Боя за коса - blond 24 - есенно злато ;)

• 64 729
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Щом косата ти е руса в момента ще постигнеш тези цветове много лесно ,но много е важно да попаднеш на читава фризьорка и да те разбере какво точно искаш.Съвета ми е да отидеш на фризьор-колорист и да те направят с професионални бои.Що се отнася до отмиването не се безпокой.По принцип всяка боя се отмива малко или много с времето.Задължително носи снимка да покажеш какво точно искаш!Пожелавам ти успех! Simple Smile
Моята фризьорка работи със Seri,ами дано да се получи..Проблема е,че косата ми е много светло руса с тънък пласт черно,от което искам да се откажа вече..

# 631
malvinka88 , много ми харесва  Hug Сещаш ли се за името на този английски Блондор?

# 632
  • София
Каква е разликата в боите при : пепелно и интензивно пепелно?  newsm78
интензивното ще е нещо много сиво.

# 633

Ето и обещаните снимки  Simple Smile
http://malvinka20.snimka.bg/details/blond.635895 и
http://malvinka20.snimka.bg/details/blond.635895.25664054
не е в много подреден вид  Embarassed ,но с малкото човече около мен,не можах да се старая много  Rolling Eyes
[/quote]Чудесен резултат, много ми харесва такова русо HugМек е цвета и повече ми харесва от сивеещото на аватара ти.

# 634
Каква е разликата в боите при : пепелно и интензивно пепелно?  newsm78
интензивното ще е нещо много сиво.

Благодаря ти   bouquet

# 635
malvinka88,чудесен цвят!   Hug

# 636
  • Перник
Момичета,благодаря ви  Hug
Погледнах блондора Jerome Russell ето това е http://www.jeromerussell.biz/
Той е в кутийка с 4 пакетчета вътре  Peace

# 637
Малвинка....цветът е страхотен,а и косата.
Общо взето прилича малко на моята  Heart Eyes

Аз обаче нещо съм си внушила,че не ми отива толкова светло русо,а и вече ми втръсна  Crossing Arms Като се гледам по снимки,хич не се харесвам.Изкуственей ми малко.Едно време търсех точно този ефект,но сега нещо съм взела да пораствам  tooth

Дали евентуално би се получило нещо такова върху моята коса:
http://www.kosilia.com/im/im_large/kosa-leshnik.jpg

И какъв точно цвят се води?Тук пише лешник,но ми изглежда малко по-различно  Thinking
То е ясно,че ще се отмие,но като се отмива поне да не стои грозно,а да си е пак от русата гама.А с корените какво ще се случи?
Нещо може би 8-ца да взема?Някаква пепелива осмица  newsm78

Доколкото помня B&C се прави с 8-ца.Би ли споделила,моля те,дали цветът ти е нещо такова  Thinking

П.П.Веднага си признавам без бой,че снощи гледах концерта на Планета и много ми харесаха цветовете на Андреа и Анелия  Blush

# 638
  • Перник
elfi4ka   bouquet
Наистина си приличат  Peace
А колкото моето мнение за потъмняване... преди когато беше пускала снимки с по-тъмен цвят също страшно ми хареса,отива ти определено,така че стига да искаш промяна смело може да действаш  Peace

# 639
elfi4ka   bouquet
Наистина си приличат  Peace
А колкото моето мнение за потъмняване... преди когато беше пускала снимки с по-тъмен цвят също страшно ми хареса,отива ти определено,така че стига да искаш промяна смело може да действаш  Peace

Hug То за отиването,ще ми отива сигурно Mr. Green На мен ми отива с по-тъмен цвят,но не пракалено.Но се опасявам да не стане мнооого тъмна и после като запонче да се отмива един такъв гаден цвят  Sick Да взема пак да я изсветлявам и т.н. и да я съсипя отново  Rolling Eyes

# 640
Ммичета, и аз се боядисах в неделянай-накаря ,мислих да и потърмня малко цвета,но не се реших и го сотваих така,другия месец най-вероятно ще го потъмня. Rolling Eyes
ето цвета ми сеа ще се радвам да дадете идеи какъв друг цвят щи ми отива.  bouquet
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/378161_2180969163 … _1512308381_n.jpg

(моля Ви не копирайте поста,защото мисял да махна снимката скоро).  bouquet

# 641
elfi4ka , а защо не пробваш първо с някаква 9 защото ти си със много светла основа и ако ти хареса да минеш на по-тъмно.Или пък да си направиш много на брой кестеняви кичури.
Мен последно ме правиха с 9.13 на Мажирел, но вече няма следа от нея и се чудя пак ли с този цвят да ме боядисват.Сивото вече се изми, благодарение на маските със загряване, малкото потъмняване падна и сега съм със много малък корен, много малко по-тъмно русо и дължините ми са много светли.Не знам и аз как да продължа, иска ми се по-естествен цвят, не блондирана коса, но пък и така се харесвам, като ида да ме правят ще го коментираме, но и мен като  elfi4ka ме притеснява да не са ми едни корените, а дължините все да са по-светли Thinking

Мелиса, аз и в друга тема те виждах и много ми харесваш така Hug

# 642
  • София
Елфичка, мисля, че трябва да си вземеш натурална 8-ца, защото косата ти е доста студен цвят в момента. Аз много се кефя на твоя, и на Мелиса цвета   bouquet, но при мен се постига трудно, а и сякаш не ми отива толкова. Жалко, че все нямам време да кача снимките, сега съм 8-ца, като вчера си взех 2 бои на Лонда 8/0 и 8/8, като мисля да ги смеся, но 8/8 в по-голямо съотношение на корените, където ми избива по-топъл цвят, а по дължините повече 8/0, само малко от перлената.

За моята коса, доста по-тъмна от твоята, ми бяха казали, че ако искам да поддържам 8-ца, направо да се боядисвам с боята с 9% окислител, без да изсветлявам предварително.

# 643
  • София
malvinka88 чудесен цвят

# 644
Момичета,според вас другия път,ако си взема Колестон 12/96 с 9% окислител,дали ще изсветли повече? Или да си продължавам с 10-ка с 9%?  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 15:58 от Sassie

Общи условия

Активация на акаунт