Пазаруване от френски сайтове

• 63 894
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Искам от сърце да благодаря на две дами.....

На Евето за споделената машина за мляко от Даксон и за това как най-изгодно да се вземе newsm51 newsm51 newsm51

И на Късмет, която ми я поръча и която се оказа после,че ще ми дойде като подарък от сайта newsm51 newsm51 newsm51

Бла-го-да-ря ви!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Ето я - http://i120.photobucket.com/albums/o195/rdjvl/DSC04403.jpg

Получих и шала - хубав е, приятен, хареса ми и дъждобранчето с елека - ще си ги нося с кеф, нищо,че са ми малко големи.......

# 301
  • Бургас
Честито, Маме!
Пробва ли я?

# 302
Честито, Маме!
Пробва ли я?

Сега се образовам теоретично, а като донесе мъж мляко - и практично.....Благодаря!  bouquet

# 303
# 304

Със здраве да си ги ползваш! Виж какви хубави новини идват от Даксон!  Simple Smile

# 305
  • София
А аз си получих машинката за мляко от Брандалей!!!  Party
И аз съм много доволна! За 2.50 евро(с доставка 8 евро)  Rolling Eyes... 

Маме, със здраве да я ползвате!! Много се радвам за теб!  Hug Браво и на Късмет!   bouquet

# 306
  • В полето, под тепето.
 Embarassed

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 19:04 от Теси

# 307
  • София
Ев,благодаря и аз !  newsm51 newsm20 newsm51

Получих си радиото.Макар и мъничко като размер на мен много ми харесва. Peace

http://tedichka07.snimka.bg/other/laredut.444546.24812667.big

# 308
  • Русе
Не важи ли още офертата за радиото?

# 309
# 310
Здравейте,
вчера си направих регистрация в ив роше, днес пуснах първа малка поръчка за 12,65€  Simple Smile
Дано всичко е наред и си получа нещата  Simple Smile
ползвах код за нов клиент bienvenue01, който намалява 3 от 15€ + подарък по избор и безплатна доставка над 15€ до френски адрес, подаръчето си избрах купичките  + 3 тестерчета  Simple Smile
отивам да ви чета, че имам за наваксване  Hug

# 311
Момичета, я обяснете за тези машини за мляко - как ги вземате така изгодно, с какви кодове,  налични ли са още, въобще как става работата?

# 312
  • София
Момичета, я обяснете за тези машини за мляко - как ги вземате така изгодно, с какви кодове,  налични ли са още, въобще как става работата?
Аз я поръчах от  Brandaley, когато имаше код за -15 без минимална сума.
Мамето я поръча от Daxon, пак с код за -15 без минимална сума.
В момента няма толкова изгодни.  Peace

# 313
Момичета, я обяснете за тези машини за мляко - как ги вземате така изгодно, с какви кодове,  налични ли са още, въобще как става работата?
Аз имам една закупена от 3suisses за майка ми, сега там има една намалена на 14,99 така че можеш сложиш още нещо до 20 евро, и ползваш кода за -11 евро +доставка 6 евро.
В края ще имаш машинка, още нещо и подарък - плюс това свичко те доставя до превозач -  за същите 15 евро Hug

п.с. моята леля в украйна купях такава машинка за 60 евро Thinking просто там няма такива сайтове и посредники

# 314
Бързам да кажа за нови оферти от Ив Роше.
Днеска вземах пратката си с часовник, след малко (кога ще заредя батерии) ще пусна снимки на поръчка.

Има нов код от хартиен каталог - H145
Дава чанта, или чек на 50 евро, или парфюм по избор.
Освен това дава някаква блуза (в цвят като беше бански) и колан при поръчка над 15 евро.
На кой трябва да снима каталог - свиркайте

Има още един код M134
Дава подарък-сюрпрайз за 20 евро

И още оферта N392
2 чаши+някакъв подарък (с френзки аз съм не на ясно)
оферта важи за хапчета и омладяващи крема

И още имам вестник-каталог с оферта M436
дава еликсир, или парфюм, илимъжски еликсир
+ шарена чанта при поръчка над 15 евро

И още един каталог с стоки 2 на цена на 1

И още - оферта от www.actualite-litteraire.com

На кой какво интересно - свиркайте, ще снимам оферти (за съжаление сканер нямам)  bouquet

Ето го часовник и други подаръци

А това е парфюми (комплект от мини варианти за 7 евро) и други стоки - поръчка от сайта

Дезодоранти хубови - вече ги ползвах, скраби също, а шампуан - днеска вече миях глава))) втори път не ще мия, но кога опитам - ще споделя с вас Laughing

Последна редакция: вт, 30 авг 2011, 15:30 от vishenka

Общи условия

Активация на акаунт