Препоръчайте ми преходно АМ

• 2 140
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
  • Wonderland
И аз се надявам да пропие,имам още няколко каши ще му ги дам и ще започна с млякото.....Единствените течни каши,които има на пазара в бг са на Нестле,поне аз други не намерих,а обиколих всички магазини в София и онлайн сайтове за бебешки храни. newsm78 В краен случай ще си направим абонамент smile3511 във фирмения магазин на Нестле newsm12

# 16
Да, Нестле и Данон знам, че имат, ние на Данон взимахме, че малко по-евтини бяха. Но не знам в БГ дали ги има. Някой спомена, че може би в Карфур, не знам. Но все ще е по-скъпо от АМ  Crazy И аз опитвах АМ с малко каша вътре за аромат, уж същото, но го разпознаваше и не искаше   33uu

# 17
  • Wonderland
Не съм засичала на Данон,до Карур не съм стигала....но май няма и смисъл аз докато отида до него,ще ми излезе едно и също като цена с Нестлето. Започнах с АМ на Лактана - понеже нямах търпение,но за съжаление бута шишето и му се мръщи..... newsm12 Няма да се отказвам от първият път,ще пробвам още няколко пъти и ще видим какъв ще е резултата. Блонди, благодаря ти за съветите. Hug

# 18
Виви споделяше една хитринка - с малко кисело мляко в млякото, променя вкуса. Пробвай  Hug

# 19
  • София
Една чаена лъжичка кисело мляко в шишето.  Peace

# 20
  • Wonderland
Мерси Блонди и Виви Peace,ще пробвам и така....дано го пропие.... newsm78

# 21
Лактана 3 ние сме на нея и даже не ми се иска още да минаваме на Лактана джуниър, заради плодовете много се харесва и проблеми със стомаха никакви.

# 22
Отдавна исках да попитам: какво е Лактана Джуниър, нещо като НАН 4, за след 18месеца ли?
И изобщо какво е разликата между тези млека и 3ките?  Thinking
Тук няма 4-ки, преходното мляко си се пие до 3 години.

# 23
Лактана Джуниър е пълноценно мляко за деца над 12 месеца. Не е овкусено.
Лактана 3 е преходно мляко, за деца над 10 месеца и е овкусено с плодове.

В този смисъл са различни млека. Иначе като цяло тройките са пълноценни млека за деца над 12 месеца.

# 24
Лактана 3 ние сме на нея и даже не ми се иска още да минаваме на Лактана джуниър, заради плодовете много се харесва и проблеми със стомаха никакви.

Никой не ви кара да минавате на друго мляко, продължавай си с това, щом се харесва  Simple Smile

Iventse, тук тройките се да 10м, годинка. После има от тези, lait de croissance, които май се водят Джуниър в БГ. При вас също има, мисля  Thinking

# 25
  • София
Всъщност е Лактана Киндер  Peace

# 26
Мерси за отговорите Simple Smile

Блонди, Моника пие точно това на Бледина. Явно с него ще си продължим.
Просто се бях зачудила, заради този НАН 4, който видях в БГ, на него пишеше над 18м.

# 27
Преди време в холандският сайт на Фризо, видях, че имат суха формула за деца над 4 години.

Общи условия

Активация на акаунт