Дружбенчето чака зимни чудеса покрито с есенни листа N 14

• 52 555
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ах, как съм ви изпусналаааа..... Mr. Green за Дружба 2 или Дружба 1 се готвите че не разбрах аз...

Женка, защо с жълт екип.  newsm78 Хвърли ме в размисли... Heart Eyes

# 631
Ах, как съм ви изпусналаааа..... Mr. Green за Дружба 2 или Дружба 1 се готвите че не разбрах аз...

Женка, защо с жълт екип.  newsm78 Хвърли ме в размисли... Heart Eyes

Муцка, такъв си поръчах, не знам защо. Но, в крайна сметка, може и с черен да съм, ще видим. Довечера в 68-мо ще ходим от 19:15, ще се присъединиш ли?

# 632
  • София
Момичета, кой ще ви води?
Аз съм втора година в 163-то Heart Eyes

# 633
Мен не ме търсете довечера.
Приготвила съм се, но като гледам графика си, ще мога да се включа от февруари.
Обаче... очаквам утре да споделите с мен впечатления и какво сте играли.

# 634
  • София

А така! Ще се съберем и тука гайтанките  Mr. Green С теб сме в една група значи. Довечера ще се видим   Wink

# 635
  • София

А така! Ще се съберем и тука гайтанките  Mr. Green С теб сме в една група значи. Довечера ще се видим   Wink
Не, мила, аз съм вторник и четвъртък при Влади, вие сте пак при него, но в други дни. Hug

# 636
  • София
Ааа, объркала съм се! Мислех, че тази група са я сляли с нашата и само ние сме при Влади  Blush

# 637
  • гр.София
Здравейте момичета  Hug
снощи не можахме да се познаем май  Mr. Green гледах за жълт анцуг, но не видях, а и толкова много хора имаше, направо не можах да повярвам а и в същото време много се зарадвах  Grinning Страхотно беше, нямам търпение за сряда пак  Wink

# 638
Здравейте момичета  Hug
снощи не можахме да се познаем май  Mr. Green гледах за жълт анцуг, но не видях, а и толкова много хора имаше, направо не можах да повярвам а и в същото време много се зарадвах  Grinning Страхотно беше, нямам търпение за сряда пак  Wink

Бях с черен, затова не сме се видяли.
Радвам се, че ти е харесало, за разлика от мен  Sad
Аз, в крайна сметка, ще си издирвам други спортни занимания в нормална зала. Не ми хареса дезорганизацията, вратата на залата отворена, хора влизат-излизат, чантата ми е на някакво столче, ботушите до тях, якето...да мисля за стъпките или да си наглеждам чантата?!
Самата зала студена, ръганица, абе...друго си представях. Като се обадих да попитам дали има места, идеята ми беше точно такава - има ли места, според мен вчера нямаше места.
А самото 68-мо СОУ...учих там в началния курс, вчера ми стана толкова тегаво, като влязох. Мизерия, студ, направо ужас. С всички училища в квартала ли е такава ситуацията? На мен ми предстои да избирам училище за детето за по-следващата есен, но май няма да е квартално.

# 639
  • гр.София
Здравейте момичета  Hug
снощи не можахме да се познаем май  Mr. Green гледах за жълт анцуг, но не видях, а и толкова много хора имаше, направо не можах да повярвам а и в същото време много се зарадвах  Grinning Страхотно беше, нямам търпение за сряда пак  Wink

Бях с черен, затова не сме се видяли.
Радвам се, че ти е харесало, за разлика от мен  Sad
Аз, в крайна сметка, ще си издирвам други спортни занимания в нормална зала. Не ми хареса дезорганизацията, вратата на залата отворена, хора влизат-излизат, чантата ми е на някакво столче, ботушите до тях, якето...да мисля за стъпките или да си наглеждам чантата?!
Самата зала студена, ръганица, абе...друго си представях. Като се обадих да попитам дали има места, идеята ми беше точно такава - има ли места, според мен вчера нямаше места.
А самото 68-мо СОУ...учих там в началния курс, вчера ми стана толкова тегаво, като влязох. Мизерия, студ, направо ужас. С всички училища в квартала ли е такава ситуацията? На мен ми предстои да избирам училище за детето за по-следващата есен, но май няма да е квартално.
Да за съжаление и аз ги забелязах тези неща и не ми стана хич приятно, но пък се абстрахирах и се забавлявах доста  Mr. Green а за вещите много неприятно, аз затова си взех пликчето с анцуга само и си дадох дамската чанта на мъжът ми да я прибере за да не я мисля, синът ми учи в 163 ОУ, там е много приятно и топло, актовата зала им е супер  Grinning правиха им ремонт и на WC, за сега е доста добре.

# 640
Хей, споделете повече.
Ако е имало хора, това е добре. За мен повечето хора създават повече настроение.
Това обаче с липсата на място за личен багаж е лошо. Значи нищо да не носиш. Но може ботушите да ти изчезнат Wink
В актовата зала ли бяхте или в салона по ФВ?
Какви хора играхте?
П.П. Синът ми започна в 68-мо и завърши в 163-то. Не искам да ги сравнявам двете училища. Плюсовете са ми в полза на второто.

# 641
  • София
инсп. Гаджет съжалявам, че не ти е харесало. Дезорганизацията винаги я има в началото, защото идват много хора и никой не се съобразява. След първите 1-2 репетиции отпадат несериозните и нещата си идват на място. Липсата на отопление не е минус, защото след първото-второ хоро ти става жега и се събличаш по тениска. Ходя на танци от 4 години с прекъсване от майчинството и през това време не е имало случай да изчезне нещо, но винаги можеш дамската чанта да си я сложиш на някой перваз, където да ти е пред очите. А пък ботуши да изчезнат  Laughing
В която и зала на 68мо да сте били са по-големи от актовата на 163то, където трудно се събираме, когато цялата група е на лице.
Надявам се, че ще дадеш втори шанс на танците, ако не, успех в намирането на спортно занимание в "нормална зала"  Wink Peace

# 642
  • гр.София
маргаритка и аз си помислих същото, че сега в началото наплива е голям и после отпадат несериозните един по-един, а вчера така бях загряла, че утре съм по-къс ръкав, честно да ви каже ама хич не съм се и сетила за дрехите си  Mr. Green, преоблякох се отзад някъде, напъхах всичко с ботушите в плика и го зарязах на един стол с якето  Crazy
 инсп. Гаджет не се отказвай, дай още един шанс, пък и да се запознаем  Wink

# 643
Ох, накарахте ме да се замисля. Може пък да отида и утре, не ми пречи. desivalko_ дай да се запознаем от преди това, че да не се разминем в залата отново.

# 644
  • София
И аз се потресох това лято от 68-мо Confused
В начален курс ходех там на трудово обучение- нищо не е мръднало. Тоалетните на първи етаж ги ремонтираха, де.
В 163 е много приятно, изключая физкултурния салон зимата - страшен студ и по-ниски температури от външните.
Момичета, не се отказвайте от танците - сигурна съм, че хаоса в началото хич не е приятен. После ще влезете в ритъм и ще чакате с нетърпение следващите занимания.

маргаритка, малкия салон в 68-мо е с размерите на хол Laughing Актовата на 163-то е направо просторна...

Общи условия

Активация на акаунт