Има ли успели от ин витро на естесвен цикъл?

• 33 436
  • 351
  •   1
Отговори
# 60
Искам и аз нещо да попитам в тази тема,моля ви споделете колко парички (грубо)излиза едно ин витро на естествен цикъл?Много ви благодаря!  bouquet

# 61
  • София
Limisa,цената,която е в ценоразписа на клиниката за ин-витро на спонтанен цикъл /или ИКСИ-засиси,какво ще правите/+хормони,малко преди пункцията+ овитрел или прегнил за пункцията/овитрелът беше 80,но не съм ползвала прегнил/+изследванията на двамата,ако нямате такива актуални-СПИН,хепатит В  и васерман.

# 62
  • Божурище
210лв. изследвания + 350 лв.пункция+600лв. трансфер +7 лв.прегнил това е в клиника малинов

# 63
210лв. изследвания + 350 лв.пункция+600лв. трансфер +7 лв.прегнил това е в клиника малинов

Какъв е тоя прегнил за 7 лева ?

# 64
А трубва ли изследванията да са направени в Малинов или важат от други клиники?

# 65
И на мен последния път ми сложиха прегнил от 7 лв. Казаха, че бил български, от скоро се произвеждал в България.

# 66
О, това е нещо ново . Щото досега са ме цакали с гръцки прегнил за 30 лева.

# 67
  • Божурище
 newsm78 при моя неуспех дали този от 7 лв прегнил е като този от 30???

# 68
Коментара беше че е хубав прегнила от 7 лв.

# 69
Здравейте момичета! Не съм писала досега в темата, но ще ви разкажа аз докъде я докарах. Тъй като фонда ми изтичаше, решихме да направим опита, за да не се налага да удължаваме заповедта. От една година събираме Я на ЕЦ и успяхме да съберем 3 ембриончета. Започнахме по къс протокол, защото миналия път бях по дълъг. На пункцията извадихме 10 Я, от които се оплодиха 5. На 3-ти ден вече ми бяха останали само 2  и Д-р Стаменов реши да размразим трите ембриончета които бяхме събрали на ЕЦ. Така до деня на трансфера имах 2 бластоциста от опита и 2 от ЕЦ. На трансфера сложихме едно прясно и едно от ЕЦ. Другите 2 ги замразихме. Днес ми е 15-ти ден след трансфера, а вчера си пуснах теста и ЧХГ - 1398. След десет дни съм на преглед и ще видим колко сакчета има.

# 70
  • СОФИЯ
За ЕЦ, в цените на клиниката какво по точно трябва да гледам - на лимитиран или спонтанен цикъл  newsm78 newsm78 Нещо не ги разбирам тези термини. Извинете ме за глупавият въпрос  Hug

# 71
  • София
на спонтанен
miletka,честито  Hug Да има толкова сакчета,за колкото мечтаеш  Praynig

# 72
  • Божурище
miletka,и от мен честито!!!
Да споделя какво се случва след неуспеха на  ЕЦ. Психически съм малко по-добре, и с доки се разбрахме на 2рия ден от цикъла, който сега ми предстои да дам кръв и да започна стимулация.
Надявам се поне на тризнаци. Grinning Grinning

# 73
  • София
hubavataemi ,по-добре,по-скромно заложи  Wink,че тризнаци си е супер рискова бременност. Лекарите не се радват на близнаци,пък три  Shocked Колкото и да ги докарате,ти пожелавам късмет и положителен финал  Hug

# 74
Здравейте милички!!!! Днес в 22ч ще сложа прегнил и в петък на пункция. Стаменов каза че съм добре тоя месец с лх . Днес то беше 24 Е2 300и нещо вие какво ще кажете че аз не разбирам за пръв път ми е на сп . цикал .  Дано да стигна до трансфер с добра я.

Общи условия

Активация на акаунт