МаЙчЕтО голямо от игри и песнички завладяно :P

• 32 910
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Зравейте и от нас Hug

За коледното парти предлагам да е по-рано( началото на декември) за да може Нари и Изи да се включат. Прелагам клубчето в Люлин,тъйкато има кой дагледа децата и достатъчно място за майките. Давайте и други предложения  Wink Предлагам също така Ани да ни направи една голяма коледна торта.  Gift

Нека всички желаещи да кажат къде им е удобно и да изберем място Heart Eyes

Хубава седмица от нас

# 496
  • София
Зравейте и от нас Hug

За коледното парти предлагам да е по-рано( началото на декември) за да може Нари и Изи да се включат. Прелагам клубчето в Люлин,тъйкато има кой дагледа децата и достатъчно място за майките. Давайте и други предложения  Wink Предлагам също така Ани да ни направи една голяма коледна торта.  Gift

Нека всички желаещи да кажат къде им е удобно и да изберем място Heart Eyes

Хубава седмица от нас

Идеята за по-рано е супер  Peace Силвенце, много си умна!
Люлин би следвало да е ок, и миналата година бяхме в същия квартал  Peace дано и другите са навити. Как се казваше клубчето? Вече ми се купонясва  Joy а нещо за майките само ще измислим ли?  Blush не че мога да се откъсна от пиявицата, но все пак, поне да помечтая  Mr. Green

# 497
Ами Кали,клубчето е Шугърленд вижте го в нета  а не спамнат. Там има кой да гледа малчуганите,може за нас да поръчаме  кетъринг с винце.

Идеята за по-рано е супер  Peace Силвенце, много си умна!

Laughing не съм от най-умните ,всепак съм леко бременна, моля а ме извините и изтърпите

А за второ парти без деца, аз съм непушач и ми е трудно да дам идея за походящо заведение без тровители Laughing

# 498
Здравейте момичета,

не се съобразявайте с напредналите бременни Simple Smile ако трябва ще направим афтър парти хахахах

ние с Ати сме в болница от миналия четвъртък, но май вече ще ни изписват утре- лежим заради бронхиолит в Токуда- смотана работа
счупи ми се кръста в това легло и непослушно Ати  ooooh!
искам да излезем и да се излегна на удобния си диван  Crossing Arms

Ати постъпи в много тежко състояние, което се разви за една нощ, толкова бързо и внезапно, изкарах си акъла- беше като парцалче с дихателна недостатъчност - толкова се уплаших  Cry

Все се бъзикам с мъж ми че го отбих и няма и месец детето се разболя  Crazy Не издържа дълго без дозата си  Laughing

за нас няма проблем къде ще се събираме, защото не е сигурно дали ще дойдем, но ако нямаме нов член сме с вас  Hug

# 499
  • Русе
Оф,Нари ужас! Дано ви изписват по бързо,важно е ,че Ати се оправя. Hug Heart Eyes
Кардам 2 дена спа ,като заклан,но днес е решил да ми спре тока,не заспива и това си е.Вече много се заканвам да отбивам #Cussing out,прави ме на маймуна,болят ме зърната.И те така. Crazy

# 500
Нари мила силно ви прегръщам и се надявам да ви изпишат скоро ,защото знам точно какво изживяаш  Hug ,по принцип пътеката е 5 дни и предполагам че утре  може би ще ви пуснат вече .
Момичета браво за организацията ,ние тук във Варна сме доста несериозни ,но дано не се изложим  Wink

# 501
Нари,мила,бързо да ви изписват Hug   имате ли нуждаот нещо? Гледай дазаържишоще малко фронта. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За партито предлагам 1 .12- четвъртък да е към обяд или след 16:00 ч.Какво ще кажете?
Всички извън София са поканени, вкъщи имам капацитет за 4-човека да ми гостуват... ако има повече желаещи ще разпъваме походните Party

