Yves Rocher.fr

• 34 254
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Търся този крем "Inositol vegetal soin specific Lisseur intence yeux". Някой (по-добре ориентиращ се в сайта от мен) би ли ми помогнал да го открия  Praynig  Praynig  Praynig

# 691
И аз съм в списъка на Франсето, но не с вълшебния код за съжаление... Sad

# 692
Търся този крем "Inositol vegetal soin specific Lisseur intence yeux". Някой (по-добре ориентиращ се в сайта от мен) би ли ми помогнал да го открия  Praynig  Praynig  Praynig

http://www.yves-rocher.fr/control/product/~category_id=1610/~product_id=30612

# 693
  • Варна
Има ли и други като мен ?
Парите ми за поръчката от 25.08. си стоят блокирани и не изтеглени от Yves Richer smile3516

На 29.09 и на 30.09. пуснах още 2 поръчки, за който нямам 2-ри имейл, даже парите за тях  НЕ стоят блокирани по сметката ми!
Все едно няма такива поръчки ! Проверих в банката.
От Yves Richer продължават да не ми отговарят на имейлите.
Какво да направя ?  Thinking Да ги пусна ли наново тези поръчки?  Thinking

# 694
  • София
Парите ми за поръчката от 25.08. си стоят блокирани и не изтеглени от Yves Richer smile3516

На 29.09 и на 30.09. пуснах още 2 поръчки, за който нямам 2-ри имейл, даже парите за тях  НЕ стоят блокирани по сметката ми!

Всички сме в подобна ситуация.Не си сама.Имам поръчки - пари няма нито блокирани,нито изтеглени.

Предлагам да спрем писането на мейли и да чакаме. Peace

# 695
  • София
Аз съм на същото дередже Peace Парите не са пипнати и  за двете поръчки.
Ако ти отговорят, пиши да знаем поне Laughing

Благодаря на Ев  bouquet, за чудесните оферти! И на момичетата, които споделят изгодни референтни!

# 696
  • Варна
a да попитам щастливките, чакащи разкрасителната серия и са в списъка на Франсето ,от коя дата им е поръчката?

# 697

извинявай, ама почваш да ми дразниш

Преди 2 дена ти питала същото, ние ти отговорили, какво не ти стига???
Искаш цялата тема само ще успокоявам теб?

И също таа преди 2 дена лично теб молили да не ги пипаш със своите писма.
а преди 2 седмици директно Евка писала да не ги закачаме - и казвала какъв може стане резултат.
аз лично не много искам да ние затворят кранчето, много ми харесва и къзметика и сайта.

И 101 път ще повторя - по-сигурният сайт още не съм виждала.

п.с. И СПРИ ДА ПИШЕШ С ГОЛЕМИ ЧЕРВЕНИ БУКВИ.

тука няма сляпи. А ако ще продължаваш така "викаш" (големи букви в чата = викане) просто аз лично ще спра ти отговаря

# 698
# 699
  • Пловдив
Хайде и аз да се похваля с получени с франсето(чакам ги в сряда) първи три поръчки от този сайт.Тук е мястото да кажа едно голямоооооо БЛАГОДАРЯ на Теди,която адски ми помага винаги,Вероника,Евчето и много други момичета които пишат тук и споделят   bouquet  bouquet  bouquet ,ама ако ме чуе мъжа ми как съм благодарна че точа семейните карти,но.......  hahaha хич не му и споделям вече, седи си супер доволен,че не го влача по магазини Simple Smile Моите три поръчки са от 24.09,така и не получих тогава навреме клиентски номер и не се докопаха до далаверските кодчета,но кой ли ми е виновен  Naughty чинно седя и си чакам другите,до тогава ще си ходим със застаряваща кожа  Mr. Green Само да споделя че са много бързи в този сайт според мен,пуснаха ми втори мейл на 27.09 и на 29.09 са получени при Франсето,тогава са ми блокирани и парите и поне до 01.10 не бяха изтеглени,сега вече нямам инфо,че разпечатка ми идва месечно.
От тази седмица вече и аз не мога да си вляза в суивито с клиентския номер от куриерските поръчки,само с този ,който ми пратиха от поръчка от основния сайт.Успех в пазаруването на всички  Peace

# 700
Има, Любов 29. Що се шашкаш толкова не мога да разбера?!
И аз като Сис7 изтървах далаверските кодове, но това не ми е болка за умиралка де и не ми попречи да се олея с няколко поръчки в последствие  Crazy. Две ми стоят непотвърдени, другите са ми изпратени, а за три са си изтеглили парите. Всичките са от куриерския сектор. Не смятам да им пиша. Ще си трая и ще чакам развитие. Не виждам защо са тези напъни да им се досажда с писма. Следва да се има предвид, че поръчващите от куриерския сектор се разпознават автоамтично като френски граждани заради френския адрес и няма да ви уважат друг език освен френски. И аз не разбирам на какъв принцип работят, но щом не съм ощетена значи няма проблем. Ако пък не си получа някоя поръчка ще я повторя след време.  Peace

# 701
Явно темата скоро ще ухае още повече. А късметлиите с подмладяващата серия да не забравят да си направят фото "преди" и "след".
Тези кодове намаляват крайната сума в основния сайт. Някои от тях бяха давани и преди.
PRIVILEGE       6/30
BRAVO       5/30
NATUREL       5/25
EVENEMENT   5/25
SEDUCTION   3/15
MAREDUC       4/20
RENTREE       4/20
HAPPYTIME       4/20
MERCI       3/15
IGRAAL       3/10
  bouquet за темата!

# 702
  • насън...
и сега и аз да призова да спрете да ги тормозите франчулата с глупости, че да не стане като с ларедут...знаете ли колко лесно могат да ни резнат ако решат...един бан на карти от бг и айде оревоар... Sick защо не ми изтеглили парите..мале ужас...няма да споделям колко поръчки имам до момента да не ви плаша, ама са доста  Laughing...всички дойдоха...барем по-Юбава да бЕх станала, ама нейсе  Laughing...парите ако щат да си ги теглят...техен проблем... Laughing ако имате потвърдителен имейл стойте на кротко и чакайте мейл от превозвач... а за една даже потвърдителен мейл нямах ама си дойде по живо по здраво..успех Peace

Amen   bouquet благодаря за огромния жест   bouquet

аз брагодаря... Hug само дето не улучихме която трябва, сори...кой да знае ,че са няколко... Crazy и честити ти придобивки... Peace
сподели, ако обичаш, чудото за отстраняване на грим като лосион ли действа или като гел за отмиване с вода? мерси... Hug

Последна редакция: сб, 08 окт 2011, 02:12 от Amen

# 703
момичета,и аз съм в списъка,това е първата ми поръчка!!!!!!
Е, Дени, честито! Много се радвам за теб!  Hug

Мерси, Anais! При първите 2 поръчки изтръпнах и вече нито следя, а само чакам... Wink Мъж ми ще намаже скъп подарък без повод...  Mr. Green

Френчитата казват, че сайта е изключително коректен, това ми е напълно достатъчно!  Flutter

Благодаря ти,Евка!Много ми харесва сайта,още не съм много в час с кодовете,но няма значение.

# 704
Чудото за отстраняване на грим е по-скоро като лосион, приятна лека освежаваща водичка с  деликатен лек аромат. Кожата ми се чувства освежена, тонизирана, не се сещам да си сложа крем даже  Laughing
Днес ще си сложа спирала на ИР, за да видя в спиралата ли е проблема или във водата  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт