Боя за коса - blond 24 - есенно злато ;)

• 65 101
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Голямо боядисване е меко казано  Grinning Grinning Grinning направо все едно съм в казан с боя,но косата ми не се предава.Пък  и правя много маски и използвам много продукти за нея и това и помога в оцеляването,ама докато има на глават няма да се предам  Mr. Green

# 121
  • София
mi6lena, вярно, ако си от София мога да ти препоръчам боя и от къде може да си я вземеш. За 5-6 лв. може да си вземеш професионална боя (гръцка или бълг.), за диапазона 10-15-20лв. има доста по-голям избор.

# 122
Не съм от София,за жалост...пък и аз не изпозлвам само палете просто в магазина ми хареса цвета и си го взех,но иначе не съм казала,че държа на тази боя или слагал само нея  bouquet

# 123
  • в 1001-та нощ
аз, след като в последните месеци ползвах 9% оксидант - днес експериментирах с мажиблонд и 20 vol

за сега резултатът е идеален, но истината ще блесне, като се поотмие боята  Rolling Eyes много ми е любопитно, честно казано  Blush Blush Blush

много се надявам да остане тази комбинация  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 124
аз, след като в последните месеци ползвах 9% оксидант - днес експериментирах с мажиблонд и 20 vol

за сега резултатът е идеален, но истината ще блесне, като се поотмие боята  Rolling Eyes много ми е любопитно, честно казано  Blush Blush Blush

Ммм...   Crazy    Hug

Сподели коя е комбинацията. Предполагам, че става въпрос за комбинация от няколко нюанса или?   Hug

# 125
  • София

ти си с уникално податлива на изсветляване коса! Simple Smile Simple Smile при мен с 9% се получи добре, но в никакъв случай толкова светло като при теб, а с 6% не съм и пробвала.
---
всъщност като се замисля може би моята е упорит пигмент, с Дачита по едно време ползвахме една и съща боя, но при нея се получава много по-светъл цвят.

mi6lena, нямах предвид само палете, а и сайъс, гарние. за същите пари една професионална боя изсветлява много по-добре. Peace

# 126
  • в 1001-та нощ
явно е податлива на всичко - и протеин хваща и на стилизриане държи  newsm78

комбинацията - ще споделя - веднага, като разбера - единствено видях 921, но има ли и друго ...ще разузнавам с ухажване  Mr. Green

преди боята правихме протеин с ултрасоник - косъмът така заискря, че ми идеше да се откажа от боята, ама ...хайде да не я викам пак след няколко дни

пусна ми въдичката за кератинова терапия, която не е бразилски кератин, ама не каза марката - да не проучвам  Hug

иначе изплю едно камъче, че при трайно изправяне ползва серията инфра - шампоана, маската, кератиновия спрей и коприната, според нея - от спрея има смисъл - само, ако има преса след това

споделям това - като инфо - без да съм пробвала  Peace - на съсипани блонд коси имало добър ефект - надявам се - да не ми се налага да пробвам  Mr. Green

# 127
Алена, звучи чудесно!   Hug

Надявам се да видим и снимки. Ако имаш възможност, разбира се.

# 128
  • в 1001-та нощ
знаеш, че не обичам снимки  Mr. Green , а и сега не е показтелно, защото реално до колко  е обезцветен косъмът е маскирано от боята  newsm78

едно една "топла"

горе на снимката - по средата - косата е леко разделена и се вижда косъма от основата надолу към дължините

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 00:58 от a.l.e.n.a

# 129
За това писах, ако имаш възможност.   Peace   Трябваше да допиша - и желание.   Wink   
Благодаря за жеста все пак, наистина чудесно ти се е получило. Много, много ми харесва.    bouquet

# 130
  • в 1001-та нощ
Мерси   bouquet

и аз съм много учудена, но и корените ми бяха малки, можех да изчакам още малко  newsm78

# 131
mi6lena, доколкото разбирам си се обезветила със Сайъс и след това отгоре Палетето е дало сивкав оттенък, който ще падне след време. И на мен като на B & C ми се струва, че косата ти е шареникава и изтощена. И сега малка препоръка - и аз бях така преди време, мацах се с каквато боя ми падне от супермаркета, ама буквално през няколко дни. Тогава "покривах" щетите с екстеншъни, но после се взех в ръце и видях, че има  възстановяващи професионални продукти на хубави цени, които напълно оправдават мисълта, че евтиното излиза скъпо  Mr. Green Има и други продукти - масла, билки и тн природни продукти, но общо взето за това че съм ползвала такива бои досега си плащам  Wink

a.l.e.n.a, не успях да видя снимката, но от аватарите и подписите ти не личи да не обичаш снимки, затова се зачудих защо слагаш рядко в темата.  Simple Smile иначе след време ще личи как се е справил 20 vol  Simple Smile

# 132
Изглежда така,защото се къдрих с пяна интеса за силна фиксация само долната степен на косата,а изглежда шарена,защото имам кичури.Но за мен това е по-добрият вариянт!!!А другата снимка в снимка.бг е резултата преди палетето.Което беше обезцветяване с изрусител на сайас.

# 133
  • Сливен
Момичета а какво е мнението ви за мусовете, днес гледах каталог на мус боя велатон и се чудя...

# 134
  • София
И аз ги заглеждам от време на време, но според мен стават само за боядисване на дължините, не мисля, че имат изсветляващ ефект.

Общи условия

Активация на акаунт