МаЙчЕтО голямо от игри и песнички завладяно :P

• 32 926
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета

Вчера заради празника на малкия изобщо не успях да се вясна и да ви почерпя, добре че Весето е почерпила за Али.

Въпреки прогнозите за хубаво и слънчево време, нито вчера нито днес стават за нещо #Cussing out

Крисчана, вероятно е трудно да се концентрираш в работата си когато се тревожиш за детенце, но се опитай да не се депресираш, защото както е станало ясно трябва да сме майки героини всеки ден:)

Пожелавам скорошно и леко оздравяване на всички болнички, на Радо да свикне с яслата, въпреки че не е много лесно и хубав и без много бели ден:)

# 481
Благодаря за приветствята Simple Smile

Честито на всички с повод, макар и на патерици. Да бъдат живи и здрави, много щастливи и късметливи!

Кали, не сме се чували отдавна и наитина има много за разказване, но накратко- Евгения е родена за ясла. Много бързо свикна, храни се, спи добре, с удоволствие подава ръчички сутрин към госпожите, следователно явно и е добре там. Е, имаме си хрема от 2 месеца и половина, но както се изрази доки имаме "фонтан от никнещи зъби"; боледувахме за кратко, но веднъж, и сега и двете сме по допирателните Simple Smile Аз, за разлика от Евгения, не мога да се похваля с бързо адаптиране Simple Smile

Крисчана, симтоминте, които описваш определено "не звучат" като скарлатина. Провери какво е, защото може да е някаква алергия, а и не се притеснявай за педиатъра- това му е работата, пък и да ти е спокойно на теб.

# 482
Здравейте и от нас.Ние сме добре да чукна на дърво......Бърбори направо ми надува главата някой път не млъква  ooooh! ,но на кой ли да е метнала........ hahaha.Последно като я питам какво правиш Рали?-а тя "беля",питам я кой прави беля?-тя след мен като папагал "кой кой ",а от два дни насам кой прави беля ?-а тя "мама".Дрънка всичко вече, каквото кажа се повтаря.

Аз се още се разправям и водя борба да си получа майчинството   #Cussing out ,че стана половин година не съм получавала и наистна е доста трудно без тях колкото и малко да са.

Утре ставаме на 1,6г , Heart Eyes как минава времето,ще ни излиза 8-мо зъбче, вече гледам се белее.И доста е егоистично ,но бях решила до тази възраст да спра да я кърмя и вече 3 ден не е сукала дори не търси ,но и тя не е търсила никога де ,когато й предложа тогава  Mr. Green,а и интересно вече 3 ден гърдите ми са си нормални ,нито напрегнати ,не съм ги и цедяла има капки като стисна ,явно си е била към спиране. И....... ще се заема със себе си малко ,че наистина личния живот на майката е сведен до минимум ,но разбира се това не е най важното,че мисля да почвам фотоепилация ,че имам някой друг косъм на брадата , от опитите да забременея ми пустите му хормони с които ни тъпчат ,но...,а немога да ги трая вече(имам нямам пари съм казала че ще ги елиминирам  Laughing).Ще посетя и зъболекаря за някой друг зъб по нататък ,че за тях е необходима упойка ,а нали е несъвместимо с кърменето  както и фотоепилацията.

Тия дни така се бях обнадеждила ,че може пак да съм бременна, след около 10 дневно закъснения на цикъла ,при положение, че след като родих ми идваше на 20-25 дена, но......продължават опитите. Hug.А и на интервю за работа чакам да се обадят казаха тия дни ,че пусто без пари нестава.

Честито на всички празнуващи вчера .

Малко дълго сори.  Хайде лек ден на всички. Hug

# 483
  • София / Сливен
krischana Алекс като беше малък изкара два пъти скарлатина не зная дали това е нъзможно втория път му правиха изследвания в лабораторията лаборантката каза че този път е 100% болен най - характерен белег доколкото си спомням е език целия в ситни пъпки, като ягода червен и типичен триъгълник ситни пъпчици около носа устата така, че тия големи пъпчици според мен не са показател.

