Yves Rocher.fr

• 34 202
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Четох уж, ама да питам, някой получи ли накрая въпросния подмладяващ сет от 188 за 10Е  Mr. Green
Кажете някой отзив, да не сте се подмладили до толкова, че да сте стигнали възраст, в която не може да се пише още.

# 721
Да поискам мнение, моля....

Някой ползвал ли е този продукт - http://www.yves-rocher.fr/control/product/~category_id=1560/~product_id=34572 и как точно се прилага ме интересува.....Благодаря!

Благодаря на smile_new  bouquet за помощта.....Благодаря и за хубавия отзив на една дама на ЛС.....Няколко дни пуберите ползват серията за почистване и определено има видим ефект......Доволна съм много, мъж също има 2 проблемни, които се повлияват много добре от ексфолианта........При сгоден случай  отново бих я поръчала!

# 722
Четох уж, ама да питам, някой получи ли накрая въпросния подмладяващ сет от 188 за 10Е  Mr. Green
Кажете някой отзив, да не сте се подмладили до толкова, че да сте стигнали възраст, в която не може да се пише още.
Аз не съм и явно няма да го получа.
Други писаха ,че са го получили ,но пък пратките ще се изпращат май във вторник от Русе та отзиви най-рано в сряда .

# 723

п.с. И СПРИ ДА ПИШЕШ С ГОЛЕМИ ЧЕРВЕНИ БУКВИ.

тука няма сляпи. А ако ще продължаваш така "викаш" (големи букви в чата = викане) просто аз лично ще спра ти отговаря
Vishenka мила, ти пишеш с големи червени букви. Аз пиша с малки удебелени(bold) букви в цвят бордо  smile3503
Не за да те дразня или да се карам, а защото този свят ми харесва повече от черния.
Този път ще смяна цвета - в твоя чест е зелен!   love001

Много ти благодаря - зелен любимият ми цвят  bouquet

и не толко дразнящ като удебелен бордо Hug

# 724
  • София
Благодаря за мненията за малиновия оцет, в крайна сметка го отбелязах като подарък от основния сайт с една малка поръчка.
Този шампоан го изпробвах и много ми хареса, а специално при шампоаните съм по-взискателна, че има доста, които не ми понасят.

Последна редакция: нд, 09 окт 2011, 15:13 от em4eto

# 725
  • София
А аз ще похваля този шампоан, поръчах го за пълнеж, не възлагах надежди, но много ми хареса!  Laughing

# 726
А аз ще похваля този шампоан, поръчах го за пълнеж, не възлагах надежди, но много ми хареса!  Laughing
Подкрепям Евка!Според мен е страхотен! Heart Eyes
Хиляди благодарности на Евка за огромния труд,който полага за да пазаруваме изгодно  newsm51 txtloves Kissing Heart

# 727
Аз не съм и явно няма да го получа.
Други писаха ,че са го получили ,но пък пратките ще се изпращат май във вторник от Русе та отзиви най-рано в сряда .
  Confused

Аз за пореден ден не мога да влезна в мястото, откъдето да видя поръчките си.
Притеснява ме, че в банкирането виждам изтеглени пари за първата ми поръчка и за 3тата, а за тази със специалния сет не виждам нищо  #Crazy
В сайта като че ли ми се виждаше, преди да се развали, че имам направени 3 поръчки, 2те бяха уж пристигнали, ама дали...при превозвачите имам 2, надявам се да са първите, но пък защо не са изтеглили парите за втората (със кода за 10Е). Като дойде ще видя, лошото е, че нямам идея дали имам и блокирани пари или нямам  Crazy пълна каша ми е....освен да чакам друго не остава.

# 728
Момичета, не ви ли излиза по-скъпо да пазарувате от там /като изключим промоциите/. И тук дават подаръци, вярно не чак толкова големи, шампоана с невен например го взимам за 5,90лв от тукашните магазини, а там е 4eur  newsm78

# 729
Момичета, не ви ли излиза по-скъпо да пазарувате от там /като изключим промоциите/. И тук дават подаръци, вярно не чак толкова големи, шампоана с невен например го взимам за 5,90лв от тукашните магазини, а там е 4eur  newsm78

Шампоана с невен го взех на 1,9е.......

# 730
Ясно!  Joy

# 731

Не съм запозната....но ще ми бъде интересно тук какви подаръци дават, има ли минимална сума за тях......Просто като информация ми е любопитно......

# 732
Аз само ще кажа, че ако не бих било толково изгодно - няма да пазарували от там Peace

# 733
Една г-жа в магазина на Витошка купи душ гел за 11лв и подаръкът и беше съответно по избор или несесерче или гердан или малко плюшено мече. В магазина определено е по-скъпо от сайта. Дано да имаме късмет още дълго да пазаруваме така изгодно и удовлетворяващо. Благодаря на Ева за помощта и отзивчивостта!  bouquet
Perfumed shower gel /които получавахме, като подаръци към парфюмите/ в магазина са по 23лв. Имаше намаление и ги даваха по 11лв.

Последна редакция: нд, 09 окт 2011, 20:59 от veronik811

# 734
да бе....11 лв за душ гел.....Как ли ше дам..... Имам вече 12 различни вида....поръчани по 1.50 или 4 Е за три броя

Общи условия

Активация на акаунт