Боя за коса - blond 24 - есенно злато ;)

• 65 090
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Dendy, а защо не пробваш с професионална боя преди да пристъпиш към обезцветяване с блондор? Ето виж elfi4ka .....и тя доста време се оплакваше, че все и става жълто и се обезцветяваше с блондор, но се оказа, че съществува боя, която да може да и изсветли косата и блондорът е излишен.
На пазара има доста голямо разнообразие от професионални бои и не всички са безбожно скъпи, а някои дори са доста по-евтини от непрофесионалните, като се има предвид количеството и това, че една боя може да се използва спокойно за две боядисвания.
Аз съм се боядисвала с непрофесионални и с професионални бои и съм имала възможността да видя огромната разлика между боите. С непрофесионалните бои и при мен не се получаваше задоволително изрусяване и не стига, че цветът беше зле, ами и косата ми беше изгоряла. Естествено, че човек може да си изгори косата и с професионална боя, но ако внимава и знае какво прави това няма да се случи. При непрофесионалните бои човек си купува една кутийка и не знае какво има в нея. Избира боята според картинката, но цветът който ще се получи в 90% от случаите няма нищо общо с този на картинката. В крайна сметка резултатът е съсипана коса с гаден цвят.

elfi4ka, не е нужно да снимаш преди. Достатъчно е да споделиш с нас дали си доволна  Simple Smile
Ще чакам с нетърпение   bouquet

Sassie, стискаме!  fingerscrossed
Дано останеш доволна!
Ти искаше да изсветляваш доколкото си спомням и ако е така, трябва да намажеш първо дължините и след това корените.
Не ни дръж дълго в напрежение........ще чакам да споделиш!

# 586
B & C, няма ли да си снимаш естественото русо.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 ное 2011, 20:15 от Blondie_

# 587
Blondie_, на дневна светлина ли е снимано? При мен не е много ясно.   newsm78   Blush
Все се каня да те питам дали знаеш чия е снимката от аватара ти, позната ми е сякаш, но не си спомням съвсем точно от къде.   newsm78   Разкошна коса!   Heart Eyes

И аз на опашната за снимки от новобоядисалите се. Честито, момичета!    bouquet

# 588
  • София
Аз не се сдържах и 2 седмици след Бютито- платина, корените ми бяха станали тъмно оранжеви, та ги метнах с 1/2 Палете А10. Купих си и перления балсам на Престиж, резултата пак е незадоволителен. Защо не се получиха отново корените, толкова ли ми е упорит пигмента, че не се повлиява, все пак палетто е с 12% оксидант?! По4вам да се чудя дали аджеба нещо ще ми помогне, обмислям ходене на фризьор за блондиране, писна ми да се гледам със златни корен. искам хубаво еднакво перлено русо, нещо тип Гала или малко по тъмно.

Въпрос към тези които ползват супра, и вариациите на блондор, след като обезцветите, боядисвате ли веднага с боя? Понеже аз ставам като пате и не мога да се гледам, ако трябва да чакам да мине времееее...... не искам.
Пробвай с професионална боя, 12-ка, примерно 12/1, 12/89.
При мен и с боя ми избива жълто, но изобщо не онова патешко жълто от блондора.

# 589
Момичета, в златна рибка виждам протеинова терапия за силно изтощена коса - някой пробвал ли е такава? Някакви отзиви?  newsm12

# 590
Момичета, в златна рибка виждам протеинова терапия за силно изтощена коса - някой пробвал ли е такава? Някакви отзиви?  newsm12
Да  Simple Smile
В темата за професионалните серии за коса  първите смели дами започнаха да споделят за опита си с тези продукти.
Аз съм страхлива и мисля този път да пропусна.  Blush

Blondie_ , в момента нямам фотоапарат, но при първа възможност ще снимам.

