Къде в Пловдив???-25

• 62 179
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Моите юнаци от поне два години играят с анцузи и спят с пижами от магазинчето до "Душо Хаджидеков".Долнищата са в ценовия диапазон 6-10лв./цените са според размера/.Комплектите са около 20-25.....имат и голям избор на блузки с дълъг ръкав за 5-7лв....И,мога да кажа,че не мърдат при пране/нито на форма,нито на цвят/.

# 136
  • Пловдив
О, и това магазинче срещу Душото е читаво. Купувах оттам доста време, но вече моите са големи и почти няма неща за тях оттам....

Сега се сетих и за още едно магазинче: аутлет на Кимекс, на Гладстон до Градската градина. Качествени бг дрешки на много приемливи цени.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 19:06 от *Бенджи*

# 137
  • Пловдив
Кажете по-подробно къде се намира това магазинче за детски дрехи до Душо Хаджидеков. До каква възраст се продават дрехи там?

И къде се продават обувки на Чипо?

# 138
Кажете по-подробно къде се намира това магазинче за детски дрехи до Душо Хаджидеков. До каква възраст се продават дрехи там?

Като застанеш  с лице пред училището ти се пада отляво,на улицата,която отива към Военна болница/на ъгъла на първата пресечка/.Фирмата е "Вимекс"/ако не се лъжа/.Размери има поне  за до към 10-годишни/не смея да съм категорична,но предполагам,понеже онзи ден взех за 8г и ми се видя,че има и по-големи/.

# 139
Буркани за кухнята от Рино в Галерията и от Кауфланд 2,50лв-3лв!С широко гърло и много красиви и качествени!Водят се за подправки ,но на мен са ми идеални!

# 140
Препоръчайте ми фризьор за поддръжка на екстеншъни. Предполагам, че косата също има значение, става въпрос за чернокожо момиче с типичната за тази раса коса.

# 141
Къде има избор на хубави обувки за прохождане? Днес бях в "Мечо Пух" в Кючука, мерихме на Колев и Колев, но не му пасват на крачето. Дайте идеи, моля, че напира да ходи Simple Smile

# 142

И къде се продават обувки на Чипо?
Виж в магазините на Ранърс  Peace

# 143
Къде има избор на хубави обувки за прохождане? Днес бях в "Мечо Пух" в Кючука, мерихме на Колев и Колев, но не му пасват на крачето. Дайте идеи, моля, че напира да ходи Simple Smile
Провери в Касида. В Дайхман на Елефантен също имат добри моделчета.. К и К тази година купих за първи и последен път.

# 144
Аз не съм доволна също от КиК,малката се опита да ходи с техни обувки,но много се спъваше и проходи с маратонки и оттогава друго на крачето почти не сме слагали!В Дейхман има много сладки моделчета обувки,които ще ти свършат работа,просто гледай да хваща хубаво глезенчето!

# 145
А къде има анцузи Ронис или други подходящи за кльощава 8 годишна госпожица до педесетина лева
екипите на Ронис са малко скъпички дори на едро, но ако те интерисуват плюшени туники и суитчери на Ронис мога да ти обясня къде е моят магазин....екипи за сега нямам....

# 146
  • Пловдив
Аз пак да попитам: да сте виждали някъде по магазините бели тениски за момиче тип Лакоста с яка?
Трябват ми за уч. униформа...Обърнах града... #Crazy

# 147
  • Пловдив
В Теранова намалението е убийствено.Повече обърнах внимание на детското-зимно яке 20 лв,долница за градина 7 лв,блузи с поло и полуполо 4лв,летни потници 4 лв,

# 148
До кога е това намаление, Елфита, дали си забелязала? Аз в неделя ходих в
магазина, но не видях такива цени тогава, явно са го пуснали от понеделник.

# 149
А къде има анцузи Ронис или други подходящи за кльощава 8 годишна госпожица до педесетина лева
екипите на Ронис са малко скъпички дори на едро, но ако те интерисуват плюшени туники и суитчери на Ронис мога да ти обясня къде е моят магазин....екипи за сега нямам....
Ние днес в Пазарджик видяхме около 40 лв бяха но нямаше 134 р-р и затова утре ще проверим и в Пловдив - та затова питах

Общи условия

Активация на акаунт