От скоро излизам с едно лъвче(аз съм везни) и нещата за сега са добре. Притеснява ме факта,че малко е прикрит,наистина почти нищо не казва и не е особено от разговорливите,дали това може да се дължи на това,че все още сме в началото и се опознаваме?
той ми разкри нови , много силни усещания и в момента ми е взел целия интерес и внимание
Гледа ме, следи ме да ми е добре, изпълнява ми желания, а гък не казва. И вашите ли са толкова тихи?
той ми разкри нови , много силни усещания и в момента ми е взел целия интерес и внимание
Гледа ме, следи ме да ми е добре, изпълнява ми желания, а гък не казва. И вашите ли са толкова тихи?
)И двамата сме се разбрали,че ще бъдем винаги честни един към друг,та нямаме проблем в това отношение ,за тея 10 години никога не сме имало проблеми в тая сфера,така го нарека ...Това,което ме ядосва и дразни обаче (нз дали е от зодията) хич не обича да говори и обсъжда....Замълчава си там и аз съм длъжна да знам какво има в главата му...
Нямам повече време мацки,пак ще пиша при първа възм.... Хубав ден на всички!
! Вчера имаше точен съвпад на Марс и Венера в 20-ия гр. на Лъв - страст,любов,сила,мощ и прекрасни чувства. Като се има предвид, че Лъвовете са "флиртаджии"
, но намерят ли истинската любов, връзката им е трайна и неразрушима. Мога да кажа това и от личен опит : съпруг Лъв, аз съм Водолей с Асцедент в този знак. При всички случаи кратката раздяла е здравословна ,но дългата - не знам.
! Вчера имаше точен съвпад на Марс и Венера в 20-ия гр. на Лъв - страст,любов,сила,мощ и прекрасни чувства. Като се има предвид, че Лъвовете са "флиртаджии"
, но намерят ли истинската любов, връзката им е трайна и неразрушима. Мога да кажа това и от личен опит : съпруг Лъв, аз съм Водолей с Асцедент в този знак. При всички случаи кратката раздяла е здравословна ,но дългата - не знам.