Yves Rocher.fr

• 34 211
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • на морето
И за мойта поръчка от събота имам втори имейл с кл.номер и номер на поръчката.А този кл.номер дали ще е същия и за следващи поръчки?
Ето това поръчах аз,но нека някой по-запознат ме светне какво точно съм поръчала,че действах малко на сляпо:
30821   MASCARA EXTRA VOLUME NOIR   1
61693   EAU DE PARFUM VOILE D'AMBRE   1
68924   SHAMPOOING DOUCHE MONOI TAHITI   1
79955   SHAMPOOING DOUCEUR HAMAMELIS   1
86551   2EN1 DEMAQUILLANT + TONIQUE
Първите две са ми ясни,второто душ гел ли е или шампоан,следващото го превеждам като нежен шампоан(да не е интимен гел?),а последното тоник 2 в 1-ама за какво точно newsm78
Пояснявам,че и аз пуснах поръчката заради подаръка изненада и изобщо не подбирах какво поръчвам Joy

# 46
  • насън...
Хораааааа, що никой не е казал колко са отвратителни парфюмите?  #Cussing out Ужасен ужас! Особено So Elixir барабар с душ гела е като сироп за кашлица като ония от преди 30г. които пиехме.  Sick Евидънс пък няма нищо общо с аромата от миришещото картонче.  Tired Туниката е широк и несъразмерен модел, а колана изобщо не знам с какво може да се съчетае, за да се носи и да не стои нелепо.

то си е въпрос на вкус... Mr. Green на мен евидонса ми е сред любимите парфюми...а този, който сега поръчвате и елексира са малко силни, по-скоро за зимата...

# 47
  • София
Хораааааа, що никой не е казал колко са отвратителни парфюмите?  #Cussing out Ужасен ужас! Особено So Elixir барабар с душ гела е като сироп за кашлица като ония от преди 30г. които пиехме.  Sick Евидънс пък няма нищо общо с аромата от миришещото картонче.  Tired Туниката е широк и несъразмерен модел, а колана изобщо не знам с какво може да се съчетае, за да се носи и да не стои нелепо.

Евидънс много ми харесва на мен,аз лично не открих разлика между картончето и парфюма. Peace
Пусни ги за продажба като не ги харесваш.Аз моя го взех доста по-евтино от Бг.

# 48
  • плевен
момичета как се сменя адреса  newsm78 пиша новия  и след това пак се явява стария   bouquet

# 49
И за мойта поръчка от събота имам втори имейл с кл.номер и номер на поръчката.А този кл.номер дали ще е същия и за следващи поръчки?
Ето това поръчах аз,но нека някой по-запознат ме светне какво точно съм поръчала,че действах малко на сляпо:
30821   MASCARA EXTRA VOLUME NOIR   1
61693   EAU DE PARFUM VOILE D'AMBRE   1
68924   SHAMPOOING DOUCHE MONOI TAHITI   1
79955   SHAMPOOING DOUCEUR HAMAMELIS   1
86551   2EN1 DEMAQUILLANT + TONIQUE
Първите две са ми ясни,второто душ гел ли е или шампоан,следващото го превеждам като нежен шампоан(да не е интимен гел?),а последното тоник 2 в 1-ама за какво точно newsm78
Пояснявам,че и аз пуснах поръчката заради подаръка изненада и изобщо не подбирах какво поръчвам Joy
Привет, предпоследното е нещо като балсам за коса според мен, омекотяващ,последното е дегримьор/за сваляне на грима

# 50
  • Велико Търново
Освен Евидънс има ли други парфюми, които долу-горе да си заслужават. Споделете някой по-лек и приятен ежедневен аромат, че не искам да поръчвам нещо, което ще захвърля, само заради подаръците  Mr. Green

# 51
  • София
dodi , последното е две в едно, хем тоник, хем лосион за махане на грим

# 52
  • софия
да се похваля, че чакам втора поръчка от сайта. пуснах кода за оранжевият сет и още дребни нещица.
получавате ли на имейлите оферти от сайта? очаквах да ме заливат, както правят Ларедут, но не..

# 53
да се похваля, че чакам втора поръчка от сайта. пуснах кода за оранжевият сет и още дребни нещица.
получавате ли на имейлите оферти от сайта? очаквах да ме заливат, както правят Ларедут, но не..
Нямам оферти ,даже се чудя тези кодове откъде ги вземате ?

# 54
  • София
Да кажа за всички, които не са получили мейл при поръчка. Аз нямам нито мейл, нито нещо в сюивито и днес (2 дни след като поръчах) имам потвърждение, че е изпратена. Не бързайте да поръчвате същите неща отново, за да не се дублират. А при предишни поръчки винаги съм имала потвърдителен мейл и затова бях убедена, че този път не е регистрирана.

# 55
Да попитам момичетата, които направиха поръчки в Ив Роше събота и неделя......Има ли и други като мен, които не са получили втори имейл? Започнах да се притеснявам дали ще си получа поръчките? Приемам идеи.......

# 56
Iliana__, кодовете се получават с хартиените брошури, които идват с поръчката. Написани са с много дребен шрифт в малко правоъгълниче някъде там... Crazy Другият вариант е да се доверите на дамите, които ги пускат в темата.
Понеже бях споделила за две мои поръчки от един акаунт с еднакъв код - втората пристигна без подаръчния парфюм (другите подаръци са тук). Не знам обаче дали причината е повторното ползване на кода.

Мама Цоцоланка, получих днес сутринта втория имейл за поръчка, направена в неделя следобед. Вероятно ще получиш твоите днес, стискам палци всичко да е ОК  Peace 

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 10:44 от Чикита

# 57
Маме аз я пуснах  в неделя в полунощ.Вчера ми пратих втория мейл.Не знам обаче дали не е било късмет да го получа толкова бързо.

п.п.Точно ти ли бе Евче...Не е честно така Confused

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 10:02 от mimi_lazarova

# 58
  • София
Да попитам момичетата, които направиха поръчки в Ив Роше събота и неделя......Има ли и други като мен, които не са получили втори имейл? Започнах да се притеснявам дали ще си получа поръчките? Приемам идеи.......
Естествено, че има!
Кой друг, ако не аз ще има проблем с нов сайт.... ooooh!
Нито чакам мейл, нито поръчка вече... Sick

# 59
Нямам оферти ,даже се чудя тези кодове откъде ги вземате ?

Оферти- хартиени каталоги получаваш с поръчки от други френски сайтове. Аз получавах при поръчка от 3 suisses, brandalley, kiabi - не очаквай, че в поръчка от Ив Роше получиш оферти за Ив Роше, ще получиш оферти за други сайтове.  Те така ти канян ползва още някой сайт-приятел, от кой може би ти евентуално още не поръчала  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт