Yves Rocher.fr

• 34 244
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • на брега
Имаме в списъка с една от поръчките с вълшебен код - LOT NATURE+GINSE за половинката  Simple Smile, но разкрасителната терапия за мен я няма Thinking
За Евка    bouquet

# 676
 Party моята подмладяваща серия е тук

# 677
Здравейте, на 1.10 пуснах поръчка от куриера с бюти сета подарък, но все още нямам втори мейл с клиентски номер, а парите вече са дръпнати от картата. Как да разбера дали изобщо е пратена като за проследяването ми иска номер.
При вас как беше при първа поръчка? Кога получихте номер и имали причина да се притеснявам че няма потвърждение, а парите са изтеглени?
 Hug

# 678
  • Гражданин на света
Може би вече ще ми се скарата но аз пак имам питане. Поръчах /или поне така си мисля/. На имейла ми дойде следното http://www.prikachi.com/images/792/3901792c.jpg
въпроса ми е следния да чакам ли поръчка или ......
за първи път поръчвам от този сайт и ми е притеснено. Благодарение на много от вас успях да се науча да си пазарувам от ларедут. Искрено се надявам и от тук да успея с ваша помощ да се справя  bouquet
П.С Пуснах поръчката си със франсето

# 679
Има ме в списъка! Чакам само подмладяващата серия, та..това ще да е! newsm44
Поръчката е от 23.09.

# 680
На мен при проверка в suivi-то ми излиза този надпис за поръчка направена на 23.09 и получен естествено втори имейл.

Lorsque nous avons traité votre demande, le système a répondu :  

Nous ne sommes pas en mesure d'afficher les informations concernant le suivi de votre commande.
Contactez-nous, en cliquant sur "Contactez notre service client

Дали ще я получа  newsm78

# 681
Здравейте, на 1.10 пуснах поръчка от куриера с бюти сета подарък, но все още нямам втори мейл с клиентски номер, а парите вече са дръпнати от картата. Как да разбера дали изобщо е пратена като за проследяването ми иска номер.
При вас как беше при първа поръчка? Кога получихте номер и имали причина да се притеснявам че няма потвърждение, а парите са изтеглени?
 Hug
Не знам дали ще съм ти от полза, но да споделя - на 24.09 късно вечерта пуснах две поръчки, веднага получих първи потвърдителен мейл, а след това - на 27.09 и втори, с клиентския ми номер. Парите по картата ги блокираха също на 27, а са изтеглени на 30.09. В суивито, доколкото виждам, а и така предполагам, поръчките ми са пристигнали на фр. адрес на 29.09. Hug

... и аз съм в списъка  Blush

# 682
Ех, и аз в списъка на щастливките, които ще се подмладяваме.  Joy

За информация, нямах втори потвърдителен е-мейл. Пък и вече не мога да вляза в профила си, за да проверя статуса на поръчките.
Опитвах се да видя как става поканата за приятел, и сайтът ме информира, че не мога да каня щом нямам регистрирани поръчки.  /допускам грешката ми, да е в превода на съобщението/  Embarassed
А това е далеч от истината. Имам направени, дори получени, пък и пътуващи към мен.  Joy

# 683
А мен с поръчка от 20.09 и поръчки с вълшебния код ме няма.

# 684
Мерси за отговорите  Hug
Предполагам че щом са си изтеглили парите, значи са пратени.
Значи сега ще се чака за развръзката Simple Smile кое дошло, кое не.
А клиентският номер от къде мога да го разбера тогава, за следваща поръчка?

# 685
  • София
Аз съм в списъка с 2 - те поръчки с "кода", не съм получавала втори мейл.
Парите са изтеглени...

И в суивито не мога да вляза 3 ден вече.

Така че, търпение и само търпение!  Mr. Green

# 686
Пратили са ми втори мейл за вчерашната поръчка с код N535  Heart Eyes

Много се надявам да получа подмладяващата серия със следващия курс  Praynig

# 687
Евче браво че са ти ги пратили, че, точно на теб ако ти се беше случило......ох...добре че не е.  bouquet  bouquet  bouquet

Аз чакам със Смарта, ама бая ще си почакам. Давидим де.

# 688
момичета,и аз съм в списъка,това е първата ми поръчка!!!!!!

# 689
  • София
момичета,и аз съм в списъка,това е първата ми поръчка!!!!!!
Е, Дени, честито! Много се радвам за теб!  Hug

Мерси, Anais! При първите 2 поръчки изтръпнах и вече нито следя, а само чакам... Wink Мъж ми ще намаже скъп подарък без повод...  Mr. Green

Френчитата казват, че сайта е изключително коректен, това ми е напълно достатъчно!  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт