Дружбенчето чака зимни чудеса покрито с есенни листа N 14

• 52 548
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • гр.София
Ооо аз нямам намерение да се отказвам, много добре ми се отразява  Laughing а и снощи най-сетне се научих да играя сиртаки  Crazy

# 646
Може ли да споделите кои хора играете сега?

# 647
  • гр.София
Може ли да споделите кои хора играете сега?
Дайчово, Копаница, Дунавско, Право, Гръцко тези съм запомнила но има още  Grinning

# 648
Ле-леее! Начинаещи казваш... newsm78
Аз докато дойда май ще трябва да сформират нова група за начинаещи.

# 649
  • София
И аз се потресох това лято от 68-мо Confused
В начален курс ходех там на трудово обучение- нищо не е мръднало. Тоалетните на първи етаж ги ремонтираха, де.
В 163 е много приятно, изключая физкултурния салон зимата - страшен студ и по-ниски температури от външните.
Момичета, не се отказвайте от танците - сигурна съм, че хаоса в началото хич не е приятен. После ще влезете в ритъм и ще чакате с нетърпение следващите занимания.

маргаритка, малкия салон в 68-мо е с размерите на хол Laughing Актовата на 163-то е направо просторна...
Ааа, аз мислех, че говориш за актовата в 68мо.

# 650
Автобус 114 с променен маршрут от 31-ви януари

http://druzhba-sofia.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D … D0%B0%D1%80%D0%B8

Маршрута ще е кръгов!!!

# 651
  • Sofia
То хубаво, че ще е по-начесто, само дето няма спирка в близост до моя блок вече ooooh!

# 652
Преди не беше ли същият маршрут? Спомням си, че веднъж-два пъти го ползвах, септември може би е било - качих се на спирката на БАН и ходи към Дружба - 1, и в обратна посока също. Каква е промяната?

# 653
  • Sofia
Преди се връщаше по този маршрут, сега ще върви само в едната посока и ще прави кръг. В тази посока няма спирка на параклиса, което мен ме засяга....

# 654
Преди се връщаше по този маршрут, сега ще върви само в едната посока и ще прави кръг. В тази посока няма спирка на параклиса, което мен ме засяга....

Разбрах, вече ще мога да го хващам само от страната на Метро на бул. Цариградско шосе, и да мина през всички части на Дружба, за да стигна до първа част.
Става доста неудобно, но като за случаи, когато нямам други варианти - става.

# 655
Е няма угодия с този автобус 114, преди пък беше зле за 5хх, 4хх и 3хх блоковете, не разбраха ли, че два автобуса трябват, нали и някакви маршрутки за отвеждане до метрото се спрягаха едно време.

# 656
Е няма угодия с този автобус 114, преди пък беше зле за 5хх, 4хх и 3хх блоковете, не разбраха ли, че два автобуса трябват, нали и някакви маршрутки за отвеждане до метрото се спрягаха едно време.

Няма угодия!

Явно трябва да се примиря, че удобно за мен това метро няма да е.  Crossing Arms
Питам аз за пореден път - тези, които живеем около параклиса и 68-мо, ще трябва да чакаме новата спирка ли?
И онази пътека, за която никой нищо не знае  Crossing Arms

Възмутена и сърдита съм.

# 657

Няма угодия!

Явно трябва да се примиря, че удобно за мен това метро няма да е.  Crossing Arms
Питам аз за пореден път - тези, които живеем около параклиса и 68-мо, ще трябва да чакаме новата спирка ли?
И онази пътека, за която никой нищо не знае  Crossing Arms

Възмутена и сърдита съм.

Joy

Прави като мен - карай си колата и да не ти пука. На мен също никак не ми е удобен градския транспорт и се отучих да разчитам на него. Помня като ученичка, какъв проблем ми беше, че Дружба е на един ... място от Младост, а сменях три транспорта до училището ми в Младост - 3.
Сега пак същото - правят метро, но с неудобна спирка за квартал с население от 70000 души...изобщо, майка плаче.

# 658
инсп. Гаджет,
С колата, ама няма къде да я оставям в центъра.
Ако пък искам с метро (което ми е удобно)  newsm78

Някой тук да е чувал нещо за прословутата пътека, която до март трябва да е готова?

# 659
  • София
уф,наистина все няма угодия с този автобус.Сега пък изобщо няма да спира пред нашият блок,а преди от тук беше и начална и крайна спирка. ooooh!Вече съвсем няма да има защо да го използвам.

Да ви питам за държавната кухня.С баткото не съм използвала - готвех си и 2м. взимах частна.Сега съм се замислила,но имам спомен ,че се записва от доста рано .Споделете дали сте били доволни,кога се записахте и от кога започва взимането.Видях,че за Дружба 2 има пункт в 218 бл.,само там ли е.Ние сме в 5-та част накрая и зимата хич не си представям да ходим  30 мин. до кухнята и още толкова наобратно,та се чудя да се захващам ли изобщо.

Няма ли някоя мама с бебе тук,да ходим заедно на разходки.По цял ден обикалям сама като кукувица из квартала. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт