Yves Rocher.fr

• 35 170
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Пак въпрос стигнах до плащане... Не видях никъде ПейПал и давах с картата. Въведох и валидирах и ми даде само мерси за вашите данни, продължете. Натиснах и ми остава на същото място. Кошницата ми май още е пълна. Нямам мейл, няма индикации за нарпавена поръчка. Какво и как трябва да стане и най-сигурно къде да намеря начина за плащане с ПП  newsm78

# 196
  • София
Пак въпрос стигнах до плащане... Не видях никъде ПейПал и давах с картата. Въведох и валидирах и ми даде само мерси за вашите данни, продължете. Натиснах и ми остава на същото място. Кошницата ми май още е пълна. Нямам мейл, няма индикации за нарпавена поръчка. Какво и как трябва да стане и най-сигурно къде да намеря начина за плащане с ПП  newsm78

Отметна ли дебит над вида карта - виза ,МК  ?

# 197
Да, дебит имедиант. Ама нещо не се смени тази страница  newsm78 Пък не ми маркира къде и кое ми е грешно

Ох, че съм заплес  Mr. Green Изтървала съм малко цифрички от номера на картата  ooooh! Стана Simple Smile Сега да чакам клиентски номер ли?

Последна редакция: пт, 23 сеп 2011, 12:17 от Kokonut

# 198
  • Плевен
Имам въпрос към по- компетентните мами. Кодовете от S292  до S310 се различават само по условието за БД. Въпросът ми всъщност е - мога ли с един клиентски номер да се възползвам от изключително изгодната опция за закупуване на продукт за 10Е повече от един път, ползвайки 2 различни кода например от тази серия.
ПП: Подаръкът на код S293 е висулка от муранско стъкло.

# 199

Оля, това е супер, но има вероятност, при въвеждането на твоя кл.№ и кода при друг да изпише, че офертата не съответства на кл.№! Имайте го предвид!

Сега проверях - става, влизам, разглеждам, стигам до плащането.
Само че системата сохранява данните на последният ползващият този аккаунд, така че дамите, аз ще получавам меилите (ако стане така грешка) от мацка коя първа поръчах, тя ще получава от следваща и така по опашка hahaha

# 200
April, по принцип от един акаунт може с различни кодове, но за един и същ подарък. Често има по няколко кода за подарък.
Сега влязох и пробвах, с този код S293, в моя акаунт, в който имам вече поръчка с S306, май всичко е наред, и може да се пуска и с него при същите условия за 10Е.  newsm78
Подаръкът е друг, нищо че условията са същите.

# 201
  • София
Да, дебит имедиант. Ама нещо не се смени тази страница  newsm78 Пък не ми маркира къде и кое ми е грешно

Ох, че съм заплес  Mr. Green Изтървала съм малко цифрички от номера на картата  ooooh! Стана Simple Smile Сега да чакам клиентски номер ли?

Сега ще имаш потв.мейл за поръчката,а утре може би/събота и неделя не знам как ще е/ ще ти изпратят втори мейл с № на поръчката и клиент №. Peace

п.п. Сега се сетих ,че първата ми поръчка беше мин.събота и мейл имах в понеделник. Peace

# 202
 Hug
Чудих се снощи аз защо чета, чета и не намирам някъде да ми пише клиентски номер в мейла, но реших, че е от късното време и необходимостта за сън, а то не го давали веднага  ooooh!

Моля, който знае на франсето бг на кой мейл да им пратя бланката да ми го напише  Praynig Praynig

Кодчето "вс по 10Е" (мн оригинално го измислихте да се казва  Mr. Green) има ли срок на ползване?

п.п.
Благодаря на всички, които ми дадоха адреса на Франсето (ато съм проспала къде тр да е  ooooh!)
 Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 23 сеп 2011, 13:46 от anny_

# 203
Аз нещо не разбрах какви са възможностите за БД ако правя поръчка от основния сайт. Може ли някой да ми обясни? Благодаря!

# 204
И аз съм от скоро клиент на сайта и нямам много практика.
Забелязала съм, че винаги отдолу изписва колко е доставката и над каква сума доставката е гратис.
пример:
Frais d'envoi :
4.00€. Gratuits si commande > 25€

Frais d'envoi 4.00 €. Gratuit si commande > à 10 €

Последна редакция: пт, 23 сеп 2011, 13:27 от veronika

# 205

Моля, който знае на франсето бг на кой мейл да им пратя бланката да ми го напише  Praynig Praynig

francetobg@gmail.com

# 206
Аз нещо не разбрах какви са възможностите за БД ако правя поръчка от основния сайт. Може ли някой да ми обясни? Благодаря!
По принцип над 15е маха доставката, но има и кодове, които дават БД над 10е. Но при сегашните изгодни кодове за БД над 5е от куриера и тези с всичко по 10е, основния сайт остава на втора линия.

# 207
Здравейте,
аз имам въпрос относно името, което пишете за доставка - аз съм при Смарт деливъри и трябва да напиша името на получателката във Франция на първи ред, на втори ред мието име.
Дотук добре, но като плащам карта - банковата карта е на мое име.

Замислих се дали няма да ми откажат поръчката защото има разлика в имената на картата и името на получателката?
вие как процедирате с този казус?
Благодаря.

# 208
  • София
Здравейте,
аз имам въпрос относно името, което пишете за доставка - аз съм при Смарт деливъри и трябва да напиша името на получателката във Франция на първи ред, на втори ред мието име.
Дотук добре, но като плащам карта - банковата карта е на мое име.

Замислих се дали няма да ми откажат поръчката защото има разлика в имената на картата и името на получателката?
вие как процедирате с този казус?
Благодаря.
Хм, французите не държат само собственика на картата да плаща с нея...  Wink

# 209
Направих 3 поръчки за по 10 Е и срам не срам май ще пусна още  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт