Завръщала се модата на ретросексуалните мъже

• 18 261
  • 341
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Повечето франсета ходят натюр.
Да, това се отнася и за жените  Sick
По-скоро 20% натюр на 80% поддържани (но не по българските стандарти - кожа и коса оправени идеално, грим, токове, удължения и ноктопластики в необходимия минимум). Но да се върнем към мъжете. Предпочитам нормално окосмен мъж, но със стегнато коремче и дупе. Само под мишниците да епилира задължитебно

# 106
А какво ще кажете за това и ?
Целта ми не е да се подигравам на хората. Въпросът е, че единият се е погрижил да обръсне лицето си, а другият - да си направи "прическа" , в този ред на мисли, явно просто така им харесва и не се влияят от модата.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 11:50 от Laurel

# 107
  • Варна
А какво ще кажете за това и това?
Целта ми не е да се подигравам на хората. Въпросът е, че единият се е погрижил да обръсне лицето си, а другият - да си направи "прическа" , в този ред на мисли, явно просто така им харесва и не се влияят от модата.

Вторият линк не се отваря. Относно първият, индийците си имат някакви собствени правила за външния вид. Знам че голяма част от тях никога не си режат косата и ноктите,  Rolling Eyes

# 108
А ако мъжът е много космат, как трябва да постъпи? Все пак не може да скубе през косъм.

# 109
Никой ли не отваря линка? Понеже при мен се отваря  newsm78

За да не е спам, да вметна, че се връща модата на неоскубаните вежди при жените.
Като тези например.

# 110
Тези не са неоскубани, много са си оформени даже.  Просто не са дъгички, каквито бяха модерни напоследък. И аз не отварям линка.

# 111
  • Варна

За да не е спам, да вметна, че се връща модата на неоскубаните вежди при жените.
Като тези например.

Това вече ми харесва, харесвам по-плътните вежди. Разбира се ако са изчистени в крайщата и все пак са разделени. Laughing

# 112
 Тя отдавна се е върнала модата за плътните дамски вежди, но тук жените трудно ще се разделят с тънките фолк вежди. Козметичките рядко разбират от изречението " Само леко да се почистят отдолу" и ги правят с едни чупки, едни чудесии. На мен редовно ми дават съвети къде какво трябва да се пипне, защото са ми по-гъсти.

# 113
Тя отдавна се е върнала модата за плътните дамски вежди, но тук жените трудно ще се разделят с тънките фолк вежди. Козметичките рядко разбират от изречението " Само леко да се почистят отдолу" и ги правят с едни чупки, едни чудесии. На мен редовно ми дават съвети къде какво трябва да се пипне, защото са ми по-гъсти.
На мен пък обясняваха колко трябва да съм нещастна с моите тънки вежди! И как друго си било да има материал!

# 114
Днес в новините на Канал1 обявиха, че световната криза довела до намаляване на продажбите на ножчета за бръснене./ интересно дали е довела до намаляване на потреблението на сапун  Rolling Eyes/
В списанията все повече се налагали добре окосмени индивиди, балкански тип. Заключението беше, че от гърдите на мъжа трябва да извира мъжественост.  Mr. Green Метросексуалността отстъпвала на ретросексуалността.

Оу, не знам модно ли е или не, но никога не съм харесвала обръснати гърди или крайници у мъжете  Sick За мен космите са си определено признак на мъжественост. Но у определени мъже. То е ясно, че няма как да ми е мъжествено смърдящо на пот тяло в мърляви дрехи.

Това също, разбира се, не ми се харесва. Слагам го, защото сто на сто ще има реплики от сорта...та така  Laughing

# 115
  • в пералнята

Като тези например.

Това вече ми харесва, харесвам по-плътните вежди. Разбира се ако са изчистени в крайщата и все пак са разделени. Laughing
И на мен ми харесват по-плътните повече. Забелязала съм, че при 80% от жените има тенденция да си изтънят веждите до милиметър - някои и ги раздалечават, като цяло изглеждат ужасно. И рисуваните с молив също ми изглеждат кофти, но това са си лично мои разбирания.

# 116
На мен пък обясняваха колко трябва да съм нещастна с моите тънки вежди! И как друго си било да има материал!

Значи и аз трябва да съм нещастна с моите  Laughing Махам по два излишни косъма на вежда.

# 117
Да не би да плащате на косъм  Laughing

# 118
Пари на вятъра, сама си ги отскубвам  Laughing

# 119

Значи и аз трябва да съм нещастна с моите  Laughing Махам по два излишни косъма на вежда.
Аз съм си нещастна с моите, защото ако не им сложа молив, краищата им изобщо не се виждат на снимки и изглежда много смешно  Confused Оставяла съм ги непочистени, но това не ми решава проблема.

Общи условия

Активация на акаунт