Къде в Пловдив???-25

• 62 098
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив

Ами на Радко Димитриев сме,източен.По принцип ходим на Ландос,където си е.Но онзи ден служителите казали на мъжа ми,че може да даде бележката и в СПС-а.Незнам дали се води Тракия или е някакъв клон на Източен  Rolling Eyes Но ако документите са на Ландос,какво ще дири тази бележка за ваксините в СПС-а  Thinking

на сайта няма посочен клон АСП до хотел СПС
но пък може да има нещо ново,знам ли

толкова ли е зле на Ландос-опашки и т.н

# 346

Ами на Радко Димитриев сме,източен.По принцип ходим на Ландос,където си е.Но онзи ден служителите казали на мъжа ми,че може да даде бележката и в СПС-а.Незнам дали се води Тракия или е някакъв клон на Източен  Rolling Eyes Но ако документите са на Ландос,какво ще дири тази бележка за ваксините в СПС-а  Thinking

на сайта няма посочен клон АСП до хотел СПС
но пък може да има нещо ново,знам ли

толкова ли е зле на Ландос-опашки и т.н

Амиии,ужасно е ,да.Тълпа от викащи цигани и миризма до небесата  Sick
Но май е по-добре там да си иде за по-сигурно  Rolling Eyes

# 347
Мол Марково тепе ще го довършват  Laughing - http://plovdiv.dir.bg/news.php?id=9610481

# 348
Момичета къде в Пловдив продават килими?
Търся си за холя или бежов или бежово и тъмно кафяво. Има стрхотни до сладкарница Неделя на бул. 6 - ти септември, но много цифра са...Нещо готино и по-евтино знаете ли?
Не съм ходила на Карловско шосе има един голям магазин продават и ламинат там. Някой ходил ли е?

# 349
А също така ако някой знае къде продават от чантите реплики на Luis Vuitton, Prada и т.н. и пак да НЕ са над 100 лева.

Мерси в аванс!

# 350
Момичета къде в Пловдив продават килими?
Търся си за холя или бежов или бежово и тъмно кафяво. Има стрхотни до сладкарница Неделя на бул. 6 - ти септември, но много цифра са...Нещо готино и по-евтино знаете ли?
Не съм ходила на Карловско шосе има един голям магазин продават и ламинат там. Някой ходил ли е?
В неделя ходихме до КарпетМакс - точно тези са, онова им е аутлет, а офиц магазин е до старото Метро (до технополис всъщност). Та, за втори път купуваме килими (общо 6 сме купили досега) от аутлета, има страхотен избор и страхотни намаления в момента, има си и скъпи килими, има и евтини, зависи какво търсиш. Силно препоръчвам Simple Smile

# 351
Момичета, понеже днес ми лепнаха глоба за паркиране върху зелени площи (да знаете да не спирате там - Пловдивски униреситет, нова сграда, голямото кръгово пространство до спирката на автобусите...), обаче понеже като отлепях въпросната глоба от стъклото но колата, го скъсах, не можах да запиша изобщо начина за плащане на глобата по банков път, къде мога да намеря тези данни, някой случайно да е бил скоро глобен по този начин и да пази координати? Благодаря предварително.

# 352
Не знам банкова сметка,но ходим в кварталната община седмица по-късно да си ги плащаме,утре може все още да не е излязал   Peace

# 353
Момичета, купих си преди време едни обувки и много си ги харесвам, но се отпуснаха и ми станаха големи. Мога ли да сложа някакви стелки или ако някой има друга идея как мога да си направя носими?

# 354
lady di,стелките ще ти свършат работа. И аз така правя. Взимам си едни от ест.кожа от дайхман,много тънички, даже отиди на място с обувките и пробвай кой номер точно ще ти пасне , хем на дължина ,хем да ти смали номера.

# 355
  • Пловдив
Момичета, в Пловдив има ли магазин на марката LTB ?

# 356
lady di,стелките ще ти свършат работа. И аз така правя. Взимам си едни от ест.кожа от дайхман,много тънички, даже отиди на място с обувките и пробвай кой номер точно ще ти пасне , хем на дължина ,хем да ти смали номера.
Те и обувките са от Дайхман, но се чудя как със стелките ще се смали ходилото на обувките.

# 357
lady di, отиди и пробвай, става! Ей така, стелката обира и на ширина и на дължина ,ще видиш, но си подбери номера на стелката, за да пасне на дължината възможно най-точно. Със стелки обирам обувки/затворени/ , ботуши, маратонки, понеже съм между 2 номера , взимам винаги по-големия и обирам със стелки. Стелката обира около 1/2 номер

# 358
lady di, отиди и пробвай, става! Ей така, стелката обира и на ширина и на дължина ,ще видиш, но си подбери номера на стелката, за да пасне на дължината възможно най-точно. Със стелки обирам обувки/затворени/ , ботуши, маратонки, понеже съм между 2 номера , взимам винаги по-големия и обирам със стелки. Стелката обира около 1/2 номер
И аз съм между 2 номера и ми е много трудно да си намеря обувки, които да са ми точни. Ще отида при първа възможност в Дайхман

# 359
  • Пловдив
lady di,със сигурност стелката ще ти смали обувката.гледай да е въз големичката стелката,за да постигнеш максимален ефект

Общи условия

Активация на акаунт