# 484
Мерси момичета за милите думи  Hug
Хубавелка аз толкова снимки с пъпки изгледах в нета да видя на какво приличат нейните, че чак взе да ми се гади по едно време /има доста брутални, да не дава Господ/ и езика също проверявах, навсякъде пишеше че той е най-показателен. Така или иначе утре сме на консултация, че днес правим година и половина  Mr. Green и ще я разпитам подробно доки
Иначе за говоренето сме до под кривата круша, но на номера сме пълни. За два дни у баба ми миналата седмица научи доста неща, най-готина е като пеем от днес имам вече нови панталонки - се хваща за панталоните и на - в джобчето ми дрънкат - почва да си търси джобове и ги друска  Joy фога абсолютна

# 485
Здравейте! Моля ви кажете ми добър хомеопат в района на Надежда ( става въпрос за София ). Мерси.

# 486
ммичета благодаря за подкрепата за моето малко учениче ,обаче ние бързо приключихме с ходянето н ясла ,на 2-рия ден вече кашляше моя малчо и сега му треперя да не стане нещо по-сериозно ,защото във втроник го завеох на едито каза че е някяква вирусна инфекция ,но днес доста кашля ,вече ми омръзна с тия болести  #Cussing out а усещам че и аз се разболявам и изобщо ще е весело ,дано само малчо да не се влоши.
Извинявам се за негативния пост ,обче наистина много ми се насъбра вече  Sad
Крисчана дано не е скарлатина при вас ,а нещо съвсем безобидно  Peace
Лили миличка стискам палци скоро да се похвалиш с 2 лентички  Hug ,ти си толкова позитивен човек че няма как да не стане   Wink
Нари ,Бръмче ,Силве и Милкинис кажете как вървят нещата при вас ,съпреживяваме прекрасното време на бременеене чрез вас   Hug

# 487
Привет момичета!

Илейна(Ели), бързо оздравяване и на двамата! Силни прегръдки! Hug

Лилка, стискам палци за интервюто. Peace

krischana , стискам палци да не се разболее малката сладурка! На теб здрави нерви и прегръдки. Hug

Кибела  bouquet
При нас нищо ново, не съм писала, че нещо и аз се бях по-изнервила и сдухала тези дни. #Cussing out
За играчките Боби въобще не им обръща внимание, само беля след беля. Тази събота остана при майка ми да спи и от тогава не ще да спи сам, вечер уж е заспал, ставам и той скача и така лягаме си заедно, на обяд същото положение  и направо започнах да се по изнервям, дано му мине скоро.И друг път го е правил, но му минаваше бързо. ooooh!

# 488
лилка, голяма бърборана си имаш ти. Simple Smile Нашия уж бърбори по някоя друга дума, ама чак така - мне. Ще ти стискам палчета скоро да се похвалиш с две чертички. След като и двамата така силно го искате и работиет по въпроса, няма как да не стане.  Hug

Още има болнички - айде стига вече с тези вируси гадни. Бързо да оздравяват всички боледуващи.

На Пламен отново трябва да пускаме урина, че прегледи ни чакат пак обаче пусно вече не знам кой ден подред не успяваме. Последния път го сложихме на гърне, ама малко по-напред от колкото трябва и пишлето му стърчеше леко навън, та го хванахме направо в чашката да се изпишка. Сега не иска да седи така, опитахме се де го оставим гол вкъщи и да тичаем с чашата след него, добре ама като започне да пишка и мъжа ми си протегна ръката и той се секна и спря и пак нищо. Днес лепихме пак от гадните колектори, чакахме, и като поглеждам пишкал е обаче на знам как пак в памперса отишло, защото по колектора сямо някакив капки и празен. Лудвам вече и не знам как да вземем тая ми ти пуста урина.  Thinking

# 489
  • Русе
Привет! Hug Да се разпиша и аз,че бяхме по хайманлъци. Mr. Green
Честити поводи на всички,които съм пропуснала!Живи,здрави и щастливи!  bouquet
Добре дошла на Кибела!  bouquet
Нат,я зарежи тази гадост.Супер съмнителен произход,купих веднъж и съжалих. Гаден вкус,никъв ефект,вкисна в хладилника. Crazy По добре инфлуцид, рибено масло Ескимо с вкус на тути фрути, клеева тинктура. Hug
Ние ходихме 5-6 дена по Балкана,направихме си супер офроуд пътешествие+ пешеходен туризъм.Качихме децата на връх Васил Левски 2166м,ама на Ботев не успяхме,има сняг,на лято. Mr. Green Съжалявам,че нямах тел. на Алексче,че бяхме по Карлово(транзитно де). Crazy Абе хванахме страхотно време,като имам кога ще кача някоя снимка в Фейса. Hug
лилка,как отби,и аз искам.Вече не искам,ама той няма намерение да се отказва. CrazyПристрастен денонощно.

# 490
Нашата бърборана още спи ,незнам какво й стана цяла нощ не спа спокойно.Разбрах какво е безсънна нощ ,не някаквиси час два ,а цяла нощ не спря това дете да мрънка ,взех я при нас пак така върти се свива се нещо я болеше май ,коремчето ли незнам ,зъбче ли, но досега никога не е правила така.Но пък да си призная май разбрах причината newsm78 ,казавам аз да не се дават разни храни ,но кой да слуша баща й и дава вчера мариновани краставички и може да я е свивало коренчето,но и от соленото   май си беше детото жадно Mr. Green вече сутринта към 7 й дадох вода и изгълта едно шише и като откърти още спи.

