Yves Rocher.fr

• 34 286
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Да попитам номера на поръчката  къде мога да видя???Извинявайте за досадните въпроси,но съм отбелязала ,че ще платя с чек ,докато търся пай пал. Sick

# 631
S324, s326,s327-s333 - пончо и ръкавици (полар) ,над 39(45)Е черна чанта
S325 - масажор

# 632
Аз пък поръчах за първи път днес от сайта. И аз не видях къде се плаща с  ПП. Платих с дебитна, виза електрон на ПИБ. Някой поръчвал ли е с виза на ПИБ? Дали ще има някакъв проблем ?  newsm78
В смисъл виза електрон дебитна на ПИБ? Няма да имаш никакъв проблем!

# 633
Аз пък поръчах за първи път днес от сайта. И аз не видях къде се плаща с  ПП. Платих с дебитна, виза електрон на ПИБ. Някой поръчвал ли е с виза на ПИБ? Дали ще има някакъв проблем ?  newsm78
В смисъл виза електрон дебитна на ПИБ? Няма да имаш никакъв проблем!
Благодаря   bouquet

# 634
  • Варна
По повод не дръпнатите пари за поръчките от Yves Rocher.
Имам поръчани и платени 2 поръчки ( получих си ги отдавна!)  smile3521
Едната на 24.08. - за нея са си дръпнали парите! smile3501
Другата на 25.08. - за нея парите за само блокирани, но не са дръпнати. smile3506
Писала съм им вече 3 пъти с молба да си вземат най накрая парите ..... нямам отговор!?  alert
Пиша им на англ. защото френски не зная - може ли заради това да не ми отговарят!?
На 29.09 и на 30.09. пуснах още 2 поръчки, за който нямам 2-ри имейл и не мога да разбера как се движат.  smile3516

Всички поръчки съм плащала с една и съща карта Виза на ЦКБ.
Посъветвайте ме какво да направя? Къде им пишете? На какъв език - само на френски !?  newsm78

# 635
съветвам - не пиши им, как това грубо не звучи - не пипай ги
пари ще дръпнат, може ти отбелязала нещо от рода - "след 3 месеца"
от какъв магазин поръчки ти от 29 и 30? (хартиен или основен)

# 636
  • В полето, под тепето.
В тази връзка, аз имам вече 3 поръчки от сайта, едната получих днес. Въобще не следя банкирането / тъй като сумите са малки/и не виждам причина за тревога.
Щом са либерални и дърпат парите после- ОК.

И моля -не пускайте изкусителни кодове! Joy

# 637
  • София
Някой поръча ли в последния час? Пробвам се да пусна поръчка с кодовете на винетките, но каквото и да напиша ми дава "грешка, няма такъв артикул". Поръчвала съм няколко пъти вече, попълвам на правилното място, но има явно друг проблем и не разбирам какъв  Rolling Eyes

# 638
Някой поръча ли в последния час? Пробвам се да пусна поръчка с кодовете на винетките, но каквото и да напиша ми дава "грешка, няма такъв артикул". Поръчвала съм няколко пъти вече, попълвам на правилното място, но има явно друг проблем и не разбирам какъв  Rolling Eyes

Пробвах току-що, няма проблем.......

# 639
От подаръците съм доволна от кафявата чанта.......
Извинявай, може ли снимка? И аз очаквам тази чанта и нямам търпение да я видя Simple Smile

Пускате много изкушаващи кодове, дами Simple Smile

# 640
  • София
Еййй, не ме иска тоя сайт и това е  Confused Предишния път 3 дни не можах да платя. Сега не ще и не ще нито една винетка. Пробвах даже с неща, които не искам само от спортна злоба. Сменях браузъри, рестартирах...

# 641
  • Варна

Не бях груба, бях мила и любезна. newsm03

Написах им нещо подобно :

Dear YR team,
Thank you for your promt delivery and excellent service!
With 2 fulfilled orders and intending to submit 2 new ones very soon I belong to the number of your satisfied customers.
Please note the following information from my bank - the status of my previous pament from 25/08/2011 is still pending.
Would you check if you have received my payment? Could I assist you in finalizing the payment transaction?

Моля не преписвайте имейла едно към едно, ако имате подобен казус с вашите поръчки, ще ни разконспирират.
 ..... Толкова много поръчки на един и същи адрес !? Къде ли ни се чудят!?  smile3530

Лека и спокойна вечер момичета  newsm46 smile3524

# 642
Еййй, не ме иска тоя сайт и това е  Confused Предишния път 3 дни не можах да платя. Сега не ще и не ще нито една винетка. Пробвах даже с неща, които не искам само от спортна злоба. Сменях браузъри, рестартирах...
и при мен беше така вчера,днес си работят Peaceще се оправи спокойно.

# 643
  • София
Пак се получи оплитане на акаунти при мен  Confused Само на един от трите съм си аз  Tired С тези мострички се зарибих по 2-3 неща, то се е видяло, че ще ги поръчвам, само за две неща се чудя още и ги слагам и махам от кошницата- мицеларната вода и малиновият оцет за блясък на косата  Rolling Eyes Четох добри отзиви и за двете, ама нещо скъпички ми се виждат  Thinking, заслужават ли си парите?

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 02:50 от em4eto

# 644
  • на брега
"и малиновият оцет за блясък на косата  Rolling Eyes Четох добри отзиви и за двете, ама нещо скъпички ми се виждат  Thinking, заслужават ли си парите?"
Em4eto,
Малиновият оцет за блясък на косата - ползвам от известно време, получих го като подарък при поръчка от основния сайт. Аромат-главозамайващ, ефект-спорен:косата става по-мека и много ароматна, но за блясък не съм сигурна. Аз лично за тая му цена сега не бих го поръчала.

Общи условия

Активация на акаунт