Yves Rocher.fr

• 35 170
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • София
kashmir, аз първо се регнах от тук- Ев го е дала в първи пост  :

http://prikachi.com/images/689/3721689R.jpg

След това отиваш в офер куриер :

http://www.yves-rocher.fr/control/offre-courrier-magazine/

За първа поръчка от тук не ти трябва клиент№.Избираш си код с подарък от първи пост - В......

След като направиш първата поръчка от тук и получиш мейл с клиент№ може да се възползваш от другият код S306  ,който вече изисква клиент №.

# 271
Hug Теди, аз се регнах, но тук: http://wiki.yves-rocher.fr/
А до колкото схващам, за да направя първа далаверска поръчка тр да се регна в "основния сайт", който според мен бива да е с разширение ком, но там нищо не ми излиза  Confused
http://www.yves-rocher.com/

Ани,за първа поръчка си избираш евтинки неща от тук :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=595784.msg19744902#msg19744902

Избираш си код B370,B354, B355 ,B444 или останалите в първи пост. Peace
Добре бе, явно съм идиот! Уж ви изчетох и нищо! smile3514 Ми не става! Нали влизам от основния сайт? Слагам референтни от линка, който Теди е дала и ми излизат други цени. И нито един от кодовете не лови!  cry Как да я пусна пустата първа поръчка, че да имам и аз рег. номер? Моля помагайте! Praynig

П.П. Примерно мицеларната вода с реф.н. 873 76 на мен ми излиза 4.90 в кошницата, ане 4.50, като скрийншота. И ексфолианта за крака 00271 ми излиза 3.15, а не 2.60. Нито един кода не лови! Къде бъркам?  ooooh!

От "хартиен магазин" влизаш ли?

# 272
  • София
Благодаря ви на всички!  Hug Heart Eyes  И най-вече на myrzeliva!   bouquet То трябвало да се напише кодът на Code offre и после Valide... Аз си мислех напрво в кошницата... И стана едно мазало.  Rolling Eyes Но се оправих. Благодаря ви!  Heart Eyes

Теди, много ясно си го обяснила сега!  Peace

# 273
  • Пловдив
Благодаря ви на всички!  Hug Heart Eyes  И най-вече на myrzeliva!   bouquet То трябвало да се напише кодът на Code offre и после Valide... Аз си мислех напрво в кошницата... И стана едно мазало.  Rolling Eyes Но се оправих. Благодаря ви!  Heart Eyes

Теди, много ясно си го обяснила сега!  Peace

Аз трябва да благодаря на Теди и Злати, които вчера ми помогнаха с обяснения.  bouquet

# 274
  • София
Пуснах, пуснах!  newsm44  Сега на франсето им пишете, когато я пратят ли? И с потвърдителния мейл за изпратената поръчка ли идва така дългоочакваният клиентски номер?  Thinking

# 275
  • София
Сега за всички дето са с празни карти

имате възможност да платите след 3 месеца. На стъпката с въвеждането на номерата от картата отмятате не първото , "плащане веднага", а второто . И така.....празно в този сайт няма.

Вишенка, хич не търси банка ами сядай и поръчвай смело.
`Айде  няма нужда да плащаме 3 месеца... по стара българска традиция, все ще има такива, дето ще "забравят" да платят!  Whistling И там ли трябва да ни научат?  Mr. Green

И разсроченото плащане е със специални техни си карти, блу или каквито са там.
Aз съм се възползвала от тази опция в анлийския сайт. На третия месец сами си дръпнаха сумата.  Peace

# 276
  • софия
А дали е възможно да откажат поръчка? С тази "атака" дето направихме с този код ?  newsm78
И аз още нямам втори потвърдителен мейл с номер на колисимо и не мога да направя заявка към СД...а пък имам блокирана сума в картата  Mr. Green

# 277
лошо, много лошо това беше от твоята страна, явно моят мъж не ще ти благодари Joy Joy Joy

сега всички, кои пуснах поръчки през моят номер на клиент по един камън от часовника "скинуться" и аз ще имам часовник hahaha hahaha hahaha

во да правя не ми трябва все още крем за омладяване Tired

# 278
А дали е възможно да откажат поръчка? С тази "атака" дето направихме с този код ?  newsm78
И аз още нямам втори потвърдителен мейл с номер на колисимо и не мога да направя заявка към СД...а пък имам блокирана сума в картата  Mr. Green
почети последните 3 страници Peace

