Yves Rocher.fr

• 34 273
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Карлово
По повод не дръпнатите пари за поръчките от Yves Rocher.
Посъветвайте ме какво да направя? Къде им пишете? На какъв език - само на френски !?  newsm78

Ева ни помоли да не привличаме внимание.
И аз имам неизтеглени пари, но и поръчките не зная дали ще ми изпратят де.
На английски писах и аз и също не получих отговор. Явно не желаят да кореспондират на друг език, освен на френски.
Като си дръпнат парите да споделиш в темата   Praynig, за да се успокоим и ние.

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 09:07 от chatNoir

# 646
Дами, моят съвет е да оставите хората да си вършат работата. Няма нищо притеснително, в това , че не са дръпнали паричките. Ще си ги дръпнат. Проблем щеше да е ако вие имате да взимате.

И наистина не привличайте внимание да не ни "духнат под опашката"
Да не ви плаша много ама, има много френски дами, които не са си получили поръчките с разкрасителния код. Има и такива с неправомерно изтеглени повече пари. Най лошото е че не се знае кога ще ги върнат от сайта, нито се знае на какво основание някои момичета получиха поръчките си от по 10Е а на други са отказани, дори блокирани акаунти.

Така че.... Naughty много внимавайте и не се занимавайте с глупости, а просто изчакайте.

# 647
  • на брега
Момичета, вчера направих поръчка за 10.50 е. Днес в сюивито ми са отразени две поръчки - едната е моята-сумата съвпада (имам си мейл за нея), но другата-на стойност 53 евро не е моя!!!??? Shocked Shocked Shocked Някакви идеи? какво ще да е това?
Date commande  N° commande  Origine  Statut commande  Date expédition  Distributeur  Montant de la commande (€)  Etat facture  Date échéance initiale  Montant reste à payer (€)    
05/10/2011  0210  Internet  en cours    10,50    0,00    
05/10/2011  0114  Internet  expédiée  05/10/2011  La Poste  63,60  non payée  04/01/2012  53,00  

# 648
това ще да е преплитане на акаунти....втората поръчка не е платена

# 649
  • Гражданин на света
Момичета, моля ви не ми се карайте а ако може ми помогнете. Трети ден чета, чета и не мога да се оправя как става поръчването в сайта. регистрирах се сама в сайта но доколкото разбрах май е грешка може би трябваше да искам покана, както и да е. Сега се опитвам да си поръчам парфюма евиденс с реф. номер но незнам къде да го напиша този номер абе изобщо тегава работа. Дойде ми някаква брошурка /предполагам на повечето от вас дето пазаруват от ларетут също/ и там евиденска заедно с ролка го има на 16 евро. Е искам го но как да го поръчам. Благодаря ви дано сте ми разбрали словоизлиянията.   bouquet

# 650
И аз имам втори  мейл за поръчка от 04.10 от основния сайт с подарък за 50 Е(номер 3 - парфюм TENDRE JASMIN) Поръчката е на стойност  11,45Е, а кото вляза в суивито(с посочения клиентски номер в мейла newsm78 който е различен от последния път) ми изписва това:
Date commande    N° commande    Origine    Statut commande    Date expédition    Distributeur    Montant de la commande (€)    Etat facture    Date échéance initiale    Montant reste à payer (€)

05/10/2011    0210    Internet    expédiée    05/10/2011    La Poste    43,25    non payée    04/01/2012    31,80    

Супер странно?!

А имам две поръчки още от куриер магазина, за които нямам никаква информация, но там принципно по-бавничко стават нещата, та не ги мисля, но това ??

# 651
И аз с въпрос: Колко дни горе долу като направиш поръчка от сканирания каталог  /нов потребител съм/ получаваш тракинг номер?  newsm78

# 652
  • Карлово
Може и на следващия ден да поучиш, аз така получих.

# 653
Аз получих клиентски номер следобяда, сутринта направих поръчката  Peace

# 654
Бихте ли показали малиновия оцет?

# 655
Момичета, моля ви не ми се карайте а ако може ми помогнете. Трети ден чета, чета и не мога да се оправя как става поръчването в сайта. регистрирах се сама в сайта но доколкото разбрах май е грешка може би трябваше да искам покана, както и да е. Сега се опитвам да си поръчам парфюма евиденс с реф. номер но незнам къде да го напиша този номер абе изобщо тегава работа. Дойде ми някаква брошурка /предполагам на повечето от вас дето пазаруват от ларетут също/ и там евиденска заедно с ролка го има на 16 евро. Е искам го но как да го поръчам. Благодаря ви дано сте ми разбрали словоизлиянията.   bouquet

сними или осканирай каталог (кой получах в поръчка от ларедут), последна страница, там къде трябва попълва вякакви глупости като имената брой на стоки и друго и аз ще ти сориентирам Hug

# 656
# 657
Търсих, търсих и не мога да открия от къде се изпраща покана на приятел Thinking.

# 658
  • София
Търсих, търсих и не мога да открия от къде се изпраща покана на приятел Thinking.
И да изпратиш няма много полза. Аз поканих трима души, двама със сигурност са поръчали и още си чакам отстъпката.
Девойки, каква е минималната сума за поръчка?

# 659
И да изпратиш няма много полза. Аз поканих трима души, двама със сигурност са поръчали и още си чакам отстъпката.
Девойки, каква е минималната сума за поръчка?
5 E + доставка

Общи условия

Активация на акаунт