# 502
  • гр. София
Привет и от мен! Grinning
Днес цял ден се каня да пиша, след като видях коледното предложение от Malini,но ни завъртя денят и добре ,че Силвето ме побутва  Joy
Тортата от мен я имате  Peace  Gift Клубчето ,предложено от Силвето е хубаво,но не разрешават внасянето на храна.Ето моето предложение(аз съм много доволна-празнувахме р.ден на Вики и предстои и прощъпулник. http://www.detskiklub.eu/Кофтито е, че за мамите има страшно малко място,събира около 17 души Sad А,ето и още едно клубче също в Люлин
http://www.mechopuh.sat1977.com/
За датата-тогава с Викиту следобяд сме на ваксина и консултация.
Нари,тръпки ме побиха като прочетох.Дано бързо ви изпишат и не се случва такъв ужас.Не смея и да си помисля как се чувстваш в твоето положение.Цунки на Ати Heart Eyes

# 503
  • Под кленовите дървета
Прекрасна идея за коледните партита.
За детското не знам дали ще дойда, зависи дали сме здравички, че тъкмо ни спряха дихателните проблеми, обаче ако има навити за излизане по дискотеки на мамешко парти, да се обажда Simple Smile
Нари, ужасТ! Дано по-бързо се оправя Ати!

# 504
  • София / Сливен
sivanovaa чудесно е това предложение е вече живеем в покрайнините на София надявам се да можем и ние да се пирсъединим та най - накрая и аз да се запозная с мамите  и бебчовците.
lux дано всичко е минало вече!

# 505
За партито предлагам 1 .12- четвъртък да е към обяд или след 16:00 ч.Какво ще кажете?
Всички извън София са поканени, вкъщи имам капацитет за 4-човека да ми гостуват... ако има повече желаещи ще разпъваме походните Party

Мерси   bouquet , много мило за поканата  Hug .Сигурно ще е много хубав момент за всички сега поне вече децата разбират повече.Идва ни се ,имаме си леля и къде да останем ,ама.........

# 506
Привет на всички!!!
Силве мерси за подсещането даже и темичката малко живна.Simple Smile)) Laughing
Аз този път ще дойда ако ще и камъни да валят... Mr. GreenКрайно време е да ви видя на живо...А и малката няма да е толкова голям мрънкалник(надявам се)че преди положението не се траеше....Нямам претенции...а като местоположение Люлин мисля че е удобно за повечето от нас. Peace
Марая радвам се че поемаш ангажимент за тортата.Знам че ще я направиш невероятна. Crazy GrinningМоже би по-големия клуб ще е по-удачно. Peace
Нари мила много съжалявам че се е наложило да преживеете стрес около малкия.Но за съжаление нещата понякога се развиват много бързо и се налага да се стигне и до болница.Лежали сме в Токуда и знам ,че дори и там не ти е лесно...Не искам изобщо да се сещам дори... ooooh!Пожелавам ви скоро да се приберете в къщи и бързичко да се възстанови малкия бонбон а и ти след умората.Пази се!!!!!  bouquet

# 507
Добро утро!

Нари, прегръдки и бързо оздравяване на Ати. Hug

За партито предполагам, че и ние ще се включим Hug

При нас нищо ново, правим си бели на воля, с нищо не си играе( е освен с телевизора, компютъра и т.н.).

Приятен ден на всички! Hug

# 508
Здравейте момичета,

Първо бързо оздравяване на Ати.

Бих искала да попитам дали може да направим коледното парти в събота или неделя, защото аз съм от работещите мами, а бих искала да се запозная с вас лично Simple Smile Иначе нямам абсолютно никакви претенции за мястото.

# 509
  • Под кленовите дървета
Бих искала да попитам дали може да направим коледното парти в събота или неделя, защото аз съм от работещите мами, а бих искала да се запозная с вас лично Simple Smile Иначе нямам абсолютно никакви претенции за мястото.

Кибела е права, трябва да е съботно-неделно, за да може работещите мами да дойдат.

Общи условия

Активация на акаунт