Пазаруване от френски сайтове

• 63 888
  • 743
  •   2
Отговори
# 420
Точно така е Ева, сама си си отговорила на въпроса Hug Точно в този сектор се ползват и излизат доста подаръци и то с БД

# 421
  • София
Къде е това сектора "commande en ligne" ?

# 422
Ева, кодът за куриер-магазина за Ив Роше се вписва в горното поле тук: http://www.yves-rocher.fr/control/offre-courrier-magazine/.  После кликваш на VALIDER.
Оffre courrier / magazine е бутон вдясно горе в основния сайт, отдолу избираш "поръчка онлайн", за да стигнеш до този начин на поръчване с код. Има полета за вписване на референтните номера на стоките от хартиените брошури и каталози. По-нататък се налага отново да се попълва адрес за получаване на поръчката, макар да имаш регистрация.

Ева, благодаря за новите кодове!   bouquet

Бях пуснала две поръчки с един и същи код, първият път подаръкът парфюм пристигна, а втория път май няма да го има (грамажът е по-малък, чакам поръчката в понеделник). Любопитно ми е дали е защото съм ползвала два пъти един код  newsm78   Има ли друг, пуснал само една поръчка с такъв код, при които парфюмът подарък липсва (не е вписан във втория, потвърдителния имейл)? И изобщо може ли един код да се ползва неколкократно от един акаунт, без това да се отрази на подаръците?

Последна редакция: сб, 17 сеп 2011, 16:18 от Чикита

# 423
Чикита аз писах преди две страници,че и при мен липсва парфюма в потвърдителния мейл,едно  момиче писа,че не го е получила.Ще видим в понеделник или вторник.

# 424
  • София
Благодаря за поясненията, момичета!   bouquet
Сега остава да се върна да потърся поста на Вишенка с реф.№.  Grinning
Eто поста и, ако на някого му е полезен - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=595784.msg19610144#msg19610144
Благодаря, Вишенка!   bouquet

Евааааааааааа, ти жалост нямаш, така през ноща започваш разбиваш семейният бюджет ooooh!
Видя ли каква съм лоша!? А ти и номера си  на клиент ми даде Laughing

Ето ги, добавени в кошницата:

Последна редакция: сб, 17 сеп 2011, 09:41 от Evа

# 425
  • София
Намаление в "албанците" на 3 суис - http://www.excedence.com/BOUTIQUE/Operation-MEGA-REDUC/145/template_145/1_3_39
Код B1VNU дава допълнителни 20% от вече намалените цени и БД над 50 евро.
Само за днес е...

И...
Който пропусна да се възползва от кода за -15 евро без минимална сума в Brandalley....
Код MODE15 е само за нови клиенти, до 19.09 е само.
Също така при покана на приятел, ако спазите условията на врътката, получавате 15 евро!

# 426
сега си погледнах брошурките от ив роше
N535 - А.кафявата чанта или дуо парфюми SO ELIXIR или чек.  В. кафява туника 60 - р-р S/M 61 - р-р L/XL; над 15€ - плетено златисто коланче; номерата на продуктите май са от 01 до 51

# 427
  • София
Аз сефтосах сайта с една скромна поръчица за 5 евро и с код B444 за подарък-изненада на стойност 50 евро...
Да видим каква е изненадата... Laughing

# 428
Аз сефтосах сайта с една скромна поръчица за 5 евро и с код B444 за подарък-изненада на стойност 50 евро...
Не много радвайте се на тези изненади Laughing
Аз получах като изненада на стойност 22 евро (от основен сайт, кога друг подарък беше бански) - някава маска за лице за жените след 45)))) 50 мл маска, ама кутийка беше красива hahaha

# 429
  • на морето
Може ли да ме ориентирате къде да прочета как става регистрацията в Ив  Роше HugВ първи пост не открих

# 430
За поръчка от хартиените оферти на Ив Роше,само моето име ли трябва да напиша ,защото не виждам празно поле ,за да напиша A L INTENTION DE

DIMITAR STOYANOV

# 431
  • Пловдив
Момичета, на края на тази страничка е обяснено как става регистрацията, това за Д. Стоянов не се пише: http://www.francetobg.net/bg/ofjerti/

# 432
Есенция Лимонова,много благодаря!

# 433
Честита поръчка!
А може ли да попитам как извърши плащането - с карта или Пей Пал, аз бях платила поръчката от основния сайт с карта, като гледах сумата да е над 10€, както при поръчките от ЛР.

# 434
  • София
Честита поръчка!
А може ли да попитам как извърши плащането - с карта или Пей Пал, аз бях платила поръчката от основния сайт с карта, като гледах сумата да е над 10€, както при поръчките от ЛР.
Мерси!  Wink
Платих с карта, Мастъркард. ПП изобщо го нямаше като опция.
С МК досега нямам проблеми при плащането, затова избрах нея.

А по принцип французойките ги правят тези поръчки за 1.50 с подарък за 50 евро.
Последна четох, че получават мъжки комплект, но не помня кой код беше и какъв точно беше подаръка. Реших да рискувам...  Laughing
Дано няма проблем, че 2 пъти вече рискувам с нов сайт , и все проблем някакъв... ooooh!
Получих един чек от Дамарт, който да си го чукам от главата...

Общи условия

Активация на акаунт