулинарстване на разни рецепти  Crazy тая да опитам, оная да опитам и хоп слонче, пък съм и само 1,60 висока  Whistling а обездвижването ми е яко, по-цял ден съм на бюро, ставам само до WC-то, просто срамота, добре, че са децата вечер та се поразмърдам малко да направя вечеря  Mr. Green

# 619
Браво, момичета, страхотно за народните танци. Аз миналата година ходих, беше чудесно, но тази работното време не ми го позволява.Sad Наистина доста енергия се хвърля на хорото, успех, ще споделяте Heart Eyes
Аз с килограмите проблеми нямам,съвсем в нормите съм си, но с това стоене на бюро през по-голямата част от деня съм се обездвижила страхотно, трябва да си измисля нещо в къщи да правя, имам и велоаргометър, ама все време няма Sad

# 620
  • Стара Загора
Аз съм ходила в Дружба 2, но сега като гледам че има и в Дружба 1 започвам и аз да се изкушавам. И аз имам да свалям от бременността, че даже като родих и качих малко  ooooh!

# 621
Поименно в понеделник на танци  Joy
Ще се подкрепяме Wink
Как да се разпознаем обаче  newsm78

# 622
  • гр.София
Ще се подкрепяме Wink
ако имаш фейсбук можеш  да ме потърсиш, и които иска от Дружба също  Wink така ще се видим и разпознаем  Flutter
Desislava Pesheva, на снимката съм с двете си деца  Grinning

# 623
Ще се подкрепяме Wink

Аз за целта си поръчах жълт спортен комплект, няма начин да не ме познаеш, ще светя като светофар  Joy
Значи - в понеделник всички на линия. Само се чудя дали и маратонки да не си взема или да карам със старите, има още живот в тях, но са ми омръзнали вече. Ще се огледам и за спортни обувки.

# 624
  • София
От колко часа са тренировките и кой друг ден освен понеделник?

# 625
  • гр.София
понеделник и сряда от 19,15ч. за новите

# 626
  • София
Някой знае ли техник за поправка на телевизори за дружба 2

# 627
  • гр.София
Момичета готови ли сте за довечера  Laughing да друснем по-едно хорце  Mr. Green аз съм на линия  Hug
Някой знае ли техник за поправка на телевизори за дружба 2
за дружба 2, не знам , но едно време имаше от другата страна на моста но не знам номера на блока, пада се спирка на тролей 11, не първата а втората след моста посока борсата.

# 628
desivalko_ аз ще дойда на 100 %, вече нямам търпение.

# 629
  • гр.София
desivalko_ аз ще дойда на 100 %, вече нямам търпение.

и аз така  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт