Пазаруване от френски сайтове

• 63 891
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, знаете ли дали Смарт Деливъри взимат пратки от пункт или трябва да се праща до техния адрес.

Благодаря предварително

# 316
  • София
Момичета, знаете ли дали Смарт Деливъри взимат пратки от пункт или трябва да се праща до техния адрес.

Благодаря предварително
Ами, попитай тях, освен това има тема за превозвачите- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=598580.0

Вишенка, честити придобивки! Много са хубави! Simple Smile

# 317
Вишенка, часовника ти е суууупер. Браво!!!

А с твоя развален български си много сладка Hug Hug Hug, с кеф чета постовете ти.

Шапка ти свалям как се опитваш да помагаш и да даваш обеснения, колкото и трудно да ти е.

Голяма сладурка си  Heart Eyes

# 318
  • София
Момичета, как се използват чековете-подарък от Ив Роше?

# 319
  • В полето, под тепето.
Опитвам се да подминавам постовете за Ив Роше, но нещо май скоро ще се предам. Joy
Вишенка били дала номерата на 2-3 артикула от хартиения каталог- нещо като душ гел, изгоден крем за тяло, ексфолиант.
  bouquet

# 320
  • насън...
Опитвам се да подминавам постовете за Ив Роше, но нещо май скоро ще се предам. Joy
Вишенка били дала номерата на 2-3 артикула от хартиения каталог- нещо като душ гел, изгоден крем за тяло, ексфолиант.
  bouquet

По принцип хартиените оферти се активират с винетки, които се попълват в празните полета най-отдолу...всяка оферта си идва с определен набор от продукти, които отговарят на съответната винетка...ако нямате офертата с винетките много лесно можете да си налучкате винетките, като кодовете в ларедут...започвате от 01 до 99, както и комбинации от буква мисля пак съгласни само и цифрите от 1-4, напр. 1R..дано го обясних добре... Blush така се налучкват доста интересни и изгодни неща... бях нацелила един мъжки парфюм с подарък душ гел към него на по-добра цена от парфюма в сайта...ама не помня къде го записах и сега пак трябва да нацелвам, за да си пусна поръчката... Crazy  Laughing едни и същи продукти могат да имат различна цена с различните оферти...просто трябва да се пробва Peace

аз пък да питам вишенка с кой код намаля уреда за кисело мляко в 3суис...мерси...  bouquet

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 14:21 от Amen

# 321
Според мен най-изгодната за сега оферта от Ив роше H145
лот от 3 душ-гел - 46
4 парфюми (мини) - 47
5 мини червило - 48
балзам за уста - 49 и 50
някой там гел - 51

Давам всички реф номера от каталог, а вие налучквайте какво на вас трябва (тези реф номера различни от реф номера от сайта)
41584
45138
86551
60995
23061
23713
39130
87376
14520
84413
73952
06088
40658
13283
64839
76957
79955
40550
82092
68924
57753
13498
22470
08626
00271
01496
89624
29787
12722
61076
05076
52837
09169
23557
82358
23122
66172
28103
27974
66290
16793
87969
56650
23205
86090

Това всичко кое можете да купуте с тази оферта (естествено можете купуте неща от сайта, само че без отстъпка) Hug

А за 3 suisses -  минавайте в тема за този сайт на послена страница има кодове  bouquet

# 322
  • В полето, под тепето.
 Hug  bouquet
Ще изчакам малко да ми заредят картата и.............. Mr. Green
До адреса на превозвачите се пускаше нали newsm78 Питам, защото вече се обърквам от толкова теми и сайтове #Crazy Малко се плаша от себе си с това пристрастяване Embarassed

# 323
  • насън...
благодаря, вишенка!  Hug

а някой отказвал ли е след направена поръчка неналични стоки от даксон? да сподели как става номера...мерси....  bouquet

# 324
Как се развиха нещата с обърканите  и разменени поръчки от Daxon?  Получихте ли си нещата в крайна сметка?
И трябва ли да получа потвърдителен мейл за направената поръчка?

Аз пуснах една поръчка и сега не мога да си вляза в акаунта - влизам в този на някой си Дончо Донков и даже получавам имейли, адресирани до него ...?!

# 325
  • София
Как се развиха нещата с обърканите  и разменени поръчки от Daxon?  Получихте ли си нещата в крайна сметка?
И трябва ли да получа потвърдителен мейл за направената поръчка?

Аз пуснах една поръчка и сега не мога да си вляза в акаунта - влизам в този на някой си Дончо Донков и даже получавам имейли, адресирани до него ...?!

Трябва да получиш потв.мейл за поръчката.
Аз бях в същото положение.Поръчката ми беше на името на Дончо.Хората от СД се били свързали с него и той казал ,че има регистрация ,но няма поръчка от там. Също така на моят мейл получавах оферти на негово име.

Описах подробно какво съдържа моята поръчка ,изпратих им потв.мейл за поръчката от Даксон и транзакцията от банката.Имаха една пристигнала поръчка от Даксон на фр.адрес и бяха я отворили ,за да видят съдържанието.Оказа се ,че е моята поръчка с получател Дончо Донков.

