Yves Rocher.fr

• 34 289
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Получих си и аз поръчките от ИР! Доволна от всичко! Вече може да се къпим - имаме си шампоани, душ-гелове....После да се разкрасим със спирала и гланц и балсами за устни.......Да видим дали ще ми хареса екфолианта за груба кожа......

Доволна съм от парфюма за 50е - малко тежък ми идва, но от друга страна по-добре,че не е сладникав......

Сета от 3 оранжеви чанти също е добър, гердана към него ми пасва на роклята от ЛР - доволна!

Чадъра и чантата - чантата не ми хареса, но чадъра е добър!

Розово-шоколадовия сет от купички и чинии е малък - от основния сайт, но е сладък......Може би на пръв поглед леко разочерована, но дано се заобичаме на втори.......Но пък и аз какво искам за тези пари - порцеланов сервиз ли?

Еве, благодаря ти много за споделения сайт и хубавите кодове newsm68! Heart Eyes

Отивам да се къпя и разкрасявам......

И да - поръчките от 20.09. получих.....

# 601
B579 - Eau de toilette Flower Party, БД >25e

B777   Eau de toilette Flower Party +  mon LUNCH BOX + MUG ISOTHERME, БД > 10e  

B355   Set de 3 bagages + mon MASCARA extra volume noir +  ma PARURE SAUTOIR + BAGUE + БД

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 11:00 от laki

# 602
  • на брега

B355   Set de 3 bagages + mon MASCARA extra volume noir +  ma PARURE SAUTOIR + BAGUE + БД
Laki, за тези кодчета от куриер магазина какви референтни номера на продукти ползваш? От основния сайт или от някоя хартиена оферта, че не ми приема никакви.   bouquet

# 603
Да поискам мнение, моля....

Някой ползвал ли е този продукт - http://www.yves-rocher.fr/control/product/~category_id=1560/~product_id=34572 и как точно се прилага ме интересува.....Благодаря!

# 604

Някой ползвал ли е този продукт - http://www.yves-rocher.fr/control/product/~category_id=1560/~product_id=34572 и как точно се прилага ме интересува.....Благодаря!
Това е нов продукт ,май.
Като ексфолиращ гел ли е ?

# 605
ако не бъркам, аз го чакам в поръчката ми, ще дойде и ще дам отзиви Hug

п.с. проверях поръчка ми - точно него ще получа Peace

# 606
  • насън...

Това е нов продукт ,май.
Като ексфолиращ гел ли е ?

да, а отзивите за него са много добри... Peace

за мъжкия парфюм определено евидонса...има и зелена версия, която също е страхотна, много свеж... Peace

# 607
Да отчета и аз получените поръчки от Ив Роше. Доволна съм от покупките!
Evidence е чудесен. Пръснах си за проба на ръката, и при всяко движение, все още усещам аромата. Получих и Voile D`ambre, но той е по-екзотичен и по-тежък като аромат.
Като тежък мога да характеризирам и Vanille noire.
В поръчките имам съпровождащите шампоани, душ гелове, кремчета, лак за нокти, но за тях все още е рано да се изкажа.
От подаръците съм доволна от гердана, чадъра, кафявата чанта и оранжевите сакчета. Много сладко е и тефтерчато календар с химикал. За спиралата нямам още мнение.
Не ми харесаха чантата в комплект с чадъра. Просто не знам за какво би ми послужила.
Бях платила и лилаво одеяло. И то в категорията - разочарование. Тънък, лигав полар.
Получих и една огромна, представляваща голям лист, брошура. Интересното е, че артикулите са с двуцифрени кодове от вида 01, 02 до 99 и 1А, 2Y, 3T  / т.е. цифра и буква/.
140 продукта, като всеки втори е безплатен, т.е. плащаш един получаваш два.
Кодът е M134 с минимална сума 25 Е за БД.