Мимак, Рали си е от похапващите и винаги може да я залъже човек с нещо друго, но пък и както бях писала никога не си е търсила аз си и давах и беше лесно рабира се но странно е че не ми се напълниха гърдите и до сега не съм цедяла още и са си спокойни.Браво за пътешествието сигурна съм че  е било хубаво и сте си починали поне малко.

˙·•● milkinis ●•·˙ наистина не спира ,вчера разхвърли пантофите от един шкаф в коридора и й казвам хайде сега Рали ще броя до 10 да прибереш всички пантофи и чехли и почнах да броя ,а тя след мен повтаря и прибира чехли. Joy и така до 10 но си и прибра всичко де.

ileinа ,дано бързо се оправи малчо  Praynig и не се влоши и повече никакви раболявания  Stop

Опа ,събудихме се лек ден  Hug

# 491
Много слаба активност
И аз не съм се отчела за консултацията - за пъпките нищо тревожно, обаче гърлото й е още червено и не ни биха ваксината - ние сме доста назад - още тази на 1 годинка не са ни били, аз им бях загубила дирите вече. Поне имаме напредък в килограмите 10200 и откакто го чух като че ли повече ми тежи като я вдигам  Mr. Green
Последните изцепки са ни ядене от саксия и кални вадички по муцунката  ooooh! и в яслите захапала едно детенце май без причина
Днес направих опит да я подстрижа малко, че отзад все й се заплита косичката, ама то шило - не седи на едно място. Добре, че е къдрава и не си личи поне неравномерното стригане  Embarassed, за бретона и дума не стана да го оправя ама другия път

# 492
  • София / Сливен
krischana и ние доста късно бихме тази ваксина миналия месец доста се притеснявах да не лепнем някоя шарка.

# 493
  • София
На нас тепърва ни предстои тази за шарките....  ooooh! и да се махат ваксините до 6 години ли, до кога, живи и здрави....

Днес моето както си лежи на дивана и ми вика: Мамо, иж и се претъркули... на земята. Падна като коте и се размина на косъм от масата  ooooh! но поплака, де, май повече от уплаха
.
Все повече и повече е във фаза "ниика" (не искам) и в чудо се виждам на моменти. Докато не ми кипне и я грабна, и айде.. Ей така одеве свършила работата в памперса, ама не дава да я преобуя. Чаках аз, питах я, обяснявам, че ще я защипе след малко, но то теленце, ниика. Е, в един момент като писна "ако, ако" и да не ви разправям какво маймунско дупе си имаме в момента  Crazy

Ох, а колко трудно заспа.. беше супер кисела, крива и т.н. Утре ще прегледам пак устата, че да не е някой кътник. (БТВ, ходих на зъбар, имам 6 кариеса  Crazy и 1 под въпрос  #Crazy  Та ще ви се оплаквам скоро и от това).

Мимаче, благородно ви завиждам! Много искам и Габче да заобича планината като мен. И аз се надявам догодина да се кача на Ботев, но на този етап без дете  Blush

Крисчана  Hug вкусна е пръстта, така е. Ти може би си забравила, но я попитай и мойто чавенце  hahaha
Ходихме да се подстригваме дружно в 1 салон миналата седмица, бях много впечатлена. Имаше стол за дребни с волан и Габи за първи път стоя кротко, дори ми се наложи да излезна от салона за кратко - тя не разбра, че ме няма. Голяма игра падна, докато жената се вихреше с ножицата Laughing 

Абе, момичета, ще си направим ли Коледно тържество с и без деца Mr. Green

А за активността не ми се коментира  smile3534

Спокойна нощ и спорна седмица!

# 494
Привет на всички:)

С 2 ръце подкрепям колко е вкусна пръстта:) Моя по цял ден рови в саксиите, чопли ближе яде, абе ужас някакъв.

По повод пъпките, да ви се оплача, на тоя студ се намери някакъв изостанал комар вкъщи и беше гризнал Мишо по челото, така се наду това дете, имаше огромна пъпка като цирей на главата и ако не бях видяла комара размазан на чаршафа му сигурно щяхме да посетим чичо доктор. То и аз се подувам от комари ама тоя малкия е направо опасен Crazy

Лилка, аз съм му давала на Мишо кисели краставички, той мног обича, само че после си пийва повечко вода, естествено

Мимаче, вие направо сте мега ентусиасти, с 2 те деца на поход:) Хайде лятото и на Ботев

Ми освен да ви пожелая хубав ден и успешна седмица, въпреки ниските температури навън Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт