Има ли успели от ин витро на естесвен цикъл?

• 33 443
  • 351
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Да ....определено голям късмет извадихме! И двете ни дечица са ин-витро! Първото стана от втроро стимулирано ин-витро, а за второто решихме да пробваме на ЕЦ. Дано всичко да е наред до края!

# 91
Ей такива неща искам да чувам )))) това е най-хубавото браво Ани
Цвети аз утре съм на 9-я ден значи се движа добре ))) айде момечата утре ще Ви кажа какво е станало  Heart Eyes

# 92
Момичета, утре съм на трансфер, ембр.е добър - това са думите на моята док. Дано ме споходи късмета на Анчето, такива хубави неща искам да си мисля.

# 93
  • София
zweta ,късмет  Praynig и,скоро да сложиш една хубава,бременна лентичка  Hug

# 94
момичета,аз съм бременна на естествен цикъл.междудругото аз съм първата на естествен цикъл на д-р Бойчев от Тутракан.лично той не е много фен на естествения цикъл,но аз не съм голяма фенка на стимулациите,така че намерихме златната среда,лека стимулация,4 я.,3 ембриона и положителен резултат.имаме един батко и все пак решихме да пробваме по щадящия метод.с мъжки фактор сме и трябва да кажа ,че може би щеше да стане и по рано,но почти година загубихме в софия.безмислени инсеменации,изпускане на овулации и други такива неприятни случки.за съжаление,много съм разочарована от "Надежда",мисля че славата им е позавъртяла главите и всичко се случва като на конвейрн.от друга страна,мога само похваля д-р Бойчев,който с личното си отношение и професионализъм,намери най-подходящия за мен метод.успех на всички и вече знам,че в тези работи,докторът е изключително важен

# 95
martin4o сигурно е така, но ти като не си от София те разбирам защото то ва е свързано с много разхождане и чакане и тем подобните процедури, които на са много приятни, а това че не е станало в Надежда моля да не се говори, че са на конвейрн и тем подобните му глупости. Много се радвам че все пак има доктори и извън София, които са такива професионалисти, защото съм далече от мисълта, че всичко трябва да се върти в София, което е достна неприятно за хората извън нея.
Zweta да знаеш че днес сме с теб и дано всичко да мине както трябва то ще мине 100%  Hug и чакам да пишеш какво е станало, че аз в четвъртък съм на последен преглед и на мен ще ми взимат яйциклетка след това  baby_neutral

# 96
  • Sofia
Момичета.....стискам палчета! Дано.....

# 97
Момичета, трансфера мина без проблеми, Вчера ембр.се е разделил на 5, а днес по обяд вече на 10, представяте ли си, та това е много хубава новина. На 16-ти ще пусна кръвен тест, малко раничко, но нищо. Благодаря за хубавите думи и успех на всички!

# 98
  • София
zweta ,дано с това шампионче се харесате и да сте заедно 9 месеца Praynig Hug

# 99
Zweta много се радвам  Hug айде чакаме резултата а аз в четвъртък ще пиша какво е стнало и при мен  Heart Eyes

# 100
първо да пожелая успех на всички ,без значение  клиниката.въпросът не е бил изобщо за пари,почти всяка седмица сме в софия,а и имаме жилище там.въпросът е,че заубихме ценно време.и ако в нашия случай сме млади,с едно дете и с възможности да си позволим процедурите,има двойки,които са над 40,и чакат да им дойде реда  по фонда.за тези двойки,всяко нехайство струва много.не пиша това,за да се заяждам,просто смятам,че ние като пациенти,трябва да изискваме абсолютна коректност от клиниките,а те от своя страна,трябва да внимават в пъти повече,защото боравят не само със здравето  ни,но и с нашите мечти и надежди.

# 101
martin4o , поздравления за успеха! Дано всеки намери своето щастие! Имам само един въпрос: Д-р Бойчев не работи ли с  "Надежда" и Стаменов?

# 102
  • София
ние като пациенти,трябва да изискваме абсолютна коректност от клиниките,а те от своя страна,трябва да внимават в пъти повече,защото боравят не само със здравето  ни,но и с нашите мечти и надежди.
  202uu
martin4o,много се радвам,че вече и извън София има добри и кадърни доктори,на които момичетата,които не са от тук,спокойно могат да се доверят и да си спестят поне една част от стреса- безкрайните пътувания,организация на нощувки и висене в чакалните  Peace
Лека и успешна бременност  Hug

# 103
да,д-р Бойчев работи с Надежда,което само доказва думите ми,че в голяма степен успеха на процедурите зависи от специалиста.до Стаменов така и не стигнахме,в интерес на истината,основно Шефкетова се занимаваше с нас,понякога Персенска.пак да кажа успех на всички,без значение къде.благодаря за пожеланията.

# 104
Значи ти си ходила в Надежда за самата процедура? Или нещо не разбрах  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт