Боя за коса - blond 24 - есенно злато ;)

• 65 090
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Сложиха ми червено ,защото това беше най тъмния цвят в краищата след обезцветяването.Може би трябваше да ми сложи светло кестеняво с пепелен оттенък,но уви.За второ обезцветяване не мога все още да се престраша.За сега ще изчакам да се отмие и да изсветлее с времето,но все пак трябва да мажа корените.И това е дилемата ми с какво да се мажа.

# 571
renatka , аз не съм от най-вещите във форума, но за сметка на това съм се опитвала да се правя от червена руса и съвета ми е - не  опитвай сама вкъщи, че става ....  Shocked На мен нещата при теб мисе струва, че биха се случили най-добре с remouver, после 1-2 пъти някакво тъмно русо пепелно и после постепенно изсветляване, че иначе оранжевото е сигурно /пак казвам - не  съм много веща, но на гърба си съм го изпитвала или по точно на косата  Peace /

А за моята увредена коса да попитам за отзиви относно шампоани, балсами и т.н. продукти от професионалната серия на Шварцкопф - някакви отзиви?  newsm12

# 572
Боядисах се  Grinning
Topchic 8N + 6% оксидант. Доволна съм от резултата и косата ми се чувства прекрасно с този оксидант.  Grinning
Мисля да продължа с тази боя и този цвят в следващите 3 месеца.

От шампоаните и маските за коса в момента най-добре ми се отразява комбинацията от шампоана Oleo Relax и маската Force Vector

# 573
B & C , поздравления  bouquetТи в момента потъмняваш нали?

# 574
Да  Simple Smile
Още от миналия път започнах с потъмняването. Предишния път бях смесила 9 и 8, а този път се боядисах само с 8. За сега мисля да остана на 8. В момента като се погледна в огледалото имам чувството, че не съм се боядисвала и това си ми е естествения цвят.  Grinning

# 575
  • Пловдив
Днес си записах час в салона на CHRISTIAN OF ROMA за сряда. Влязох в техен магазин да си купя боя и продавачката ми предложи оферта за боядисване и подстригване. Дано да се получи хубав цвят.

# 576
  • Бургас
Днес си записах час в салона на CHRISTIAN OF ROMA за сряда. Влязох в техен магазин да си купя боя и продавачката ми предложи оферта за боядисване и подстригване. Дано да се получи хубав цвят.

На каква цена е тази оферта?

# 577
Възможно ли е боя Мажиблонд 901 с окислител 9% на Матрикс да даде по-светъл цвят, отколкото ако се ползва същата боя с 9% окислител на Л`ореал?!?! Има ли в тази връзка разлика м/у окислителите на различните марки,  когато в %-но отношение са еднакви?

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 19:47 от tttanya

# 578
Възможно ли е боя Мажиблонд 901 с окислител 9% на Матрикс да даде по-светъл цвят, отколкото ако се ползва същата боя с 9% окислител на Л`ореал?!?! Има ли в тази връзка разлика м/у окислителите на различните марки,  когато в %-но отношение са еднакви?
Не знам, може и да е възможно  Thinking
При мен с един и същ процент но различни марки оксиданти не се е получавал по-светъл цвят. Цветът винаги е бил един и същ, но ми направи впечатление, че с една и съща боя, но различен оксидант(процента се запазва, но марката е различна), косата при някои оксиданти ми се изтощава повече.
Аз ако имах проблем с изсветляването бих си помислила за смяна на боята или минаване на друг процент оксидант, но не и само смяна на марката оксидант

# 579

Не мога да дам категорично мнение , но в тази връзка се сетих за времето когато се боядисвах с Рилкен 1201 ... когато боята се продаваше с оригиналния окислител се получаваше бяло русо , след това смениха окислителя / % беше същия / и корените ми жълтееха Thinking .... е,не се получаваше същия цвят като преди и се отказах от боята.

# 580
  • Пловдив

На каква цена е тази оферта?

Утре, ако отида ще напиша отзиви.

# 581
Това е,реших се и си взех Колестон 10/16. Тази вечер ще се правя,стискайте палци да стане добре. Peace
Утре ще покажа и снимков материал. Wink

# 582
И аз мисля утре да се боядисвам...пак със Селектив.Но се чудя дали да снимам "преди",че косата ми е брутално мазна и не е много много за показване  Embarassed

# 583
Аз не се сдържах и 2 седмици след Бютито- платина, корените ми бяха станали тъмно оранжеви, та ги метнах с 1/2 Палете А10. Купих си и перления балсам на Престиж, резултата пак е незадоволителен. Защо не се получиха отново корените, толкова ли ми е упорит пигмента, че не се повлиява, все пак палетто е с 12% оксидант?! По4вам да се чудя дали аджеба нещо ще ми помогне, обмислям ходене на фризьор за блондиране, писна ми да се гледам със златни корен. искам хубаво еднакво перлено русо, нещо тип Гала или малко по тъмно.

Въпрос към тези които ползват супра, и вариациите на блондор, след като обезцветите, боядисвате ли веднага с боя? Понеже аз ставам като пате и не мога да се гледам, ако трябва да чакам да мине времееее...... не искам.

# 584
Dendy , на мен корена 3 пъти ми го правиха със супра и ставаше бял, въобще не ми жълтее.После не ме е мазала фризьорката с боя, но и аз не съм искала.

Общи условия

Активация на акаунт