# 279
  • на морето

Значи  аз имам само една поръчка не от осн.сайт,а от тези с код без да се изисква кл.номер с подарък изненада за 50евро.Получих втори имейл с кл.номер и сега пробвам да пусна поръчка с далаверката.Стигам до стъпката за плащане.Вишенка ,от поста ти разбирам,че точно това не става и се чудя дали да пусна.Да не би после да ги отказват тези поръчки newsm78

Поръчката ми от вчера с код S306  вече е предадена в Колисимо.Не разбрах какво точно те притеснява ? newsm78

Ами притесни ме този пост на Вишенка-или аз не можах да го разбера нещо:
Така че, кои правя "пробната" поръчка за для има номер на клиента - правите я от основният сайт и след 1-2 дена ще имате меил.
Номера с поръчане от хартиен каталог (ползвайки кода, кой не изисква клиентски номер) за для имате номер на клиент для ползване за поръчка "всичко по 10 евро" - НЕ СТАВА

# 280
  • София
Пуснах, пуснах!  newsm44  Сега на франсето им пишете, когато я пратят ли? И с потвърдителния мейл за изпратената поръчка ли идва така дългоочакваният клиентски номер?  Thinking

1.Честито !Добре дошла в клуба  на изгонените съпруги от вкъщи . Grinning
2. Сега трябва да имаш потв.мейл за поръчката.
3. Утре или в понеделник ще получиш втори мейл с № на клиент и № на поръчката.Там ще имаш линк през който ще влезеш в суивито да си видиш поръчката.
3.За да пуснеш поръчка с код S306 и клиент №  влизаш от тук :

http://vpci.yves-rocher.com/VPCIYRFR/showIndex.do?country=FR

dodi,пускай смело след като цените се намаляват от 185 Е на 10 Е./става въпрос за онази подмладяващата програма /.Нямам идея какво си си избрала от реф № ,които Ев даде.

# 281
  • София
 Heart Eyes Благодаря, Тедичка!   bouquet  Прочетох,че някои са пуснали няколко поръчки от по 10 евро. Това значи ли, че код S306 може да се ползва повече от веднъж?  Rolling Eyes

# 282

Значи  аз имам само една поръчка не от осн.сайт,а от тези с код без да се изисква кл.номер с подарък изненада за 50евро.Получих втори имейл с кл.номер и сега пробвам да пусна поръчка с далаверката.Стигам до стъпката за плащане.Вишенка ,от поста ти разбирам,че точно това не става и се чудя дали да пусна.Да не би после да ги отказват тези поръчки newsm78

Поръчката ми от вчера с код S306  вече е предадена в Колисимо.Не разбрах какво точно те притеснява ? newsm78

Ами притесни ме този пост на Вишенка-или аз не можах да го разбера нещо:
Така че, кои правя "пробната" поръчка за для има номер на клиента - правите я от основният сайт и след 1-2 дена ще имате меил.
Номера с поръчане от хартиен каталог (ползвайки кода, кой не изисква клиентски номер) за для имате номер на клиент для ползване за поръчка "всичко по 10 евро" - НЕ СТАВА

Какво ти претиснява? Аз с големи букви и подробно напишах - че кога правиш поръчка от хартиен магазин - вторият меил не пращат, просто получаваш пратка си, да не чаат го хора, да не питат минала ли поръчка.

Ако при теб не става плащане - проблема е в твоят телевизор.

Аз говорях само за това, че пускане на поръчка от другите хартиени каталоги могат не дадът клиентски номер за для исползва после далаверка "всичко по 10 евро"
За для по-сигурно - пускат поръчка от основният сайт Peace

# 283
Heart Eyes Благодаря, Тедичка!   bouquet  Прочетох,че някои са пуснали няколко поръчки от по 10 евро. Това значи ли, че код S306 може да се ползва повече от веднъж?  Rolling Eyes
това значи че за 2 дена - 7 пратки пуснати с този код от един клиентски номер Laughing

# 284
Благодаря на vishenka за клиенския номер. Дано да дойде поръчката.
Има едно голямо черпене.

Има начин да си заредиш картата и в почивен ден. Не съм го правила от поне 2 год, но преди ставаше.

Клоновете на ПИБ в моловете работят и през почивните дни. Парите се осчетоводяваха за 3-4 часа. Внасяла съм пари и в неделя и вечерта съм поръчвала.

Но не харесвам курса на ПИБ - по-висок е - и затова предпочитам да ползвам картите си на ЦКБ.

Общи условия

Активация на акаунт