МаЙчЕтО голямо от игри и песнички завладяно :P

• 32 875
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Честито на Нари от мен и тук! Да е здрава, умна и красива, и да си я глезите много!

И аз се почудих защо секцио е раждала, особено след като и водите са изтекли и си е тръгнало нормално раждането. Силве, а ти Мирко не го ли роди нормално? Сега защо секцио?

Краси, и аз и Нари имаме по едно секцио. На нея и се е наложило , доколкото разбрах, заради изтънена палцента и риск. При мен Божа работа....според ситуацията, само живи и здрави.

# 646
  • Под кленовите дървета
Да почерпя за именния ден на моето момче Simple Smile
Да ви е сладко Simple Smile

# 647
Здравейте момичета,

благодаря ви за хубавите пожелания. Берин е добре , роди се 27 дни преди термин- 2480 грама - 48 см. малка буболечка- но е развита добре е - само малко левкоцитите и са увеличени и е до края на седмицата на антибиотици.

Раждането почна на 5 дек в 3 часа с контракции, след това в 4 ми падна тапата - като отидох в болницата казаха че може да изкарам още няколко дни с тези контракции, но точно преди вагиналния преглед ми изтекоха водите.  И последва секцио- аз съм раждала Ати със секцио и нямаше как да ми пуснат окситоцин, за да предизвикат родови контракции.
След прегледа установиха че ми е установиха изстъняване на цикатриксам, което се установи пак по време на секциото.  Даже единия от операторите се изказа, въобще да си мисля за трето - но ми дадоха ако е след 5-10 години
Simple Smile

иначе се раздвижих, добре сме и двете  въпреки всичко  Hug

хайде ще пиша пак, аз съм с лаптоп вече- Simple Smile  Joy Joy Joy

# 648
Честито на именяците - живи и здрави  bouquet Вени, да ти е живо, здраво и послушно момчето  bouquet

Нари  bouquet радвам се, че сте добре с бебка Heart Eyes

# 649
Привет.
Честито и от мен на всички именници днес.Нека растат усмихнати и здрави деца.А на големите много усмивки и положителни емоции.  bouquet
Нари мила много се радвам че сте добре с малката принцеса.Хайде скоро да се прибирате и да се гледате безпроблемно. Hug Peace
Аз съм с двете диванета в къщи и е малка лудница.... Whistling

# 650
  • София / Сливен
Честито на имениците да са живи и здрави!
Lux бързо въстановяване!

# 651

Честито, Нари! Да е жива и здрава малката принцеса, много да ви радва! Много хубаво име сте избрали!

Честито и на всички именници!

# 652
Честито Наринка! Да ти е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва! Heart Eyes

Борис вече в по добре, кашля още но по малко. Сега обаче аз нещо прихванах, утре пак сме на лекар да чуят Боби и така.

И ние украсихме елхата и сега съм я заградила, иначе трябва нон стоп да си я украсявам. Laughing

Оставям ви, че едно зверче буквално ми се е качило на главата и само повтаря 'МАМУ" МАМУ". Joy

# 653
Нари, да ви е жива и здрава малката госпожица! Да носи радост на цялото семейство и много да я глезите  Heart Eyes

Честит имен ден и на всички празнуващи! Вени да ти е живо и здраво момчето, и много да ви слуша!

Ние малко се позагубихме, и сигурно сме изпуснали много новини и събития, но времето все нестига  Crazy

# 654
Да ти е жива и здрава мъничката принцеса, Нари!! Радвам се, че вече сте добре и двете. Heart Eyes

Честит празник на всички именици, морски чеда и банкови служители!!

Ние също се поизгубихме, всъщност, чета ви редовно, но не остава време да се включа.
Новото при нас е, че Крис тръгна на ясла. Днес беше ден 7, а адаптацията върви трагично, все още ходим по един час, като той реве през цялото време. Всъщност днес имаме напредък - ревал е на почивки Crazy Надявам се бързо да свикне. Сърцето ми се къса, но в БГ с една заплата трудно се кара ooooh!

На болничките бързо оздравяване!! Hug

# 655
Честито на всички празнуващи днес!   bouquet  bouquet  bouquet

Вени, да ти е жив и здрав Ники!  Hug

Нари, радвам се, че всичко е наред с вас двечките!   Hug Heart Eyes Hug

Аз ви чета, но нещо все ме домързява да пиша напоследък Blush. Ние сме добре, използвахме хубавото време тези дни да прекарваме повече време навън. Ива вече е с 15 зъбака, сега чакам да пробие и четвъртия кучешки и дано след това има малка почивка преди да тръгнат и останалите 4 кътника  Crazy. Мисля утре да украсим вече за Коледа, бях намислила днес да свършим тази работа, но противно на прогнозата на Емо, тук времето беше прекрасно и бяхме на дълга разходка.  Grinning

Хайде толкова засега, че ме дърпат за крачола.  Crazy

# 656
Честита малка принцеска, Нари! Да ви е жива и здрава, много да ви радва! Бързо възстановяване!

Хубав празник на всички именяци!

Ние също бяхме малко болни, но сега е по-добре! Тръгнали са му последните кътници и е ужас! Надявам се скоро да пробият, за да му олекне малко на дребчо Sad

# 657
Честито на именниците, особено на младши-именниците, родени през 2010  Simple Smile

# 658
Нари, честита ви малка принцеска, нека бъде много здравичка и щастлива!Бързо възстановяване!
Ние с елхата още не сме се заели,. но мисля да е тази седмица.Подарък коледен вече купихме, една дърводелска работилничка Simple Smile
В тази връзка Силве много е хубава пързалката за Мирко
Ние за Коледа решихме да сме си в къщи ,че за два дена на никъде не ми се пътува, а за Нова Година ще се съберем със сестра ми и племеницата в Търново.
Нас още ни тормозят зъби и вече  съм луднала, кътниците ги изкара по-лесно от резците "луда работа".

# 659
  • Русе
Много хубава новина! Hug
Нари,честито на цялото семейство за радостта  Hug Много здраве,щастие и късмет на малката принцеска! Hug  bouquet
Аз напоследък нямам време да чета,особено след като тати Дидо си купи внимание с едно кормило и педали и се играе доста често. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт