Къде в Пловдив???-25

• 62 133
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
  • No Line On The Horizon
В Пен Силует дали пуснаха на свободна продажба униформите на СОУ "Патриарх Евтимий"?

# 286
  • Пловдив
В Пен Силует дали пуснаха на свободна продажба униформите на СОУ "Патриарх Евтимий"?

Аз последно ходих миналата седмица и още бяха със летните, за зимните към 15,10 казаха , че ще приемат отново със заявка, а свободна продажба - явно когато смогнат............

# 287
  • Пловдив
did_tag, много ти благодаря!   bouquet

# 288
Моля ви споделете от къде купувате прясно месо и кайма,4е ми писна да изхвърлям.

# 289
Здравейте момичета,
трябва да обновя леко гардероба си в по-делови стил. След обиколка по магазините за дрехи в този стил, установих че 4-5 тоалета ще ми струват една заплата. В един сайт обаче си харесах доста неща и реших да пробвам да ушия 1-2 дрешки. Та питането ми е къде в Пловдив има магазин за качествени платове - моделите, които си харесах са от еластичен трикотажен плат, и препоръка за добър шивач.

# 290
Здравейте,момичета!Търся голяма възглавница и калъфка за нея.Трябва ми за  сядане на земята  до ниска масичка.Вчера единственото ,което  успях да немеря беше 70 на 70 см в Юск,и то нямаше калъфка за нея.Дайте ми идея откъде мога да намеря по- голяма възглавница и калъфка или калъфка(да продават по единични бройки) за тази от Юск   bouquet

# 291
mucana, ако имаш път към София скоро, ще намериш в ИКЕА такива калъфки и възглавици.
А също така можеш да поръчаш от различни сайтове, ако не ти е спешно. За Пловдив да си кажа честно не съм виждала, но реших ако мога да бъда полезна, да се включа по въпроса ти. Peace

# 292
Здравейте! Откъде мога да купя чугунена мивка за двора, дори да е употребявана, но да е запазена?  По строителните магазини търсих, но така и не намерих, а ми трябва спешно за двора.

# 293
mucana, ако имаш път към София скоро, ще намериш в ИКЕА такива калъфки и възглавици.
А също така можеш да поръчаш от различни сайтове, ако не ти е спешно. За Пловдив да си кажа честно не съм виждала, но реших ако мога да бъда полезна, да се включа по въпроса ти. Peace

Бях там,но не намерих толкова голяма възглавница и затова не разгледах и калъфките,иначе имаше страхотно  разнообразие от цветове и материи и се влюбих в този  магазин  Crazy

# 294
  • Пловдив
Здравейте,момичета!Търся голяма възглавница и калъфка за нея.Трябва ми за  сядане на земята  до ниска масичка.Вчера единственото ,което  успях да немеря беше 70 на 70 см в Юск,и то нямаше калъфка за нея.Дайте ми идея откъде мога да намеря по- голяма възглавница и калъфка или калъфка(да продават по единични бройки) за тази от Юск   bouquet

По-скоро ти трябва Пуф или както им викат барбарони. Има различни модели и височини. Виж тук например: http://barbaron.bg/index.html

# 295
  • Пловдив
Пепи,кво става,май не иска да излиза второто съкровище?

# 296
  • Пловдив

Да си стои там поне още 1 седмица- аз не бързам, че имам още неща за вършене Simple Smile

# 297

Да си стои там поне още 1 седмица- аз не бързам, че имам още неща за вършене Simple Smile

Пепи, стискаме палци!   Hug

Аз имам за смяна копчета на чисто нови дънки на малкия, къде около центъра може да я свърша тази работа, някъде бяхте писали за ремонт на чанти, може и там да се пробвам, но ходих да търся около Тримонциум, но нещо не го видях къде е ателието!  newsm78

Много съм смотана, одеве съм омотала емотикона за Пепи.........  Blush

Последна редакция: сб, 01 окт 2011, 19:59 от ˙·٠●Bed●●of●●Roses●٠·˙

# 298
  • Пловдив

Аз имам за смяна копчета на чисто нови дънки на малкия, къде около центъра може да я свърша тази работа, някъде бяхте писали за ремонт на чанти, може и там да се пробвам, но ходих да търся около Тримонциум, но нещо не го видях къде е ателието!  newsm78

Копчета сменят на Капитан Райчо - в едно от магазичетата срещу ДМ. Магазините се за кафе, после цигари; копчетата и дрехи. Бабата е малко тросната, но мъжът си върши работата..............

# 299

Аз имам за смяна копчета на чисто нови дънки на малкия, къде около центъра може да я свърша тази работа, някъде бяхте писали за ремонт на чанти, може и там да се пробвам, но ходих да търся около Тримонциум, но нещо не го видях къде е ателието!  newsm78

За смяна на копчета на дънките и ремонт на чанти - в Капана зад Халите има ателие / в средната улица като застанеш на площадчето срещу железарския магазин/ - ателието е отдясно.
В магазина за копчета на "Капитан Райчо" срещу ДМ също слагат копчета и капси на дънки. Peace

Общи условия

Активация на акаунт