Има ли успели от ин витро на естесвен цикъл?

• 33 440
  • 351
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета
и аз този месец ще пробвам ин витро на ЕЦ при д-р Стаменов. Чаках година и половина за час при него и на второто посещение ми каза че очевидни проблеми нямам и че трябва да пробваме по този начин. Сега на 9 тия ден ще ходя в понеделник да ме види и да ми каже до къде е стигнал фоликула и да ми каже какво ще се прави в следващите дни )))) стискайте палци ще Ви пиша какво е станало за първи път пробвам така но се надявам да съм от късметлийките при които става от първия път!!!
Чао за сега момичета Hug

# 76
  • СОФИЯ
miryana_gm успех  Praynig Praynig Praynig Пиши как вървят нещата.

Малко да вдигна темата нагоре, че почвам да се замислям и аз да направя един опит преди Фонда, най-малкото ще разбера в какво състояние са яйцеклетките ми/яйцеклетката/ ма да видим .....

# 77
Здравейте, аз също живо се интересувам от това дали има успели при ин витро на естествен цикъл.Имам един спонтанен аборт след ин витро съ стимулация и сега съм решила да опитам така(междувременно направих лапароскопия и се надявам да няма пречки сега за ембриона).МОЛЯ,всички ,които имат отношение към темата ин витро да ми пишат.

# 78
simona17 а защо лапароскопия? Открили са ти хидросалпингс ли?

# 79
От така написаното най-вероятно е имало.

# 80
Да задължитено ще пиша какво е станало ))))

# 81
Здравейте момичета, след два поредни неуспешни опити / първия път фоликула се спука преди пункцията, а втория път хормоните ми не бяха в норма / сега вече мога да се похваля - днес ми беше пункцията. Извадиха 3 я. - две с добро качество и една с не много добро. Утре трябва да позвъня в клиниката, за да разбера как вървят нещата - има ли оплождане и дали се делят.
Питам се обаче, как при последната стимулация, натъпкана с огромно количество хормони, извадиха 5я., 4 от тях уж добри, но спряха да се развиват и заключението беше, че имам негодни я.? С други думи : със стимулация - 5я., без стимулация - 3я., как става така?
А  иначе малко ми е притеснено да не би да има лоши новини утре и изобщо да няма трансфер, но каквото е писано, това ще стане.

# 82
  • София
zweta ,правиш 3 фоликула без никакви лекарства  newsm78 Супер  Simple Smile В някои случаи,неправилните лекарства също развалят яйцеклетките,така че,не е чудно защо така се е получило предишния път. Късмет и дано те зарадват с трансфер на поне двечки,от тези три  Praynig Hug

# 83
Хриси, много си права за "неправилните лекарства" или по-скоро неправилните количества. Благодаря ти за подкрепата, нямам търпение да чуя днес по обяд ембриолозите, чакането направо ме подлудява.

# 84
Здравейте момичета! За съжаление два месеца не направих никаква я-ка и този реших да пробвам с малко количество мерионал и клостибелгит. Дано да се случи нещо този път. Стискам палци за miryana_gm  и за   zweta дано да стане и при вас. Пишете за развитието  Praynig

# 85
Имам вече информаця - една я. се е оплодила и е добра, втората също, но бавно се развива / по-ясна представа дали ще бъде подходяща за трансфер ще има утре / и една, която е незряла и не е достигнала фаза за оплождане. В общи линии това са думите на ембриолозите, утре по обяд ще знам със сигурност какво се случва със втората я.Моля се всичко да е наред, ще се радвам да има и една, подходяща за транфер. А между другото утре ще разбера и кога ще бъде трансфера.

# 86
Момичета, добрата новина според моята док.е, че си имам едно ембр., което е добре и трансфера ще бъде вторник или сряда. От трите я. остана само една, но сега ембр.е добър и това много ме радва, защото транфер надявам се ще има, макар и само с един ембр., но все пак е нещо.

# 87
oleee Zweta mnogo se radvam za teb aide dano tazi sedmica vs da mine uspe6no az utre 6te hodq da me vidi Stamenov kakvo se slu4va ti na koi den ot cikala za parvi pat otide na pregled q mi kaji na barzo } 4e az si nqmam mnogo predstava } mersi mnogo

# 88
  • Sofia
Момичета, добрата новина според моята док.е, че си имам едно ембр., което е добре и трансфера ще бъде вторник или сряда. От трите я. остана само една, но сега ембр.е добър и това много ме радва, защото транфер надявам се ще има, макар и само с един ембр., но все пак е нещо.
zweta, силно се надявам да се получат нещата. При мен извадиха само един фоликул....оплоди си се....и ето резултата във втората лентички. Стискам палци!

# 89
Ами да, моята док.казва, че само една я. е достатъчна, за да има положителен резултат. Принципно е така, но взеха да ме измъчват някакви мисли от рода на ако нещо се случи с ембриончето, ако не се стигне до трансфер.
miryana,на 6-ти ден от МЦ бях на преглед, за да се видят фоликулите, след това на 11-ти ден отново преглед и на 13-ти ден беше пункцията.
Анче, ама каква късметлийка си ти - един фол.и положителен резултат, браво!!!Желая ти лека и безпроблемна бременност до края.

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 16:59 от zweta

Общи условия

Активация на акаунт