Завръщала се модата на ретросексуалните мъже

• 18 264
  • 341
  •   1
Отговори
# 165
Когато интимното окосмяване не се третира по никакъв начин, ръсят се косми и то яко Sick. Айде моля ви се, не ми ги разправяйте тия. ....мислех че е повече от ясно, ама май не...

Ами не да ти кажа, не е ясно, даже хич, да не би човека да има някакъв дерматологичен проблем, аз не съм забелязала при нормално окосмение пък било то и на интимните части да се ръсят косми, та чак ми стана странно. Виж, от главата е друго нещо, ама пък чак да се ръсят, ако са толкова обилни значи някой има дерматологичен проблем според мен или просто е пролет или есен, когато си сменяме "козинката" и пускаме повече косми от обикновено! Wink

ПП Иначе предпочитам почистени интимни зони и мишници за мъжете и като цяло не съм фен на обилното окосмение, както не обичам бради и мустаци. Може да е леко брадясал(набол дет се казва), ама да не ме целува, че ми се протрива брадичката и после ходя като щавена. Laughing

# 166
  • Варна
На по-личните места, не само мъжете, но и жените (трябва да) се поддържат. И това няма никаква връзка с ретро- или метросексуалността!
Напротив, точно с това има връзка. Защото преди 20-30 години това, което сега наричаш поддържане е било... непознато. Какво, не са се поддържали хората, така ли?
Колкото за космите в банята - или мъжът ми чисти много добре след себе си, или е чудо на природата, или аз съм кьорава, но не ми е правили впечатление наличието на подобно нещо. Виж, моята коса редовно се налага да се вади от сифона, въпреки че не е от най-скубещите се. Природа, какво да правиш.

# 167
Не можеш да твърдиш, че всички ретросексуални мъже от близкото минало не са се поддържали на интимните места... А това, че мъжете, които и сега не се епилират на ръце, крака и гърди, но се поддържат на интимните си места, не ги прави метросексуални!

# 168
Извинявайте, ама понякога ми става чак идиотско, като видя мъж с по гладко обръснати(епилирани)крака от моите. Айде, холан, чак пък толкоз - крака, ръце....ако е с нормално окосмение - интимни зони и мишници е достатъчно, макар, че не бих отказала и гладки гърди, както казах не си падам по окосмението като цяло, ама чак пък щавен левент, някак не ми е много мъжко! То какво стана: Новите жени били Мъжете! ooooh!

# 169

Ето определение от Уикипедия.
Metrosexual is a neologism derived from metropolitan and heterosexual coined in 1994 describing a man (especially one living in an urban, post-industrial, capitalist culture) who spends a lot of time and money on shopping for his appearance.[1] Debate surrounds the term's use as a theoretical signifier of sex deconstruction and its associations with consumerism.

# 170
  • Варна
Ами с толкоз косми, мисля че темата стана достатъчно гнусна за да се включа Rolling Eyes , но все пак ще си наложа цензура в бяло: Аз съм намирала интимен косъм в зъбния камък на жена; Направо щях да се издрайфам.... а не е като да не гледам гнусни неща ежедневно... Sick

# 171
Ами с толкоз косми, мисля че темата стана достатъчно гнусна за да се включа Rolling Eyes , но все пак ще си наложа цензура в бяло: Аз съм намирала интимен косъм в зъбния камък на жена; Направо щях да се издрайфам.... а не е като да не гледам гнусни неща ежедневно... Sick
Не, как може ooooh!Аз съм чувала история за м/у зъбите, но не ми се вярваше да е истна.Стоматолог ли си?

# 172
  • Варна
истина е, и още как  Sick да, стоматолог съм

# 173
Случката не е ли следствие лоша устна хигиена?

# 174
Това ако е истина, а съм склонна да го вярвам, е възможно (по мое мнение), ако преди посещение в стоматологичния кабинет жената е била на среща ...  Sick и е пропуснала след това да си измие зъбите.  Sick

# 175
  • Варна
Случката не е ли следствие лоша устна хигиена?
да разбира се, и то системно... но има и косъм в цялата схема Confused
иначе не беше просто неизмити зъби... беше включен в камъка... т.е. седял си е там и буквално се е вкаменил с другите нечистотии... Sick абе мани мани! много гнусна работа, дайте да се върнем на обезкосмяването (не със зъби  Mr. Green )

# 176
  • Варна
Ти пък ме уби, мислех, че стоматолозите не са гнусливи Laughing

# 177
 Някоя козметичка няма ли да се включи Joy Аз моята в началото доста я разпитвах.

# 178
Вярно! Винаги ми е било интересно как мъжете поддържат този гладък вид (не че всички са толкова гладки...  Sick). С епилатор, кола маска, самобръсначка или депилатоар?

# 179
  • София
Не мога да повярвам, че има толкова народ, гнусящ се от косми, особено по интимните части. Че то, точно на тези косми там им е мястото, за да се различават зрелите индивиди от децата! Иалко извратено ми се вижда да няма косми един мъж по интимните места, да не казвам точно колко.

Общи условия

Активация на акаунт