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 12:02 от veronika

# 608
Момичета,похвалвам се и аз с получени 2 поръчки от ИР.Много съм доволна,ама наистина много  newsm44,за което  естествено отправям благодарности към маdame Еваbouquet   bouquet
Парфюма -Voile d"ambre страшно наподобява Шалимар на Герлен,може би това е само мое мнение,но на мен ми харесва и ще си го нося с кеф в предстоящия зимен сезон.Останалите неща  не съм ги пробвала но също ми се виждат хубави.
Така,до тук с хвалбите  Simple Smile сега обаче искам да ви споделя,че продължават да не блокират и да не теглят пари  Rolling Eyes и вече искам да правя нови поръчки,но това ме спира и не знам как да процедирам по на татък  newsm78

# 609
Така,до тук с хвалбите  Simple Smile сега обаче искам да ви споделя,че продължават да не блокират и да не теглят пари  Rolling Eyes и вече искам да правя нови поръчки,но това ме спира и не знам как да процедирам по на татък  newsm78

Това за вече получените продукти ли?
Ако да - ми...поръчвай, пък, ама дръж все пак наличност по картата.
Ако не - пак поръчай, нищо не губиш... : Sunglasses - лично мнение!

Аз засега само ви чета с отзиви от получените неща, че сметките ми са жална картинка (тук благодарности на Евка  Mr. Green Hug)
Другата седмица очаквам подмладяващата серия - за нея благодарности на мама Цоцоланка   bouquet

# 610
Дано не е даван този код- N535 - подарък-кафява дамска чанта, кафява туника /избор на размери/ и кафяв колан-БД над 10е Simple Smile

# 611
veronika Артикулите са с двуцифрени кодове - това са номерата на "винетките". Пишеш ги, където пише Saisissez ci-dessous les codes vignette като важат за съответния код, който ти пише в брошурата.

# 612

B355   Set de 3 bagages + mon MASCARA extra volume noir +  ma PARURE SAUTOIR + BAGUE + БД
Laki, за тези кодчета от куриер магазина какви референтни номера на продукти ползваш? От основния сайт или от някоя хартиена оферта, че не ми приема никакви.   bouquet

Aми имам една хартиена оферта, но там номерата са същите като в основния сайт, така че би трябвало да стане. Ако не ти ги приема в първата табличка, пробвай във втората или третата, ако има такава към съответния код или на всяко място където можеш да въведеш номер. Явно са обвързани с условия тези отделни полета и когато те не се изпълняват не  ти  приема номерата.
B777  иска и кл. номер и е доста по- иизгоден от B579 и p993 oт към доставка, макар че аз използвах втория и си платих 4-те е., което нямаше да направя ако  си бях намерила по- изгоден код, но тогава не ми беше до това.
 Например при  въпросния B777  в полето SOINS DU VISAGE + MINI-SOIN OFFERT въвеждаш 41195, който става на 1/2 цена, а в полето OFFRE DE BIENVENUE ET INDISPENSABLES въвеждаш напр.  04879 и получаваш стойност 10, 50е + БД.

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 13:38 от laki

# 613
Благодаря за отзивите за мъжки аромат Simple SmileОще снощи поръчах Алтика, отзивите бяха добри, ще го видим  newsm78 Другия път Евидънс

pepssi при първата ми поръчка изтеглиха парите седмица след като я бях получила с Еконт, значи почти две седмици след като е била на френския адрес, не се притеснявай Simple Smile

Сега чакам 3 поръчки, но за нито една не са дръпнати все още...ще ги изтеглят  Peace

P794 1 код за куриер магазин - подарък комплект So Elexir или часовника с двете каишки (коригирам се, часовника е изчерпан , veronic811, благодаря Simple Smile ), лилава козметична чанта и комплект за маникюр над 15 Е, бд над 17Е
B6195 - Flowerparty 30ml , маска Кюр Солюшънс или крем за тяло Ванилия Био + изотермична чаша и кутия за храна, бд над 10 е

И двата кода изискват клиентски номер.

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 15:10 от tаnka80

# 614
Здравейте!
Регистрирах се и направих първата си поръчка вчера. Избрах си подарък изненада за 50Е, получих мейл за направената поръчка. Четох назад, че се получава клиентски номер едва след като си получил първата си поръчка или нещо такова. Но сега как мога да проверя статуса на поръчката си  като ми иска клиентски номер?
И още не знам защо не ми даде да платя с пей пал, пишеше, че е невъзможно за моят регион. Платих с виртуална на дск. Но защо не видях въпрос за това кога да се изтеглят парите? видях, че вас ви пита кога да бъдат изтеглени?Дали не съм направила нещо както трябва?
Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт