Yves Rocher.fr

• 34 267
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Търсих, търсих и не мога да открия от къде се изпраща покана на приятел Thinking.
И да изпратиш няма много полза. Аз поканих трима души, двама със сигурност са поръчали и още си чакам отстъпката.
Девойки, каква е минималната сума за поръчка?
5 E + доставка
Добре, кажете поне от къде Simple Smile.

# 661
Търсих, търсих и не мога да открия от къде се изпраща покана на приятел Thinking.
И да изпратиш няма много полза. Аз поканих трима души, двама със сигурност са поръчали и още си чакам отстъпката.
5 E + доставка
И от сайта директно и от куриер магазина(излиза като съобщение при по-малка сума), то си го пише:
 Pour des raisons techniques, le montant de chaque commande passée sur le Site doit être au minimum de 5€, hors frais de port.
Vous pouvez cependant commander sans montant minimum par téléphone au 0805 02 30 40 (appel gratuit depuis un poste fixe)ou en utilisant votre bon de commande papier.
По технически причини, размерът на всяка поръчка на сайта трябва да бъде поне € 5, с изключение на транспортните разходи.
Въпреки това, можете да поръчате без минимални като се обадите на 0805 30 40 (безплатно обаждане от стационарен)
или с помощта на вашата поръчка хартия.

# 662
  • София
5 E + доставка

Горе вляво, където пише VOTRE ESPACE PERSONNEL третата опция е Parrainage и оттам избираш parrainer mes amis. Но ми е странно за какво ти е след като нито ти, нито поканения ще имате каквато и да било полза.  newsm78
А за минимална сума питах, защото преди не ме допусна да платя при поръчка от 14 евро.

# 663
Благодаря, iveto_11  bouquet.

# 664
  • Варна.....
Момичета, имам проблем с регистрацията- не ми дава да изпиша града, а като въведа само пощ. код на града на превозвача, ми се отваря прозорец, че няма съвпадение между пощ- код и град?

едит: Пощ. код на Лил е 5900, а от сайта на превозвача дават 59004 /вероятно под -район/. Като се впише 59000 става регистрацията.

# 665
N404,n408,n409 - Ensemble 5 pièces apéritif 
N405,n406,n410 - ensemble MAXIM'S

# 666
Така,до тук с хвалбите  Simple Smile сега обаче искам да ви споделя,че продължават да не блокират и да не теглят пари  Rolling Eyes и вече искам да правя нови поръчки,но това ме спира и не знам как да процедирам по на татък  newsm78

Това за вече получените продукти ли?
Ако да - ми...поръчвай, пък, ама дръж все пак наличност по картата.
Ако не - пак поръчай, нищо не губиш... : Sunglasses - лично мнение!

Аха, те щото трева пасат. Нали на мен така ми направиха "подарък", след което изобщо не ми шипнаха втората поръчка и ме затриха като клиент. И по-добре, нали споделих, че не ми допада козметиката така или иначе. Та накратко- няма как да се поръчва без да се плаща. Най-малкото ще ни резнат достъпа на всички български карти, така че подобни пропаганди не са никак здравословни.

Е, къде пък видя пропаганда да не се плаща? В израза "ама дръж все пак наличност по картата" ли?
Момичето се чуди дали да поръчва и личното ми мнение е - да, като си държи пари по сметката. Или ще й изпратят нещата и някога ще си дръпнат парите, или няма да ги дръпнат, ама няма и да пратят нищо - къде е измамата?

# 667
  • Гражданин на света
Момичета в началото на темата пише че може плащане с пейпал. Може ли наистина, че аз нещо не намирам как или вече не може? Благодаря ви   bouquet

# 668
  • София
Момичета в началото на темата пише че може плащане с пейпал. Може ли наистина, че аз нещо не намирам как или вече не може? Благодаря ви   bouquet
Може, но само от основния сайт, в куриерския магазин не може.
И плюс това ,няколко момичета се оплакаха, че и от основния не им разрешава с ПП.
Аз си го обяснявам, че системата разпознава държавата(че не е ФР) и затова не допуска плащането.

# 669
сайта променя условия просто Peace
аз първите поръчки плащала с пейпал, а после - сайта изисква адреса на регистрация пейпал и адрес на получаване бъдат същете, така ми пояснила служба на пейпал.
А така че ние нямаме регистрирана френска карта с адрес на регистрация в Франция - остава само карта  bouquet

# 670
Днес май чакаме новия списък  Grinning
Чакаме да току-що проверих.

Последна редакция: пт, 07 окт 2011, 14:32 от Iliana__

# 671
Чак сега успях,но да дам и аз отчет за получените две поръчки.
Душгелове,шампоани и крем за лице-много ми харесаха.
Най-много обаче ми хареса кафявата чанта,която е на първа страница на темата
Сега чакам и аз подмладяващата( Grinning) серия,но да видим дали ще я получа Praynig
И специално за Ева   bouquet  bouquet  bouquet

# 672
На бързо да споделя, че съм доволна от втората си поръчка  Flutter
Очарована съм от шампоана с лайка  Heart Eyes невероятен аромат! и косата ми го хареса  Flutter http://www.yves-rocher.fr/control/product/~category_id=5264/~product_id=35966
http://www.yves-rocher.fr/control/product/~category_id=1610/~product_id=87376 много освежаващо за кожата, но среща проблеми с отстраняването на спиралата ми, поръчах вчера нещо друго  Embarassed
http://www.yves-rocher.fr/control/product/~category_id=6155/~product_id=78027 и http://www.yves-rocher.fr/control/product/~category_id=4310/~product_id=66905 също съм много доволна, деликатен аромат, кожата - мека и хидратирана  Heart Eyes
И мини продукти и тестерчета, които ме карат да се замислям дълбоко и да поглеждам към картата  Crazy

Списъка излезе, няма ми я подмладяващата серия  Crossing Arms само от Ив Понрой ми е пристигнала пратката  Rolling Eyes Ще чакам и ще се надявам следващата седмица да е при мен  Praynig

Amen   bouquet благодаря за огромния жест   bouquet

# 673
Най-много обаче ми хареса кафявата чанта,която е на първа страница на темата
покажи снимка, моля те  Praynig и аз я очаквам и ме има в списъка с пристигнали поръчкиии newsm44

# 674
Нищо няма да имам от поръчките ми с вълшебния код  Cry

Общи условия

Активация на акаунт