Yves Rocher.fr

• 34 294
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Часовникът с двете каишки за съжаление е изчерпан

# 616
  • София
И аз взех три пратки, от които две мои и една на момичето, което писа тук, че са ни преплели акаунтите. Писах и и се разбрахме  Simple Smile
Ето го тефтерчето подарък , очаквах, че ще е някакво мъничко, а то си е съвсем прилична големина.
Много съм доволна от кремчето за ръце с Арника, имам АД с много суха кожа, от едно намазване се повлия добре, не е тежко и дразнещо, а в същото време овлажнява и омекотява.
Другите неща ги поразгледах набързо и само ги помирисах и нямам отзиви. Получих си и 20-те мостри, ще ги започвам с пробите една по една  Wink

# 617
Ето още един код от мене P807-с бележника за подарък и спирала и БД над 10 евро
Това ми го пратиха с пратката на ла редут с един каталог за намаления в него има доста хубави продукти, ама не знам дали тези цени не са и в саита им...Ако някой е по знаещ да пише и ако трябва ще го снимам за да се виждат реф. номера? newsm78

Пише че има 80 продукта по 1,50 евро....

# 618
Момичета,искам да поръчам дамския Евиданс и няколко лака за нокти.От къде мога да видя референтни номера  за да ги поръчам по- на сметка  Simple Smile
 Не ми се ядосвайте,но ми е пълна мъгла този сайт  Embarassed

# 619
 бързам да ви напиша малко пресни кодчета:
b449 БД, 3 оранжеви сака;
m151= m152= m155= m156 БД>10е и тефтер;
n158 ми дава, че не може да го изпълни в момента, дава Евидънса за 16е
b570 БД>25е с подарък Цветето EDT

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 18:19 от laki

# 620
Така,до тук с хвалбите  Simple Smile сега обаче искам да ви споделя,че продължават да не блокират и да не теглят пари  Rolling Eyes и вече искам да правя нови поръчки,но това ме спира и не знам как да процедирам по на татък  newsm78

Това за вече получените продукти ли?
Ако да - ми...поръчвай, пък, ама дръж все пак наличност по картата.
Ако не - пак поръчай, нищо не губиш... : Sunglasses - лично мнение!

Аха, те щото трева пасат. Нали на мен така ми направиха "подарък", след което изобщо не ми шипнаха втората поръчка и ме затриха като клиент. И по-добре, нали споделих, че не ми допада козметиката така или иначе. Та накратко- няма как да се поръчва без да се плаща. Най-малкото ще ни резнат достъпа на всички български карти, така че подобни пропаганди не са никак здравословни.

# 621
Coolmummy ,ок,отказвам се    Simple Smile,Аз се засилих да поръчвам понеже реших,че всичко е в реда на нещата.

# 622
Coolmummy ,ок,отказвам се    Simple Smile,Аз се засилих да поръчвам понеже реших,че всичко е в реда на нещата.

Тъй като картата ми е на Райфайзен, ми казаха, че имало значение как теглят парите и да сме питали самия сайт. Аз обаче нямах търпение да слушам какво ми обясняваше оператора.. нещо за ръчен терминал... и ако по този начин ги теглят, не можело при тях или нещо подобно.
Изкарах си карта от ДСК в крайна сметка, защото на РББ не се приемат във все повече сайтове /само виза електрон имам предвид/.

# 623
Coolmummy ,ок,отказвам се    Simple Smile,Аз се засилих да поръчвам понеже реших,че всичко е в реда на нещата.

Тъй като картата ми е на Райфайзен, ми казаха, че имало значение как теглят парите и да сме питали самия сайт. Аз обаче нямах търпение да слушам какво ми обясняваше оператора.. нещо за ръчен терминал... и ако по този начин ги теглят, не можело при тях или нещо подобно.
Изкарах си карта от ДСК в крайна сметка, защото на РББ не се приемат във все повече сайтове /само виза електрон имам предвид/.
Аз пък поръчах за първи път днес от сайта. И аз не видях къде се плаща с  ПП. Платих с дебитна, виза електрон на ПИБ. Някой поръчвал ли е с виза на ПИБ? Дали ще има някакъв проблем ?  newsm78

# 624
Аха, те щото трева пасат. Нали на мен така ми направиха "подарък", след което изобщо не ми шипнаха втората поръчка и ме затриха като клиент. И по-добре, нали споделих, че не ми допада козметиката така или иначе. Та накратко- няма как да се поръчва без да се плаща. Най-малкото ще ни резнат достъпа на всички български карти, така че подобни пропаганди не са никак здравословни.

Само моля те не казвай глупости Naughty
Пари теглят, теглят ги късно (поне от хартиен мгазин точно), ако щракаш и бъркаш опция - избираш нещо като оплата след месец или на 3 месеца - това е друг въпрос.
Моите пари изтеглили след това кога пратка престигнала до мен (престигнала на фр адрес, после в софия, после до мен в Еконт)
Ако ти имаш "проблемна карта" или нямах доста наличност в деня на опит да изтеглят - това изобщо друга песента Peace
Те не подарък ти направили, а просто не можах изтегля пари.

А акаунда ти блокирали - след сумати ти писма с глупови въпроси

не искате да блокират - сидете тихо и не закачвайте хора, те работят и пратят всичко Hug

# 625
Никакви глупости не говоря.  Laughing Обяснявам си проблема, защото виждам, че не съм само аз. Картата е кофти, да. Задклавиатурното устройство е достатъчно грамотно.  Wink Отбелязвам си директен дебит, наличност има и с тази карта си плащам спокойно към Англия, Китай...
Сума ти писма не съм писала- само едно, с което ги питам какво се е случило с поръчката и на което не ми отговориха изобщо. Акаунта ми не е блокиран, но щом не са ми изпратили поръчката, която направих веднага след първата, явно си следят и засичат тези неща.

# 626
http://vpci.yves-rocher.com/VPCIYRFR/showOrderFrmSet.do
не,че разбирам нещо,ама попаднах на това,че да споделя.....продължавам да се мъча с кодовете. Joy

# 627
  • София
Вишенка, може ли като по-опитна в сайта да ми препоръчаш най-скъпия и хубав мъжки лот?!
Мерси!

Ще се радвам и на други предложения!  Flutter

# 628
Уф Blush Пазаруваме само ние с сестра ми, моят късметлия има повече парфюми от мен Twisted Evil и нито един не купях за него.

Но, имам цялата серия за бръснене, и всичо много хубово Peace
При моят любим мъж доста проблема кожа, но няма нито раздражение по кожа, нито почерняване ooooh!

Аз имам почти всички скраби вече Embarassed
Няколко дезодоранта, шампуан, мини парфюми.
Сестра ми има този комплект гримове, кой сега дават с код в подарък (казва че всичко харесва, само сенки малко стават на топки, но тя такава глезла, че не и вярвам Joy)
Има тоник и крем, някаъв там за 13,9 (пълна цена)

п.с. а аз успя хвана часовник с 2 каишки - толковооооооооо готин Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 629
Момичета,искам да поръчам дамския Евиданс и няколко лака за нокти.От къде мога да видя референтни номера  за да ги поръчам по- на сметка  Simple Smile
 Не ми се ядосвайте,но ми е пълна мъгла този сайт  Embarassed

28754
85439
28535
28685
17234
28598
28475
28241

Общи условия

Активация на акаунт