Парите изтеглени ли са за тази поръчка ?Пиши на Смарта и опиши какво съдържа поръчката ти и ,че евентуално поръчката ти ще е на името на Дончо. Peace

Успех !

п.п.Аз веднага получих потв.мейл и добре ,че стана така ,защото след 3 дни ме блокираха.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2011, 11:01 от tedichka07

# 326
Привет.
Моята объркана поръчка от Даксон също си я прибрах, с любезното съдействие на превозвача, в моя случай Франсето. Писах им, уточнихме нещата и ми я изпратиха директно. Трябва да уточня обаче, че моята поръчка излезе с имената на мама Цоцоланка и си бях спокойна, щото имах нейното уверение, че и при нея да пристигне ще си я получа.
Потвърдителния мейл за направената поръчка май пристигна 1-2 дни след като направих поръчката.
И моят съвет е да се свържеш с превозвача.

# 327
Kusmet-а случайно не беше ли това, твоята объркана поръчка.
http://prikachi.com/images/671/3764671l.jpg
Доколкото си спомням точна тази беше описала в един друг пост. Ако греша и не е твоята  се извинявам предварително! Надавям се този за когото е била да прочете.
Досега си мълчах но лекичко ми писна. Скъсахте се да благодарите на превозвача- то няма нищо лошо в това, но не се ли чудите как точно е разбрал , че поръчката е за друг и т.н
Откъде имам аз тази снимка и т.н. Не поисках чуждата поръчка, водих кореспонденция с превозвача, изпратих им и снимка от акаунта си. Радвам се, че е получена от собственика си.
Но не пишете глупости-.Превозвача няма как да разбере коя поръчка е чужда, след като е с друг клиентски номер и на друго име.  Всичко зависи от това дали ще попадне в акаунта на честен  човек или не.
Ако исках благодарности , щях да пиша с обичайния си ник. Peace
След направената добра реклана на Франсето за благодарности се правят на ударени и не ми отговарят на едно искане за поръчка. Има начин да я направят, но явно не им се занимава.
Честно казано в бъдеще доста ще си помисля преди да се занимавам с това, някой да си получи поръчката. Cry

# 328
  • София
Моли,е как да няма как да се разбере чия е поръчката ? newsm78

Нали подробно се описва какво си поръчал ?!Едва ли има еднакви поръчки ,с еднакви неща и размери.

Моята поръчка от Даксон беше чрез СД.Говорих с тях по телефона и им обясних как стоят нещата с този сайт.Реагираха както трябваше - отвориха поръчката и провериха артикулите.

В бланката съм описала съдържанието на поръчката.Лицето на която се водеше поръчка нямаше пусната бланка за такава поръчка.Изпратих и копие от потв.мейл от Даксон.

# 329
Kusmet-а случайно не беше ли това, твоята объркана поръчка.
http://prikachi.com/images/671/3764671l.jpg
Доколкото си спомням точна тази беше описала в един друг пост. Ако греша и не е твоята  се извинявам предварително! Надавям се този за когото е била да прочете.
Досега си мълчах но лекичко ми писна. Скъсахте се да благодарите на превозвача- то няма нищо лошо в това, но не се ли чудите как точно е разбрал , че поръчката е за друг и т.н
Откъде имам аз тази снимка и т.н. Не поисках чуждата поръчка, водих кореспонденция с превозвача, изпратих им и снимка от акаунта си. Радвам се, че е получена от собственика си.
Но не пишете глупости-.Превозвача няма как да разбере коя поръчка е чужда, след като е с друг клиентски номер и на друго име.  Всичко зависи от това дали ще попадне в акаунта на честен  човек или не.
Ако исках благодарности , щях да пиша с обичайния си ник. Peace
След направената добра реклана на Франсето за благодарности се правят на ударени и не ми отговарят на едно искане за поръчка. Има начин да я направят, но явно не им се занимава.
Честно казано в бъдеще доста ще си помисля преди да се занимавам с това, някой да си получи поръчката. Cry

Ами не, колкото и да е странно се оказа, че има поне 2 поръчки с еднакви артикули. Та, тази, която ти постваш не е моята. Моята беше с друг номер на поръчка и колисимо.
Предпочитам в случая да не коментирам квалификацията ти, че някой пише глупости...Съжалявам, че имаш проблем с превозвача, ама ако някой е доволен от нещо не би ли следвало да го сподели... newsm78 Темата не е само за оплаквания, нали?
Между другото, те не са си приписвали заслугата, че незнайно как са разбрали за объркването, а ми изпратиха две снимки, получени явно от теб, за да уточним коя поръчка точно е моята и не са скрили името ти, последва и телефонно обаждане. Пък и аз също разполагах с потвърдителни мейлове от Даксон, а до банкови извлечения слава Богу не се стигна...
Надявам се, че и другият собственик си е получил нещата и се радвам, че има достатъчно честни хора все още.

Общи условия

Активация на акаунт