МаЙчЕтО голямо от игри и песнички завладяно :P

• 32 906
  • 728
  •   1
Отговори
# 525

Това е резултата от 10 мин спокойствие.  Laughing

# 526
Милкинис, аз съм водила Андрей тук: http://www.puzzlekids.biz/about.php

# 527
Здравейтееее
Съжалявам много за неприятностите, които имате с боледуващи деца. При мен нещата са доста тривиални - 2 счупени паници от вчера, няколко разлети навсякъде манджи и кафета, от вчера е на такава вълна. Кошчето за боклук отдавна навън, шкафчетата са празни и багажът е разпределен на недостъпни места...
Аз лавирам между дребуса, интервюта за работа, дипломна работа, работа при майка ми и всичко трябва да става с минимум отсъствие от къщи, защото дребният още не е на ясла.
Не се записваме за Коледа просто защото още съм на 240 лв. , съответно излизането и празнуването се отлагат за ... тия дни, по Великден. Това е положението  Stop

Честита хубава вест на Милкинис  Heart Eyes Значи братче  Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 16:28 от Fall

# 528
  • София
Ту-ту  wavey
Милкинис,честито за синята новина  Hug
Нари,на вас много целувки  Heart Eyes Ати много да се пази сега Simple Smile
ИИИи ние искаме на парти  Party Дано сме здрави само за да ви видим Simple Smile
Ох,исках да напиша много неща,ама дават Листопад и се разсейвам  Laughing
Видя се,че няма да се сетя,какво исках да напиша,ама като ззаспи дребоса пак ще се включа
 Hug на всички

# 529
Добро утро!

Милкинис, честито синьо щъркелче. Hug на Пламенчо целувки, страхотно си е подредил стаята.  Laughing

Дано днес има повече слънце!  Hug

# 530
  • Русе
Браво на бате Пламен,сега като дойде другият разбойник ще е по-подредено! Joy Нашата къща е за "пример",ако и кажеш "Диййй" и ще тръгне. Моят мъж се ужасява,че постоянно оправям стаи и шкафове,ама ми е много интересно ако не пипна нищо 2-3 дена кво ще е?! Joy

# 531
Здрасти и от мен (пак дълго неписала)  Peace

Нари, Ати - дано всичко е наред вече, прегръдки и от нас  Hug
Болничките бързо да се оправяте и дано всички се похвалим с хубав имунитет тази зима  Praynig
Краси - успешно преместване - нека имате много щастливи моменти в новия дом  Heart Eyes
˙·•● milkinis ●•·˙ Честита синя новина! Радвам се, че всичко е наред с бебчо  Hug

И ние сме вписваме в сисъка на болните, Изи влачи някаква хрема (поне е само тя де)- сега я закрепих, та днес беше пак на ясла, ама както каза доки - щом ходи на ясла, винаги ще й тече нещо. Иначе се снабдихме с джаджата бейби вак+ пулмекс за бебета и май това оправи нещата при нас. Вече съм и от работещите мами, 1-та отпуска мина бързо, а втората ще я карам на 1/2 работен ден и при нужда ще си седя във вкъщи с детето, шефа е разбран в това отношение.  Ей такива ми работи при нас - на кратко.
За коледното парти съм много ЗА, ама дано сме здрави. Ако остане за през седмицата, ще се измъкнем някак си. Ще чакам списъка да набъбне и тогава ще кажем Wink
Айде лека, топла и спокойна нощ от мен!

# 532
И аз да се включа .. хич не ми остава време да се разпиша  Crossing Arms
Болничките бързо да оздравяват!Ние бяхме болни до скоро но се оправихме и се надявам повече да не боледува.
penelopata нашата педиатърка и тя каза същото, щом е на градина ще е с вечно течащ нос  Tired
За коледното парти ако сме здрави и е почивен ден и ние ще се присъединим  Peace

# 533
Привет, момичета!  Hug

Малко се загубих от темата напоследък. Надявам се всички да сте добре, щастливи и неуморни.  Simple Smile

Аз за Коледно парти в момента нямам много настроение, а и не смея нищо да планирам заради разни неприятни неща. Затова ще си кротувам в резерва и ще се съобразя с датата и часа (с малки изключения), които изберете. (Ама стига с тоя гаден Люлин, бре, други квартали не знаете ли?  Mr. Green) Нямам претенции дали ще се събираме през седмицата или през уикенда.

Желая ви усмихната седмица и здрави дечица!  Heart Eyes

# 534
  • Под кленовите дървета
(Ама стига с тоя гаден Люлин, бре, други квартали не знаете ли?  Mr. Green)[/size]

Надежда, Обеля Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Дано всичко се нареди при теб Бръм Peace Peace

# 535
  • София / Сливен
˙·•● milkinis ●•·˙честито и от мен, нашия разбойник е същия като вашия така хубавичко разхвърля че нямам думи.
Постоянно е насинен оня ден се удари в един ръб едвам си запазил очето но пък синината беше просто ужасна и имаше рана точно до очето. Преди това ухото беше синьо та чак лилаво качва се на ношното шкафче и скача върху спалнята.

# 536
  • гр. София
 Честит празник на Християнското семейство! Желая любов,топлина и разбирателство на всички!

(Ама стига с тоя гаден Люлин, бре, други квартали не знаете ли?  Mr. Green)
И понеже темата съвсем е умряла и обожавам квартала си, ще разбудя духовете като хвърля ръкавица на столичани в повече за партито-на мен ми е все едно дали ще е в идеалният център или Мало Бучино  Mr. Green

# 537
Бръмче прегръщам ви силно и дано всичко е наред  Hug
милкинис честита синя лентичка  Heart Eyes
Честит празник и на Християнското семейство ,както Ани е казала нека любовта и топлината не напускат домовете ви  Hug
Момичета вчера ходихме на бебе ,мъничкия е на 3 месеца и да си призная се чувствах като в необрано лозе ,направо не знаех какво да го правя /винаги преди съм се чудела каво се превземат тия жени ,как ще забравиш ,факт не се превземам ,наитина ми беше не особено комфортно  Embarassed/
как минава времето  Wink
Моето момче отново днес е на ясла сега в 10.30 трябва да отида да го взема ,дано да не е плакал много  Confused

# 538
Добро утро момичета, искам да кажа, че СЕ ОТКАЗВАМ ОТ ОРГАНИЗАЦИЯТА , ако  майките от жълтите павета, работещите,искащи пиано бар, дискотека, събото-неделните, със специалните часови зони се навият да организират нещо, с най -голямо удоволствие ще дойдем.

# 539
Честит празник на Християнското семейство! Нека има разбирателство, любов и много хубави емоции във всяко семейство!

Силвето, не се Удосвай /така казваше един малчуган/! В крайна сметка не може да се угоди на всички, така че който организира - организира каквото прецени за най-удачно, пък от останалите, който го устройва като място, и време да заповяде, ако не - друг път!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт