Боя за коса - blond 24 - есенно злато ;)

• 65 094
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
А защо след обезцветяване косата ти е толкова тъмна newsm78Каква беше?

И аз същото се питам.   newsm78

Сигурна ли си, че става въпрос за обезцветяване?   newsm78

# 556
Може да е била с черна коса преди обезцветяването.
Ако човек се е боядисвал дълго време с черна боя, не може да стана светло рус с едно обезцветяване..... така  мисля аз

# 557
Съгласна съм с B & C. Peace Когато бях черна за около 1-2 години и като реших да се обезцветя,станах подобен на нейния цвят,само дето корените ми бяха жълти.  Беше ужасно!!!  Sick

# 558
На мен са ми проблем корените. При боядисване с по-светла боя ми стават оранджеви. А не искам да използвам блондор, че предния път направо ми изгоря скалпа. Затова реших да се направя по-тъмно русо. Бихте ли ми препоръчали боя и с какъв окислител да е, понеже последния път се боядисвах с професионалната на севънтийн 9,13 и корените станаха пак оранджеви, а беше с окислител 9%

А пробвала ли си със суперизсветляваща + 12% окислител ? .... оранжавеят , защото трябва още малко да изсветлят.

renatka , а през тези 3 месеца/след обезцветяването/ с каква боя се боядисваш ?

# 559
  • София
Здравейте момичета.Моля ви да ми дадете съвет.Косата ми е след обезцветяване преди 3 месеца.Не се харесвам.Искам да постигна светло кестеняво/бежово.Какъв цвят на боя да използвам.Искам косата ми да е светла.Ето ме сега- http://imageshack.us/photo/my-images/254/004lf.jpg/  http://imageshack.us/photo/my-images/839/012ith.jpg/   http://imageshack.us/photo/my-images/695/015aqk.jpg/   http://imageshack.us/photo/my-images/715/017dh.jpg/      http://imageshack.us/photo/my-images/834/019fvz.jpg/
Ако не искаш по-светъл цвят, а само да матираш, се боядисай с перлено-пепелна боя. Каква ти естествената коса?

# 560
Естествената ми коса е тъмно кестенява.Да винаги до сега съм я боядисвала само с черна боя много години.Когато ме изсветлиха косата ми стана оранжева.Тогава отгоре фризьорката ми сложи отгоре червена боя Rolling Eyes незнам защо .Казах и че искам нещо като карамел.Така се започнха мъките.После покрих след време с кестеняво с леки кичури ,но започна да избива това оранжево.Сега съм си купила пепеляво руса боя и ще се боядисам след 2 седмици с нея та дано се убие това оранжево. newsm78

# 561
renatka, мислила ли си за повторно обезцветяване? Според мен още едно обезцветяване ще ти се отрази добре на цветаSimple Smile

# 562
Да мислила съм,но ако го направя сега мисля ,че ще остана без коса.Може би след месец или два,за да се поотмие това червено.Сега ако се обезцветя отново ще се получи сигурно пак оранжево и ще се завъртя в същия порочен кръг.Затова ми се иска да опитам с боя.Знам ,че с боя руса няма да стана , но поне да е нещо по приемливо.Чудя се дали да сложа русо 9.1 и 8.1 дали няма да стане прекалено сиво.Знам ли? newsm78

# 563
renatka, при тази червена основа, сиво няма как да стане  Peace  Simple Smile
Действай смело с пепелните оттенъци

Пак ти гледах снимките и продължавам да си мисля, че едно обезцветяване би ти дошло добре. Да, косата ти няма да стане снежно бяла и ще е жълто-оранжева, но върху това жълто-оранжево може да ти сложат пепелна боя и да се получи един приемлив цвят.

Последна редакция: нд, 13 ное 2011, 00:31 от B & C

# 564
Така е права си.Ще действам в тази посока.Благодаря ти за съвета! Simple Smile

# 565
Така е права си.Ще действам в тази посока.Благодаря ти за съвета! Simple Smile
Прецени според състоянието на косата ти. Ако смяташ, че би издържала обезцветяване я обезцвети, но ако смяташ, че не би издържала, действай само с боя и не се притеснявай, че ще ти стане сива косата. Но с боя няма да е лесно и само с едно боядисване няма да стане, а почнеш ли да я мажеш всеки път цялата ще се изтощи много и варианта само с боя може да се окаже по-лош и агресивен в сравнение с варианта с блондор.

# 566
Ето това ми отговори една професионална фризьорка-      /Остави си косата малко да почине, защо постоянно искате да си сменяте цветовете на косите. Щом ти харесва така, ходи поне половин година, тя сама ще започне да изсветлява от измиването. Не слагай в никакъв случай по-тъмна боя, избягвай да мажеш дължините. Поддържай само корените, защото боята се натрупва върху силно третираните участъци и те стават по-тъмни. С времето най-изтощените участъци ще се изрежат, останалата коса ще си почине и ще има възможност да се изсветли още без увреждане. Защото сега ако започнеш изсветляване, без значение дали с римувър или с блондор, косата ще стане рижава, после няма да се харесаш и боята, която ще сложиш отгоре, за да скриеш лошия цвят, пак ще е подобна на тази, с която си в момента. Само с боя не можеш да изсветлиш дължините, които още имат пигменти от старите бои, ще ти се изруси корена грозно, а краищата ще останат тъмни. /
 Rolling Eyes

# 567
renatka, на мен ми харесва сегашния ти цвят, още повече, че искам да получа нещо подобно. Кажи как го постигна този цвят?

# 568
renatka, на мен ми харесва сегашния ти цвят, още повече, че искам да получа нещо подобно. Кажи как го постигна този цвят?
Кажи ми първо какъв ти е цвета в момента Caipirinha ? Иначе моето е след обезцветяване на черна боядисвана коса.После имам червена ,кестенява, кичури и последно боя златисто перлено русо и ирисово русо/така се води/.Абе изобщо голяма мозайка Laughing #Crazy

# 569
Интересно ми е защо ти е сложила червена боя след като не искаш такъв цвят newsm78Аз карах курс за козметик в един салон и там дойде едно момиче с черна коса и искаше да се изсветли.Намазаха я с римувър на Бес и и казаха след една седмица пак за да се свали напълно черното и това подкрепя съвета на B & C .Преди да стана слънчево русо бях с естествената си коса 4-ка, започнаха да ме мажат с бои 1-2 тона по-светли и се натрупа по косъма и по-трудно се изсветли, но стана.Ако беше директно нямаше да имам този проблем, та съвета ми е да не натрупваш след като няма да се получи желания цвят, а само товариш косъма.

П.п. На мен сивото почти на 100% ми падна и вече се чувствам добре с косата си Grinning

Общи условия

Активация на акаунт