МаЙчЕтО голямо от игри и песнички завладяно :P

• 32 908
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Нека първо да видим колко са желаещите и колко са работещи. Нямам против, но събота и неделя по клубчетат има много рожденни дни  и ако е само една майка, няма да променяме дата. Hug

# 511
  • гр. София
Нека първо да видим колко са желаещите и колко са работещи. Нямам против, но събота и неделя по клубчетат има много рожденни дни  и ако е само една майка, няма да променяме дата. Hug
Ами тогава нека да видим колко са желаещите за Коледното софийско парти на МАЙчетата.Нека всеки желаещ да се добави в списъка.
1.Марая
2.sivanovaa

# 512
И аз .... Mr. Green

# 513
не може Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Моля тези които искат да дойдат  да казват 1.12 ОК ли е и ако не кога, за да намерим"златната среда"

# 514
Здравейте МАЙчета  Hug

Да се разпишем и ние,че се загубихме малко.Бяхме си в Разград за 2 седмици - аз на работа,Ади и баща и се гледаха.За всички си беше почивка,но за жалост свърши и сега пак сме си в Карлово.Ади става все по-дивичка.Само се чуди каква беля да направи.В Разград като я видяха всички заявиха,че е като момченце по отношение на белите.Но да ми в жива и здрава само  Hug Мъж ми го одобриха за мисия и март месец,живот и здраве заминава за Афганистан,а ние с Ади се прибираме в Разград - тя на ясла,аз на работа.
Мимаче,пиши предварително като пак ще минавате през Карлово да се видим  Hug Ние по Коледа ще ходим към Русе,аз мисля,че ти имам номера,ако остане време след срещите с роднините ще ти звънна да се видим на по кафе  Peace
Нари,надявам се Ати да е добре вече и ти също и повече да не ви се застигат болестите  Hug Ти как си,слушка ли малката кукла?
Силве,идеята за Коледно парти е страхотна,но за жалост ние няма да се присъединим.  Hug
Ох...още щях да пиша,но забравих  Blush
Лека вечер и много целувки от нас с Адинка  Hug Heart Eyes

# 515
  • Под кленовите дървета
Ами тогава нека да видим колко са желаещите за Коледното софийско парти на МАЙчетата.Нека всеки желаещ да се добави в списъка.
1.Марая
2.sivanovaa

И аз, но въпреки, че не съм работеща, съботно-неделно ми е по-удобно. За датата няма значение.

# 516
Аз съм по навита за Коледно парти само за майките Joy - пиано бар Mr. Green. Но и бебешкото ще го уважиме стига да не продават точно тогава купоните за кухнята. Единствено си мисля, че трудно ще им напаснем режимите на дребните и ще е доста по тегаво от миналата година - вече голяма част от тях не спят по количките, едни спят веднъж на ден, а други два пъти, детски кухни и т.н.

Мойто дЯте убаво много хапе - батко му беше същия ooooh! Влизах с него в пясъчниците за да пазя другите деца от него. На една приятелка щерката му беше редовната жертва - все с градинки се разхождаше милата. Малкото се очертава по-хапливо и от баткото.

# 517
  • София / Сливен
и аз се присъединявам

# 518
 Аз не съм писала от 100 години, ама Ани ми каза да погледна насам, за партита говорите:) Аз също съм ЗА, стига да знам по-отдалеч, за да си организирам деня. Ако е съботно-неделно, вървя в комбина с 2 деца. През седмицата съм само с Габчо.  Само да сме здрави Praynig Миналата година Габчо сополяса точно преди купона и още ме е яд,че не дойдохме...

Нари,  Hug

И ние с Габчо имахме голямо преживяване... то в чата знаете, аз писах.... Веднъж се задави, но пък беше болен, кашляше доста... и педиатърката реши,че е направил спазъм, че има бронхит, лекувахме с АБ, вентолин, уж се оправи... и изведнъж се вллоши, ама яко... и то 2 дни след като спряхме АБ. Направи картина на пневмония, като до другия ден едното дробче изобщо не дишаше,... приеха ни е педиатрията, оттам на другия ден ни пратиха в ИСУЛ, направиха му бронхоскопия, като поне 20 пъти ми повториха ,че е страшно рисковано в това му състояние.  Как не побелях за тия 15ина минути, докато траеше манипулацията.... После като с магическа пръчка всичко му мина- спря да кашля, спряха сополите, прояде Shockedстана си на мама палавото момченце. Не мога да му се нарадвам сега... нпрестанно го мачкам, целувам... Ако някога се усъмните, че детето ви се е задавило, мястото е ИСУЛ... недай боже да се наложи на някой... но се случва за секунди...

