Yves Rocher.fr

• 34 239
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • В полето, под тепето.
И аз не мога да видя поръчката си. Влизам през линка от емейла пиша каквото трябва- кл- номер и пощенски код и ми дава грлешка и да се свържа с  отдел клиенти. Cry

# 76
  • София
Аз току що си влязох. Пробвайте по-късно пак,сменете браузера.

# 77
Аз също не си видях поръчката в суивито. Така и не излезе! Всякак пробвах- и с единия и с другия код на Лил и въпреки това не се получи- нямало данни. Дори не ми отговориха на запитването какво става с поръчката ми. Получих си я обаче.  Peace

# 78
  • В полето, под тепето.
Пробвах от 3 браузъра- не става. Здраве да е . Важното е, че са си дръпнали парите по нощите и сигурно ще си я получа. Между другото ми се обадиха от банката да питат за тази среднощна трансакция. Joy
А и щом и  при Coolmummy така се е получила съм спокойна. Няма въобще да им пиша.
Ще чакам да се похвалите скоро с поръчките.  Hug
Моята е с оранжевите чанти, скоро ще се изкуша да направя и втора. Mr. Green

# 79
Да и аз успях да си видя поръчките. Статусът им е - подготвят се.
За код / за Лил/ първо пишех 59004, но после пишейки  59000 излезе справката.

ПП: ползвам за посредник Франсетобг.

# 80
Да напомня,че аз получих потвърдителен е-маил на друг човек и че поръчката му стои в моя акаунт.Първите ни 2 имена съвпадат и системата не е отразила фамилиите,а нали трябва да се изписват и имената на посредника. Напълно е възможно и при вас да се получават подобни неща. Даже се чудя дали не е по-добре да се изписва фамилията първо,така може да има евентуално по-малко съвпадения.
И при мен се получи същото, преди малко получих мейл на друг човек, адашка, с която имаме разлика само в презимето. Лошото е, че не мога да вляза в суивито си да видя какво е отразено там. Аз също имам поръчка от същата дата, та се чудя какво може да е станало.  Whistling

# 81
Аз направих поръчка в събота имам си 2 мейла вече,пише че е изпратена ,но сега като Ви четох погледнах 1-я мейл и се оказа ,че пише това за плащането Vous avez choisi de régler : carte de crédit dans 3 mois    Shocked  Имате ли представа какво означава?Иначе платих с Виртуална Виза на ДСК и не са си нито дръпнали парите ,нито са блокирани

# 82
  • София
И аз имам мейл. Имам поръчка, но помолих една мила дама да се обади по телефона...
Сайта е изключително коректен, дано и ние като клиенти бъдем такива...

Имам вече № клиент, в суивито влизам с ПК 59000, не с 59004.
Само дето датата на поръчката фигурира, че е от вчера, а не от 17... Да пристигне само, пък каквото ще да пише.  Mr. Green

Приятно пазаруване и дано нямаме повече поводи за паника...

# 83
  • насън...
Освен Евидънс има ли други парфюми, които долу-горе да си заслужават. Споделете някой по-лек и приятен ежедневен аромат, че не искам да поръчвам нещо, което ще захвърля, само заради подаръците  Mr. Green

ето този е много приятен и лек, то и името му го подсказва... Simple Smile до вчера беше в дестокажа и беше на добра цена, намален с 65%, но и 50% е добра цена...по принцип рядко намаляват парфюми с повече...
http://www.yves-rocher.fr/control/parfums/parfums-femme/eau-de-p … e/?cmSrc=Category
и тук още веднъж да благодаря на ralii, че ме включи  bouquet , че и аз се запетлях с тези падащите прозорчета и не ми даваше да сменя пощ. код...не бях пускала поръчка с новия адрес на франсето...чак после се сетих за варианто с нула отзад 59000...след дъжд качулка... Crazy
на мен пък са ми прекръстили лампата подарък с името на детското душ-гелче, което пуснах... Laughing Joy може и така да си се казва де... Joy дано всички всичко си получим накрая... Peace

# 84
Момичета, ето линк с цени от 1Е до 5 Е.
Горе в падащото меню си избирате цената.
Много често търсим нещо за допълване на поръчката, а този линк улеснява нещата.
Приятно пазаруване!!!!

# 85
При регистрация адреса на франсето целия ли се пише или съкратен както Евка е показала

# 86
При регистрация адреса на франсето целия ли се пише или съкратен както Евка е показала

Аз написах съкратения, както Евка е показала.....

# 87

Аз написах съкратения, както Евка е показала.....
благодаря

# 88
# 89
  • Карлово
 Ева, благодаря че ми отворихте очите.  bouquet

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 09:52 от chatNoir

Общи условия

Активация на акаунт