# 591
Благодаря,  B & C! Незнам защо реших, че тук трябва да попитам, сега ще прочета там!  Peace

# 592
Момичета,да докладвам. Laughing  Направих се с Колестона,цветът стана приемлив,харесва ми,но не се изсветли толкова,колкото исках.Може би трябваше да взема 12% окислител или пък 12-ка с 9%? Rolling Eyes  Както и да е,другият път повече. Wink
 Боята ми хареса,за 1-ви път се правя с нея.Косата ми не се изтощи толкова,което е супер! Party
Мисля,че и занапред ще се правя с тази боя.
Довечера ще покажа  smile3509

P.S. B & C,направих както ми написа.Започнах от краищата и накрая корените. Благодаря за съвета!   bouquet

# 593
Sassie, не мисля, че си сгрешила. Аз си бях купила 12% оксидант и го бях смесила с 10 на Koleston, но го изхвърлих защото ми изгори косата. Разликата между 9% и 12% (много агресивен) е доста съществена, но при мен нямаше съществена разлика в цвета. Най-важното е, че се е получил приемлив цвят, а що се отнася до изсветляването, имай предвид все пак, че си се боядисала върху вече боядисана коса, та се очакваше и този вариант. Може би щеше да е по-добре ако беше взела 11 с 9%  Thinking, но вече всичко е минало и съм сигурна, че следващия път ще стане още по-добре. В момента е по-важно как се е справила боята с корените, ако там няма проблем, то и дължините ще се оправят. Боята според мен наистина е хубава и не е агресивна. Специално за русите цветове (по-светлите) аз я харесвам. 

# 594
  • София
Аз имам следния проблем-изрусявам си косата в салон,признавам си че понякога го правя и на 35 дни,което е доста и го отчитам като моя грешка.Доколкото знам корена трябва да се боядисва на около 25 дни.И така имам проблем с хубавия рус цвят,който не се получава.Ще се опитам да обясня-косата ми става на 3 цвята-черния корен,след него тъмно русия жълт корен(боядисан предния път)и след това вече хубавия рус цвят.Не ми харесва така,обяснявам го на всички фризьорки,но те ми казват,че нямалко как да се оправи разликата,освен със супра,а тя пък много гори косата... Има ли някакъв начин да бъда с хубав рус еднакъв цвят?

# 595
Аз имам следния проблем-изрусявам си косата в салон,признавам си че понякога го правя и на 35 дни,което е доста и го отчитам като моя грешка.Доколкото знам корена трябва да се боядисва на около 25 дни.И така имам проблем с хубавия рус цвят,който не се получава.Ще се опитам да обясня-косата ми става на 3 цвята-черния корен,след него тъмно русия жълт корен(боядисан предния път)и след това вече хубавия рус цвят.Не ми харесва така,обяснявам го на всички фризьорки,но те ми казват,че нямалко как да се оправи разликата,освен със супра,а тя пък много гори косата... Има ли някакъв начин да бъда с хубав рус еднакъв цвят?

Няма да стане... дръжки!   Naughty
Като ми почнат с едни такива категорични мнения...   ooooh!
Започни да се боядисваш на 3 седмици, мацни веднъж-два пъти и тъмно русия цвят и ще видиш как всичко ще си дойде на мястото.   Peace
Аз също се боядисвах по-рядко и не бях доволна от уеднаквяването. Започнах да боядисвам корена (и малко надолу, ако има нужда) и проблема се реши.   Peace

# 596
  • София
Именно, на 3-4 седмици и така и да има разлика няма да личи толкова. А и като е малък корена, няма как да намажа само него и боядисвам и корена от предния месец и се убива жълтото. Може и м/у боядисванията да освежаваш само корена с перлен балсам.

# 597
И аз си мацам и от предишното боядисване,ако ми се стори по-тъмно...и всичко си става еднакво  Thinking Нямам чак пък три цвята на главата.Даже като има този "междинен цвят" се получава по-плавно преливане и не личи толкова тъмния корен/а аз се боядисвам кажи-речи на 2 месеца даже  Embarassed / Не,че въобще нямам такова по-тъмно-оранжево,но не е и някакво фрапиращо  Thinking

# 598
  • София
защото естествената ти коса е светла. Wink

# 599
Ето обещаните снимки от мен.  Flutter

корени- http://imageshack.us/photo/my-images/189/photo0005u.jpg/
дължини- http://imageshack.us/photo/my-images/4/photo0006cq.jpg/ 

B & C,и аз заради това се притеснявах да взема 12% окислител,защото с Индолата съм се правила с този % и си спомням,че доста ми изсуши косата.  Оттогава вземам само 9%.  Peace
Другият път ще видим какво ще взема,но със сигурност ще е пак тази боя. Heart Eyes
И аз се надявам,че ще става все по-добре. Wink

Общи условия

Активация на акаунт