# 519
  • Под кленовите дървета
Кики Ники оказа се, че има чуждо тяло в дробчето ли? Shocked Shocked

# 520
Иска ми се и аз да се добавя в списъка за коледното парти.

Попрочетох няколко страници назад, и като видях що болни има и е имало...  Hug Да не си мислите, че и ние не сме в кюпа. Изкарахме ужасен стомашен грип - 5 дни повръща детето, почти нищо не яде, едвам го карах да пие вода с електролити поне, за да не се обезводни. На третия ден към повръщането добавихме и разстройство, и картинката стана пълна. Мен ме хвана в по-лека форма, защото не повръщах, но пък бях парцал, и с температура. Най-после, да чукам на дърво, май го отървахме. Бързо оздравяване на всички дечица! Даже и до болници и бърза помощ гледам се е стигало  Shocked Виждам, че на някои бременни вече им наближава термина. Кога мина това време, не знам. Сякаш онзи ден се родиха нашите дечица, някои вече ще раждат и втори. Дупе да ви е яко!  Joy

Ние в събота се местим, и започва голямото събиране на багаж. Но пък се радвам, че най-после се местим в наш си дом и ще мога да си подредя и декорирам както си искам. Само всичко да е наред, и да сме живи и здрави.

Лилка, съжалявам, че тестът е бил отрицателен след толкова дълго закъснение. Желая ти от сърце в най-скоро време да се похвалиш с положителен тест!  Hug

# 521
Добро Утро!

Момичета за сега и аз се записван за партито  но под въпрос, трябва да разбера сигурната дата за да мога да си организирам транспорта. Wink като дата 1.12 мен ме устройва. Laughing

KikiNiki, ужасна случка сте преживяли, никога повече да не се случва. Praynig

# 522
И аз се записвам за коледното парти стига да е през уикенда.

Ужасни премеждия с тези болести...Да не се случват на никой повече подобни неща!

Успех на Херцог с местенето. Сигурна съм, че е свързано със страхотни емоции, макар и с много работа Simple Smile

# 523
  • Русе
Кики Ники,направо ми настръхна перушината! Добре,че всичко е минало. Praynig
Алексче,ще се радвам да се видим! Hug Оф,Авганистан! Има да го мислиш! Rolling Eyes Братовчед ми ходи предната или по предната година.  Rolling Eyes

# 524
Отдавна не съм писала, и да се отчета. Бяхме на ФМ, с бебо всичко е наред /поне притесненията за проблеми с бъбреци и сърце отпаднаха и си отдъхнах/, и се оказа че Пламен ще си има братче. Надявах се на една джувка, ама ще съм свекървище и това си е.  Laughing

Malini, къде го този салон дето подстригват малчугани и имат специален стол за това?! С Пламен до сега криво ляво се оправяхме с машинката, обаче последното подстригване беше приключение и целия блок разбра.  Confused

За киселите неща - Пламен много обича кисели краставички, и сега опита и една царска туршия /само от чушките защото другото му е твърдо и не може добре да го дъвчи/ и страшно много му харесва. Няма после проблеми с коремчето изобщо, но и той също пие страшно много вода, ако това оказва влияние изобщо.

lux, направо не ми се мисли какво ти е било с малкия в болница, че и бременна. Дано да е било за последно и вече в сичко да е наред. Като се замисля, че и мен това ме чака в Пирогов, лошо ми става, ама няма как.

Силве, това с партито е супер идея. Аз работя, и с удоволствие бих дошла ако е след 16ч или събота и неделя. В краен случай мога да пратя мъжа ми с Пламен, но малко ме съмнява, че ще се навие сам сред такава женска компания.  Laughing

За белите на Пламен, не мога да кажа че са големи, но и той се чуди какво да прави милия. Онзи ден се беше закротил в стаята си за 10-на мин и ми беше ясно че става беля, но нарочно го оставих, да видим какво ще стане. След малко той се появи и ме извика да ми "покаже" детето какво е сътворил. Влизам аз в стаята и какво да видя, чекмеджета и шкафове отворени и всичко навън. Детето подреждало та се скъсало, че дори ми обяснява кое къди и защо на неговия си език.  Laughing Ще кача после и снимки на случката.

Всички болнички да оздравяват бързо и никакви болници повече!!!

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 14:13 от ˙·•● milkinis ●•·˙

Общи условия

Активация на акаунт